93/3 asker yolu bekleyenler

O boyutuna ulaşamadım canım ben ya daha , gidip gelmem kolaylaşsın bana yeter moddayım :9:
Benim de Ankara'da canım, Polatlı'da :37:

deli kızz o modlar öyle olmuooo ahh keşke o kadar kolay bi mod olsa :1: canımmmm buraya gelirsen senide yanıma beklerim Ankara bi başka güzel bence çok şanslısınız vallahi :34:

deli kızz o modlar öyle olmuooo ahh keşke o kadar kolay bi mod olsa :1: canımmmm buraya gelirsen senide yanıma beklerim Ankara bi başka güzel bence çok şanslısınız vallahi :34:

Hayatım bir kere geldim de işte Polatlı'nın pek olayını göremedik, Ankara orası diye yemişler bence insanları :9:
Eminim merkez çok daha iyidir, tezkere zamanı askerimle 2-3 gün orada kaçamak yapasımız var o zaman merkezi değerlendiricez , Ankara'nın güzelliklerine erişicez sanırım :16:

en güzeli işte bu ya sen bu moralle valla askerliği bitirirsin aferin :52::52:
kendini üzmene değmez zaten üzülünce değişmicek bişeyler sonuçtaa ne yazık ki

Aynen öyLee acısı büyük oLsada 365 Yıkmaz benıı . BoyLe olmalıyım bıraktıgı gıbı beklemelıyım karsısına aynı sekıl cıkmalıyım :D
Bır gun bende pLakaya dusecem isyannn yookkk beklenen zamanla degıl duamla gelecekkk

:16:

evet hayatım sızınde oyle olucak hepımzın oyle olucak suan uzgunsun bunu dusunemezsın fakat suan bı butun olarak 1 yılı dusunme gerckten cok ınsana agır gelıyor .. hepımız oyle yapıyoruz parcalara bol yemın torenı olcak dagtımdı cart curt yanı ondan kotu dusunme oyle ..

evet yemin töreni moral veriyo ben hiç görmiycekmişim gibi düşündüm delirdim ağlamaktan

bu sabah annesini aramış allaha şükür iyimişş.. beni aramamasının sebebi yoğunlukmudur başka bi sebep olamaz herhalde :26:dimi

Yok yok olamazzz dediğim gibi bisuru asker gitti çok yogunlar demek hem diyosun ya sende limoniydi aramız diye o yuzden ilk annesine haber vermek icin onu aramistir ilk firsattada seni arar :) sen sıkma canını cok iyi anlıyorum seni bak ben nasıl zaman gectide 94/1 ler geldi anlamadım valla :) zaman geçiyor ama ilk günler daha zor geçiyor ustaya geçtiğinizde dahada rahatlarsınız... benimde hattımda problem vardı ilk günler beni aradığında ulaşamıyordu kapalı gözüküyordu telefonum annemi arayıp haber veriyodu aradım ulaşamadım diye bende kızdı diye düşünüp panik yapıp askeriyeyi aramistim ilk gunden bütün bölükleri :) panik yapma sakin ol sadece beklr gunduzdr aksamda ilk günler yoğun olurlar yavas yavas egitimler falan derken baktınız acemilik bitmis :)

Kıyamam ya :( ayy bende boyleydim Kasım ayındaaa :( ezgi cagla ece sagolsunlar sakinlestrmslerdi beni:1: smdi bende katıldım yardım etmeye :) canım benim inan bana geçiyor ne desek boş ama sabır

Alemsin ezgi ya :52::52: öyle yapcam zaten bebeğim :16:[/QUOTE]

canımm daha beter olmasında aramız olayları gözünde büyütüp soğursa bide bendennn:53:

canım ustaya yerlesene kadar dıken ustunde oluyorsun cunku oraya alıssa e oradanda baska yere gıdıcek edıcek derken yanı ustada oh be dıyorsun.. ondan kendını aman kotuyum bı duzelemedık alısamadık gıbı sartlayıp uzme yanı ...

benim tek korkum aramıza soğukluk girmesi ezgicim huzursuz tedirgin oldum iyice artık kafamda bişeyler kurmaya başladımm:27:

Yok yok olamazzz dediğim gibi bisuru asker gitti çok yogunlar demek hem diyosun ya sende limoniydi aramız diye o yuzden ilk annesine haber vermek icin onu aramistir ilk firsattada seni arar :) sen sıkma canını cok iyi anlıyorum seni bak ben nasıl zaman gectide 94/1 ler geldi anlamadım valla :) zaman geçiyor ama ilk günler daha zor geçiyor ustaya geçtiğinizde dahada rahatlarsınız... benimde hattımda problem vardı ilk günler beni aradığında ulaşamıyordu kapalı gözüküyordu telefonum annemi arayıp haber veriyodu aradım ulaşamadım diye bende kızdı diye düşünüp panik yapıp askeriyeyi aramistim ilk gunden bütün bölükleri :) panik yapma sakin ol sadece beklr gunduzdr aksamda ilk günler yoğun olurlar yavas yavas egitimler falan derken baktınız acemilik bitmis :)

Kıyamam ya :( ayy bende boyleydim Kasım ayındaaa :( ezgi cagla ece sagolsunlar sakinlestrmslerdi beni:1: smdi bende katıldım yardım etmeye :) canım benim inan bana geçiyor ne desek boş ama sabır

Alemsin ezgi ya :52::52: öyle yapcam zaten bebeğim :16:

canımm daha beter olmasında aramız olayları gözünde büyütüp soğursa bide bendennn:53:[/QUOTE]

Yok canım sen şimdi evham yapıyosun ama bak gör arar

Yok canım sen şimdi evham yapıyosun ama bak gör arar

dua ediyimde öyle olsunn!! şu ilk günler en zor zamanlar sanırım.. hiç aramazsa çıkıp giderim valla oraya alıyorlarmıydı acemiye ziyaretciii:1:

Maltadan selam yola devam ;-)

Günaydın kızlar 2 gündür maltadayim çok özledim sizi ya internete giremiyorum
Raşit evde izinde ben buradayim ya çok sinir oluyorum halimize. Ama ne yapalım madem geldim gezip eğleniyorum ben de.

Yeni yeni arkadaşlar da gelmiş hoşgelmiş ;-) tanışmadıklarımız varsa ben hande, sevgili eşimi bekliyorum. Kaç gündür gişemiyordum önce işler çok yoğundu sonra eşimin dedesi vefat etti hemen ardından ölüm izninde olan askerimi evde bırakıp gavur memleketlerine geldim iş için, pazartesi sabaha kadar buradayım, ama ben döndüğümde raşit gitmiş olacak :-(

Kk dan gidişim suskun oldu dönüşüm muhteşem olacak kızlar dönünce her şeyi uzun uzuuun anlatacağım size :-)

Back
X