93/3 asker yolu bekleyenler

Hmm uykudan uyandırılmaya tahammulum yok arabayla onların uzerınden cızgıyı sen cekeydınn :1::1:

Sinir ola ola gittim yapcak bşy yok snra geri yattım ama yarı uyur yarı uyanık vaziyette 1 saat snrada annem kaldırdı demir ilacı kullanıyorm onu iç diye yani bugün sinirliyim :19::9:

nasıl bi yer memnun mu.D

alıntı yapmadan yazdım:D

Benimki memnun aslında halinden görevinden dolayı çok bir şey yaptığı yok, oturmaktan sıkılıyor yani :27:
Ankesörlü kıtlığından dolayı ben memnun değildim başta, sıradan dolayı ustanın ilk zamanları da rahat rahat konuşamıyorduk. Şimdi telefona geçtik de biraz daha rahatız ama telefon konusunda çok kıl komutanlar var. Gerçi siz ustada yer değiştirirsiniz ama en azından birkaç bilgi olur bunlar size :34:

Benimki memnun aslında halinden görevinden dolayı çok bir şey yaptığı yok, oturmaktan sıkılıyor yani :27:
Ankesörlü kıtlığından dolayı ben memnun değildim başta, sıradan dolayı ustanın ilk zamanları da rahat rahat konuşamıyorduk. Şimdi telefona geçtik de biraz daha rahatız ama telefon konusunda çok kıl komutanlar var. Gerçi siz ustada yer değiştirirsiniz ama en azından birkaç bilgi olur bunlar size :34:

teşekkürler tam istediğim cevapları verdin:D görevi ne bide oturmaktan sıkılıyor dedğin :D

söliyimde o da onu secsin seçim yapılıyormu ya kimisi çaycı oluyomuş butun gün pijamalarla çay koyuyomuş falan rahat diye sinir oluyomuşlar:D

Seçimle oluyor tatlım. Benim erkek arkadaşımın okul çıkışı yardımcı oldu mesela şu kazan meselesine ama her yerde de kazancı olmasını tavsiye etmem. Ankara'da kömür yakılmıyor ondan rahatım ben. Kömür yakılan bir yerde ciğerleri mahvoluyor çoğu askerlerin tozdan :14:

Seçimle oluyor tatlım. Benim erkek arkadaşımın okul çıkışı yardımcı oldu mesela şu kazan meselesine ama her yerde de kazancı olmasını tavsiye etmem. Ankara'da kömür yakılmıyor ondan rahatım ben. Kömür yakılan bir yerde ciğerleri mahvoluyor çoğu askerlerin tozdan :14:

sölediğin iyi oldu ben seçmle diye duymuştum hatta acemilikten sonra izne çıkanlara kötü görevler kalıyomuş doğru mu bu

Back
X