her çarşamba güncel kilomu yazacağım.
Teşekkür ederim. Sabır ve motive istiyor. Yarın baktırabilirsem yağıma kasıma baktiricam . Yarın günün yarısından sonra başlarım. InşaAllah sizde başarırsınızHayırlı olsun istedikten sonra herşey olur Bende aynı durumdayım Yeniden başlıyorum inşallah sizde istediğiniz kilolara ulaşırsınız
Henüz başlamadımNeler yapıyorsun tam olarak biraz ayrıntılı anlatabilir misin
Hayırlı olsun mücadelenHenüz başlamadım
Yarın alısverişe çıkacağım bazı eksik besinler için. Diyetkolik varmış kalori saymak için onu inceleyeceğm muhtemelen onu kullanırım kalori takibi olarak. Dr. Nowzarada'nın diyetlerini yapacağım çok heyecan veriyor böyle yazmak :)
Tamam yazmaya çalışacağım her gün beslenmemiHayırlı olsun mücadelenburdan bilgilendir bize de motivasyon olsun
Merhaba tabiki katilabirsin :)Merhaba bende katilabilirmiyum
94 kiloyumMerhaba tabiki katilabirsin :)
Kaç kilodasın.
Evet o doktor. Iradeleri zayif ve sanirim mideleri asiri buyuk. Ameliyata gerek kalmayabilir söyleminide dün oradaki fazla kilolu birinden duydum. Diyette yenilenlerin listesi var. O listenin içinden 1200 kalori olacak sekilde secilerek uygulaniyorO doktor Tlc’deki ameliyat yapan doktor mu? Onun diyetleri mi var bilmiyordum. Bazen izliyorum diyor ki 3 ay sonra 15 kilo ver öyle gel, kendi kendine 15 kilo veren birinin ameliyat olmasına gerek yok ki.
Ne yazik kiBu arada ben emziriyorum dikkat ederek kilo veremiyorum illaki katı bir diyet yapmam gerek. Oğlum 10 aylık ne yapıcam bilmiyorum, eskiden çok yürürdük eşimle şimdi pandemide evden çıkamıyoruz.
Ben dünden önceki gün 95 tim..94 kiloyum
Merhaba hoşgeldin. Kalori mi sayarak mı yapacaksın.Merhabalar bende katılayım sana. Bende 90 ile başladım şuan 85 kiloyum yaklaşık 2 aydır kendimce uğraşıyorum bazen kaçırıyorum kendime engel olamıyorum 15 gune kadar bi 5 kilo vermem lazim duz 80 olmak icin cunku anneme gidecem ablam felan gelecek orada da dikkat edecem ama iste malum anneler döktürüyor hic degilse 80 olduktan sonra daha da dikkat ederim diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?