haklısın ezgicim...dün aradı saat akşam 20.30 falandı belki bugün gene arar... ama öyle heyecanlandımki en önce beni aradı anneside yanımdaydı sonra teli annesine verdim o konuştu zamanım az dedi... aslında çalışıorum muhasebeciyim ama kendimi ne işe ne güce verebiliorum inanılmaz dikkatim dağılıyo kendimi biraz olsun toparlamalıyım normalde caner hep sakal bırakan biri sakalsız saçsız halini görmedim daha, çok mrk ediyorum ama hemen görmekde istemiyorum o halini çok kahrederim kendimi galiba

birde farklı sıkıntılarım var işte annesi çok iyidir çok cana yakın benim için kadın resmen saçını süpürge ediyo dün ipek geceliklerle uyuttu o derece... birde canerin dedesi var oldukça zengin hali vakti yerinde bi adam...ama ne yazıkki annesi ve dedesi görüşmüyolar ailevi kavgaları var. ve canerin dedeside hergün beni arıyor naptın kızım nasılsın fln diye.. anneside tam tersi onunla görüşme o seni kandırmak istiyo bizim aramızı bozmasından korkuyorum falan diyo. 1 yıl boyunca ikisi arasında ne yapcam ben..dedeside çok iyi bana karşı anneside offf bunlarda gözümde çok büyüyo... ama canerin dediği dedemle görüş onun bize bi zararı olmaz diyo? amaaan dertlerim hiç bitmio canım ya