- Konu Sahibi mutluluk_06
- #18.581
O boyutuna ulaşamadım canım ben ya daha , gidip gelmem kolaylaşsın bana yeter moddayım
Benim de Ankara'da canım, Polatlı'da![]()
deli kızz o modlar öyle olmuooo ahh keşke o kadar kolay bi mod olsa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O boyutuna ulaşamadım canım ben ya daha , gidip gelmem kolaylaşsın bana yeter moddayım
Benim de Ankara'da canım, Polatlı'da![]()
deli kızz o modlar öyle olmuooo ahh keşke o kadar kolay bi mod olsacanımmmm buraya gelirsen senide yanıma beklerim Ankara bi başka güzel bence çok şanslısınız vallahi
![]()
Kesinlikle 365 onların bir ömür bizim.![]()
en güzeli işte bu ya sen bu moralle valla askerliği bitirirsin aferin![]()
kendini üzmene değmez zaten üzülünce değişmicek bişeyler sonuçtaa ne yazık ki
İstediğin an gel yaz dertles biz hep burdayiz bir kişi olmasa diğeri burda oluyor mutlaka :) sabiirr sabiirr sabiirr baska yol yok...
Allah kavuştursun canım ne zaman gidiyor
evet hayatım sızınde oyle olucak hepımzın oyle olucak suan uzgunsun bunu dusunemezsın fakat suan bı butun olarak 1 yılı dusunme gerckten cok ınsana agır gelıyor .. hepımız oyle yapıyoruz parcalara bol yemın torenı olcak dagtımdı cart curt yanı ondan kotu dusunme oyle ..
Şafağından anladığım kadarıyla askerin yeni gitmiş.Aramıza hoşgeldin. Rabbim sağ salim kavuştursun şimdiden hayırlı teskereler.
bu sabah annesini aramış allaha şükür iyimişş.. beni aramamasının sebebi yoğunlukmudur başka bi sebep olamaz herhalde :26:dimi
canım ustaya yerlesene kadar dıken ustunde oluyorsun cunku oraya alıssa e oradanda baska yere gıdıcek edıcek derken yanı ustada oh be dıyorsun.. ondan kendını aman kotuyum bı duzelemedık alısamadık gıbı sartlayıp uzme yanı ...
Yok yok olamazzz dediğim gibi bisuru asker gitti çok yogunlar demek hem diyosun ya sende limoniydi aramız diye o yuzden ilk annesine haber vermek icin onu aramistir ilk firsattada seni arar :) sen sıkma canını cok iyi anlıyorum seni bak ben nasıl zaman gectide 94/1 ler geldi anlamadım valla :) zaman geçiyor ama ilk günler daha zor geçiyor ustaya geçtiğinizde dahada rahatlarsınız... benimde hattımda problem vardı ilk günler beni aradığında ulaşamıyordu kapalı gözüküyordu telefonum annemi arayıp haber veriyodu aradım ulaşamadım diye bende kızdı diye düşünüp panik yapıp askeriyeyi aramistim ilk gunden bütün bölükleri :) panik yapma sakin ol sadece beklr gunduzdr aksamda ilk günler yoğun olurlar yavas yavas egitimler falan derken baktınız acemilik bitmis :)
Kıyamam yaayy bende boyleydim Kasım ayındaaa
ezgi cagla ece sagolsunlar sakinlestrmslerdi beni
smdi bende katıldım yardım etmeye :) canım benim inan bana geçiyor ne desek boş ama sabır
Alemsin ezgi yaöyle yapcam zaten bebeğim
![]()
canımm daha beter olmasında aramız olayları gözünde büyütüp soğursa bide bendennn![]()
Maltadan selam yola devam ;-)
Günaydın kızlar 2 gündür maltadayim çok özledim sizi ya internete giremiyorum
Raşit evde izinde ben buradayim ya çok sinir oluyorum halimize. Ama ne yapalım madem geldim gezip eğleniyorum ben de.