93/3 asker yolu bekleyenler

Emre safaksoyle.com dan hesaplamis 42cikiyo safak.biz 1gun eksik sayiyorz ddi.cikis tarihi gelene kdr degisiklik yapmycm ama.en dgrusu ckis tarihi geldignde ortaya ckicak.yani 1gun artabilir fikrine alistiriyorm kendimi:)

ahahah ayak sapığı ne ya :52:
ben de ayaklardan hoşlanırım ama sadece kendi ayaklarım ve eşimin ayaklarının fetişistiyim
bu adam böyle sokaklarda her geçene yapıyorsa rahatsızlık verdiği için bi önlem alınmalı.

Hahhaa bildigin hasta manyak.
İlk defa duydum bylesinide.bi daha karsilasmam diye dusunuyorm

Emre safaksoyle.com dan hesaplamis 42cikiyo safak.biz 1gun eksik sayiyorz ddi.cikis tarihi gelene kdr degisiklik yapmycm ama.en dgrusu ckis tarihi geldignde ortaya ckicak.yani 1gun artabilir fikrine alistiriyorm kendimi:)

çıkış tarihine kadar bence de elleme. ;) belki de artmaz.

$jpg.webp

Kızlar sizce nasıl? bunu aldım dün Tchibo'dan.

safaksoyle.com dan bnde hesapladım şimdi 42 diyo. ama bn çok dğru hesapladığıma inanıyorm inanmak istiyorm:)
emrede yanlış hesaplıyosn diyo:) Çıkış tarihi gelsinde bi rahatlasak artık o zmn değiştircem neyse dğrusu artık

Kübb orada herkesin bir fazla çıkıyor da şöyle bi durum var sülüs tarihi günü askerin çıkma hakkı olduğundan 1 eksik sayıyoruz biz ki doğru olan da o yani. O günün akşamı yanımızda olacaklar çünkü :32::32::32:

Back
X