93/3 asker yolu bekleyenler

Cok iyiymş ya sizin bozulmaz inş :27:
Bizim sabh bi günaydın msjı atıyo ki bu bni cok cok mutlu eden bi durum :1: Snra akşam arıyo yada msj atıyo ama iyi ben memnunum halimden :52:

aminn inşalaahhh canım . Tek korkum yakalatacak askerlıgı uzucak bısey dııl . gercı sofor oldugu göreve cıktıgında knusuyoz . Sesıyle Yetınıyorum yuzunu gitti gidelı goremedım :43::14:

Aaaa zor olacakk ama zamanla alisir insan nelere alismiyoo.Hem belki vazgecer bellimi olurr

O planını kurmuş gibi ya , benim kpss meselem var eylülde o olursa işimize daha çok gelir en fazla 1 sene daha ayrı durur, eş durumu için nikahla aynı şehre atanır yaza da evleniriz diyo :52: Ben de napıcağımı bilmiyorum aslında ama bazı sebeplerle dediğim gibi ben de kalmasına sıcak bakar gibi oldum :37:

O planını kurmuş gibi ya , benim kpss meselem var eylülde o olursa işimize daha çok gelir en fazla 1 sene daha ayrı durur, eş durumu için nikahla aynı şehre atanır yaza da evleniriz diyo :52: Ben de napıcağımı bilmiyorum aslında ama bazı sebeplerle dediğim gibi ben de kalmasına sıcak bakar gibi oldum :37:

Ohh ne guzel iste planlar kurulmus.dusunmus tasinmis.siz sıcak bakiyosaniz gerisi onemli degil ztn cnm.Hayirlisi neyse o olsun.

Ohh ne guzel iste planlar kurulmus.dusunmus tasinmis.siz sıcak bakiyosaniz gerisi onemli degil ztn cnm.Hayirlisi neyse o olsun.

Aslında ben pek evliliğe sıcak bakan biri değildim ( ondan değil kendimden kaynaklı sebeplerle ). Bu mehtapta bazı durumlar yaşandı, bazı konuşmalar geçti ve en azından bu fikre bari yakın hissetmeye başladım kendimi ama bu kadar erken bir tarih için hiç bir anlamda hazır değilim ben yani. Ne manevi olarak ne de maddi olarak. Şu işi hızlandırmasak bu sefer de 2-3 sene daha ayrı geçiricez. Bilmiyorum yani ne olucak
:37:

aminn inşalaahhh canım . Tek korkum yakalatacak askerlıgı uzucak bısey dııl . gercı sofor oldugu göreve cıktıgında knusuyoz . Sesıyle Yetınıyorum yuzunu gitti gidelı goremedım :43::14:

Nerde askerlik yapıyodu ki unuttum :26: Resim fln atsın telden en azından o şeklde göreblrsn belki :26:

O hafta çarşısı cumartesiye denk gelirse koli koli poaça , kurabiye falan yollamayı planlıyorum. Hepsi niyetlensin :9:
Sevgililer gününün çok özel olmadığına inananlardanım ben de :27:

ya tabıkı tamamıyla sacma bı gun . bızee herr gunn 14 subat yılda bır kez hatrlamayanlardanız sordum ole sadce :)
cok ıyı fıkır senınkıı :) bayram ederler :46::9:

ya tabıkı tamamıyla sacma bı gun . bızee herr gunn 14 subat yılda bır kez hatrlamayanlardanız sordum ole sadce :)
cok ıyı fıkır senınkıı :) bayram ederler :46::9:

Tüm dünya kutluyo ya bir de bize özel değil yani bunun da biraz etkisi var bende :8:
Mehtapta yapmaya fırsat kalmadı bari çarşısında yesin diyorum, bir ihtimal öylesine dolaşırken mağazada görüp de beğendiği kazak duruyosa onu da alıp koyabilirim kullanabileceği de bir şey olur aynı zamanda :16:

Tüm dünya kutluyo ya bir de bize özel değil yani bunun da biraz etkisi var bende :8:
Mehtapta yapmaya fırsat kalmadı bari çarşısında yesin diyorum, bir ihtimal öylesine dolaşırken mağazada görüp de beğendiği kazak duruyosa onu da alıp koyabilirim kullanabileceği de bir şey olur aynı zamanda :16:

Cok ıyı düşünmüşsün canım manevıyle ugrasacaksın ne guzell bır emektırr ♥

Back
X