- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #18.621
Ve herkese günaydınlaaaaaaaar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni giden değil de orada usta askerimiz var bir tane![]()
Hmm uykudan uyandırılmaya tahammulum yok arabayla onların uzerınden cızgıyı sen cekeydınn![]()
nasıl bi yer memnun mu.D
alıntı yapmadan yazdım![]()
Benimki memnun aslında halinden görevinden dolayı çok bir şey yaptığı yok, oturmaktan sıkılıyor yani
Ankesörlü kıtlığından dolayı ben memnun değildim başta, sıradan dolayı ustanın ilk zamanları da rahat rahat konuşamıyorduk. Şimdi telefona geçtik de biraz daha rahatız ama telefon konusunda çok kıl komutanlar var. Gerçi siz ustada yer değiştirirsiniz ama en azından birkaç bilgi olur bunlar size![]()
selam kızlar hepınızı tek tek denk geldıkce eklıyorum dıger hesabımı kapattmda
selam kızlar hepınızı tek tek denk geldıkce eklıyorum dıger hesabımı kapattmda [/QUOtamam tatlım neden kapattın ötekini
teşekkürler tam istediğim cevapları verdingörevi ne bide oturmaktan sıkılıyor dedğin
![]()
Hoş geldin ezgiğğğğğğ![]()
Kazancı canım benimki, kalorifer kazanı yakıyor![]()
tamam tatlım neden kapattın ötekini
hoşbuldukk dün gece ben yokken nasıldı burası bakıyım![]()
söliyimde o da onu secsin seçim yapılıyormu ya kimisi çaycı oluyomuş butun gün pijamalarla çay koyuyomuş falan rahat diye sinir oluyomuşlar![]()
Çok aktif değildi ya artık gece uyumaya başladı bizim kızçeler tekrardan ben de o yüzden girmiyorum geceleri![]()
canım cok konum vardı bı de devam etmesı gereken konulardı saglık vs vs bende hergun yzmak ıstemedım cok ozelden msaj gelıyodu bu boyle su soylemı gıbısınden :)
Seçimle oluyor tatlım. Benim erkek arkadaşımın okul çıkışı yardımcı oldu mesela şu kazan meselesine ama her yerde de kazancı olmasını tavsiye etmem. Ankara'da kömür yakılmıyor ondan rahatım ben. Kömür yakılan bir yerde ciğerleri mahvoluyor çoğu askerlerin tozdan![]()
selam kızlar hepınızı tek tek denk geldıkce eklıyorum dıger hesabımı kapattmda
sana maaş versin admin