- Konu Sahibi mutluluk_06
- #18.321
Cok ıyı düşünmüşsün canım manevıyle ugrasacaksın ne guzell bır emektırr ♥
bu mehtap olayı nedir şekerler?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok ıyı düşünmüşsün canım manevıyle ugrasacaksın ne guzell bır emektırr ♥
bu mehtap olayı nedir şekerler?
Bu arada mehtap sebebiyle ben bir on gün buralarda değildim. sanırım o sıra katılmışsın sen aramıza. Tanışmamıştık biz. Çağla ben, 93/3 Ankara yarenlerinden.![]()
Evet yenıyım aranızda memnn oldum canm :) bende trabzndan yasemın 93/4 benımde askerım ankarada :)
Ben de memnun oldum, aaa öyle mi neresinde![]()
evet mamakda :)
Arkadaşımın poşet abisi de bugün oraya gidecek
Biz de Polatlı'dayız canım![]()
:))) Anladım canım sızın safakları gorunce heves edıyom ben
![]()
Yok be hayatım daha öyle heves edilecek kadar değiliz![]()
Sana öyle gelıyooo benım gozumde bısey kalmamışş demekk 365 ken 299 demeye hasrettım sımdı ise 199 agzıma daha koly gelıyoo
![]()
Hedeflerin çok aralıklı yalnız sana tavsiyem hedefleri küçük tut. Mesela benim şuanki hedefim 183 deyip yarıladık demek![]()
Anlatamadım anlatım bozuklugu oldu. Demek ıstıyorum kı 300 yol bası 200 yarılanmış 100 bitmiş sayıyorum kendımce . senın safagın ıcın bısey kalmamış demek ıstedım . Zamanın bı onemı yok gelecek kişi duamla gelecekk
![]()
Aslında ben pek evliliğe sıcak bakan biri değildim ( ondan değil kendimden kaynaklı sebeplerle ). Bu mehtapta bazı durumlar yaşandı, bazı konuşmalar geçti ve en azından bu fikre bari yakın hissetmeye başladım kendimi ama bu kadar erken bir tarih için hiç bir anlamda hazır değilim ben yani. Ne manevi olarak ne de maddi olarak. Şu işi hızlandırmasak bu sefer de 2-3 sene daha ayrı geçiricez. Bilmiyorum yani ne olucak![]()
Ben bşy planlamıyorm 14 şubatta bna saçma geliyo ztn![]()
Himm olsa baska dert olmasa baska dert gbi bi durum yani.suan boyle dusunuyosun.ama gelene kdr zaman icinde bakalim dusuncen nasil olacak.sonucta ilk basta orda kalmasina cok olumlu degildin ama smdi sıcak bakiyosun.Ayni sekilde gelene kdr dusuncelerin degisebilir.Sartlar ve zaman neyi gosterir bilinmez
kızlaar yaa biz bu aralar hiç konuşamıyoruz1 hafta falan oldu herhalde dün aramış uyuyordum sessizde kalmış tel çook üzüldüüüüm
![]()
![]()
Sen arasan olmuyor mu canım :26:
ben hiç aramadım canımyusuf da arama zaten çağırmıyorlar bekler durursun demişti
![]()
En azından nerede ne yaptığını ( eğitimde, içtimada, yemekte vs ) söylerler canım iyi olduğunu bilirsin :26: