93/3 asker yolu bekleyenler

dünden önce gitti ve hiç aramadı :14: dün annesini aramış.. güzelde vedalaştık ama limoniydi aramız biraz onunla alakalı değildir diye umuyorum.

arkadaşı ilk bi hafta aratmazlar demiş askeriyeye alışması için galiba ben 3 gün falan aramasını beklemiyodum beni aradğnda 1bucuk dakika ya kkonuştuk ya konuşmadık bebeğim keşke limoni ayrılmasaydın benim en korktuğum şey askerde dargınlık olması

Hayatım bir kere geldim de işte Polatlı'nın pek olayını göremedik, Ankara orası diye yemişler bence insanları :9:
Eminim merkez çok daha iyidir, tezkere zamanı askerimle 2-3 gün orada kaçamak yapasımız var o zaman merkezi değerlendiricez , Ankara'nın güzelliklerine erişicez sanırım :16:

aynen canım polatlı bayaaa ankaranın dışında :) ama polatlılılarda has ankaralı olurlar öyle söliimm :9: erişirsiniz canım hiç üzülme burası bambaşka bi şehir şiiri bile var dinle tavsiye ederim.... hasretin nazlıdır ankara diyoo şairrr :9: :9:

aynen canım polatlı bayaaa ankaranın dışında :) ama polatlılılarda has ankaralı olurlar öyle söliimm :9: erişirsiniz canım hiç üzülme burası bambaşka bi şehir şiiri bile var dinle tavsiye ederim.... hasretin nazlıdır ankara diyoo şairrr :9: :9:

Askerliğin bitiminde yapabileceğimiz 2-3 günlük kaçamak bence bize çok iyi gelir, Ankara'yı da fethetmiş oluruz :16:

Back
X