93/3 asker yolu bekleyenler

Rica ederim bebeğim ne demekk. Bu aralar bi umut doluyum bi umut doluyum ki sorma yaşam koçu gibi bitiyo kızlar heyyo diye herkese gaz veresim var ki gözümüzle de görüyoruz yani artık bitiyo. 10 güne torunumuz torbamız bile geliyoo. Artık tezkereciyizzz :62::62::62:

cok sukur ya bıteceğine ınanmaya basladık desene :))

Aynen öyle yani. Kim derdi ki ben bu cümleleri kurayım da topikte sevinç çığlıkları atayım ama oldu işte :9::9:

hahah evet ya sen durup durup aglayanlardandır :52: allah bozmasın artık hep böyle olursun ınsallah,yalnız ben bı durgunum kendımı yalnız hıssedıyorum cok fena :( daha saatler önce yanımdaydı :(

hahah evet ya sen durup durup aglayanlardandır :52: allah bozmasın artık hep böyle olursun ınsallah,yalnız ben bı durgunum kendımı yalnız hıssedıyorum cok fena :( daha saatler önce yanımdaydı :(

ya ilk bi hafta kötü oluyo insan ztn ama tekrar adapte oluyosun çok normal hissettiklerin :31:

Hehh işte o bendim aynen :52::52:
Daha çok taze canım ama 1 hafta 10 güne alışırsın tekrar. Hem bu sefer bir daha ayrılmayın diye gitti. Dönünce artık hep bir aradasınız :16::16:

hıc kendımde degılım sankı hafızamı kaybettım,durup durup burası neresı ben nerdeyım demek gelıyor ıcımden :))

Durup durup ağlıyosn bide yada geçtiginiz yoldan geçince gözünden yaşlar akıyo elinde olmadan fln garip oluyo insan ya :31: Anlıyorm seni gerçekten ama sondu bu.Geri geldiğinde bidaha öle bşy olmicak :34:

canımm yaa evet sonunda :)
10 gün gecikmeli oldu ama olsun :34:

ya dün akşam yağmur yağıyordu, bilgisayar kitaplar vs. vardı elimde çok ağırdı ve dersten akşam 8 de çıktık. eve bi hoca bıraktı arabasıyla (60 yaşında hoca da)
raşitin de başka birine mecbur kaldığım için canı sıkılmış. ama sabah aradı, gelince araba alalım olmuyo böyle dedi.

Olsun saglik olsun.
Kıskanmis olabilirmi diycem ama 60yasindaki bi hocayi kiskanmamistir.
Acaba arabayi Raşit gelince satsan dahami iyi olrdu en azindan gelir alirdii falan yanliz gtmzdn en azindan.
Az kaldi gelmesine ztn paran çar çur olmadan aslinda almayi dusunuyosan tabi alman mantikli

Durup durup ağlıyosn bide yada geçtiginiz yoldan geçince gözünden yaşlar akıyo elinde olmadan fln garip oluyo insan ya :31: Anlıyorm seni gerçekten ama sondu bu.Geri geldiğinde bidaha öle bşy olmicak :34:

insallah canım,bıraz zaman gecsın de safaga odaklanayım tekrar,,120 de gıttım 103 de buldum kendımı bıraz daha gecsın de kendımı toplayayım.

selam kızlar nasılsınız hic giremiyom ya malesef sizide ozluyorum ama arada yazmasamda bakıp cıkıyorum
askerleriniz nasıl safaklar baya dustu gozumuz aydın:16:

Olsun saglik olsun.
Kıskanmis olabilirmi diycem ama 60yasindaki bi hocayi kiskanmamistir.
Acaba arabayi Raşit gelince satsan dahami iyi olrdu en azindan gelir alirdii falan yanliz gtmzdn en azindan.
Az kaldi gelmesine ztn paran çar çur olmadan aslinda almayi dusunuyosan tabi alman mantikli

bizim araba öğrenmek için aldığımız çok eski bi arabaydı zaten kübi.
ikide bir bozuluyordu.
raşit askere gittiğinden beri en az 10 defa sanayiye gitmişimdir. :52:
o yüzden sattık ama eksikliğini çok hissediyorum artık.
2014'ün sonuna doğru taşıt kredisi çekip annemin engelli indiriminden de yararlanarak sıfır araba almak istiyorum ya. inşallah olur :34: o zamana kadar tabana kuvvet :52:

ŞAFAK 100'ün şerefine kendimden bu konudaki ilk mesajımı alıntılamak istedim.
12 Temmuz 2013.
Eşimin gitmesine tam 1 ay varmış.
Bu mesajımın üzerinden tam 9.5 kocaman ay geçmiş, 4 mevsim değişmiş. Takvimin yaprakları bitmiş..
100 gün kalmış buraya BİTİRDİK yazmak da nasip olsun inşallah...
:31::31::31:

Daha askerliğin A'sını bilmezken, şimdi askerlikle yatıp kalkan, bunalsam da, özlesem de, bazen yıkılsam da hep sabırla bekleyen bir kadına dönüşmüşüm. Nereden nereye değil mi?

benim eşim de ağustosta gidecek. 93/3 mü oluyor?

ŞAFAK 100'ün şerefine kendimden bu konudaki ilk mesajımı alıntılamak istedim.
12 Temmuz 2013.
Eşimin gitmesine tam 1 ay varmış.
Bu mesajımın üzerinden tam 9.5 kocaman ay geçmiş, 4 mevsim değişmiş. Takvimin yaprakları bitmiş..
100 gün kalmış buraya BİTİRDİK yazmak da nasip olsun inşallah...
:31::31::31:

Daha askerliğin A'sını bilmezken, şimdi askerlikle yatıp kalkan, bunalsam da, özlesem de, bazen yıkılsam da hep sabırla bekleyen bir kadına dönüşmüşüm. Nereden nereye değil mi?

Uzun dönem herkesin harcı değil der, susarım :38:

Back
X