- Konu Sahibi mutluluk_06
- #18.601
gunaydınn kızlarr :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarr gözüme gram uyku girmedi 1-2 saat uyudum desem yeridir.. bugün arar inşallah![]()
e dediğim gibi işte huzura erdinde şuan ondan dinlenme modundasın beynini dinlendir boşver şuanlık gelirse bakarsın duruma göre amaaaan kendimiz önceyiz herkesden![]()
bebek seninki de yeni gitmiş aynı benim gibi kaç kere aradı seni gittiğinden beri beni aradığında çok az konuşabildik
dünden önce gitti ve hiç aramadıdün annesini aramış.. güzelde vedalaştık ama limoniydi aramız biraz onunla alakalı değildir diye umuyorum.
ne oldu tatlım[sıze=2]tartsmakdan nefret edıyorum yanlış anlaşılmaktnda [/sıze]![]()
Hayatım bir kere geldim de işte Polatlı'nın pek olayını göremedik, Ankara orası diye yemişler bence insanları
Eminim merkez çok daha iyidir, tezkere zamanı askerimle 2-3 gün orada kaçamak yapasımız var o zaman merkezi değerlendiricez , Ankara'nın güzelliklerine erişicez sanırım![]()
Tünaydın herkeseee sabh sabh ne kadar konusma olmş![]()
Tunaydınn canım evet bugun erkencıydıkk![]()
Bende bu hafta bi tek bugün uyicaktım yine sabh sabh kalkmk zorunda kaldım site içinden arabayı cekmem gerekti neymş efendim park yeri çizgilerini tekrardan çiziceklermş![]()
Maltadan selam yola devam ;-)
Günaydın kızlar 2 gündür maltadayim çok özledim sizi ya internete giremiyorum
Raşit evde izinde ben buradayim ya çok sinir oluyorum halimize. Ama ne yapalım madem geldim gezip eğleniyorum ben de.
aynen canım polatlı bayaaa ankaranın dışında :) ama polatlılılarda has ankaralı olurlar öyle söliimmerişirsiniz canım hiç üzülme burası bambaşka bi şehir şiiri bile var dinle tavsiye ederim.... hasretin nazlıdır ankara diyoo şairrr
![]()
![]()
polatlıya yeni asker giden var mı