- Konu Sahibi kenan_derya
-
regl döneminden dolayı bu hafta diyetisyene gitmiyorum. bakalım haftaya salı sözleştik. ay pantolonlar bol geldikçe pek bi mutlu oluyorum.bi 2li rakamlara insem
regl döneminden dolayı bu hafta diyetisyene gitmiyorum. bakalım haftaya salı sözleştik. ay pantolonlar bol geldikçe pek bi mutlu oluyorum.bi 2li rakamlara insem
nilersin canım doğum günün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle beraber aykurt canım tabiki olur ama bizi unutma arada yaz başarılar sınavında inş gecersin
inşallah istediğin kadar çocuğun olurrrrrrrrrrrkuzum unuturmuyum askolsun. sadece orada tedavi amacli gorusmelerde geciyor onun icin cok heveslendim ben burayada devam ederim ayni zamanda... canim ben saka maka yaklasik 2kilo almisim dugun zamani. dun baktim
98,8 gosteriyo tarti... gece yatarken daha fenaydi) neysem dunden beri harbi diyetteyim umarim yina hsstalanmam. su sinavlarida bi geceydim iyiydi... bide guzel bi is verir insaallah Rabbim. bide bebisler istiyom ALLAH imdan. bu zayiflama cabalari bebisler icin zaten ahhhhhh ahhh... hayirlisi...
su an regliyim bakalim yarin sabah kac gelicem tartida?!!!""'';,;,,,:-+"%#@*-))/*&%%#"/+()
hehe karisik duygular icindeyim gulum)
p
kızlar nerdesiniz yahu nasıl gidiyor...
devam etmiyormuyuz yoksa artık he??
inşallah istediğin kadar çocuğun olurrrrrrrrrrr
kızlar ben artık çogunlukla unutuyorum girmeyi yorgun geliyorum eve ben değişmemişim hep aynı yerde kilo ne artmış ne azalmış
ben gaza basmaya devam . frene basmıyorum amacıma ulaşmadıkça basmıcamda hatta ömür boyu devam ettirmeyi düşünüyorum sağlıklı beslenmeyi. ancak kilomda frene basmasa ii olur :)) herkese bu işte devam edebilecek azim versin Allah......
dipnot: ((( valla kocalar bir beğeniyorsa seni kilo verdikçe 100 daha beğeniyor :)))))
selam kızlarrrrrrrr
bugün benim doğum günüm ama asıl doğum günüm 70 kilo olunca olcak :)))
tam 30 oldum yahu çoğu insanın 30 yaşından sonra en güzel şeyleri yaşama zamanı imiş inşallah bakalım.
memnun oldum şebnem77
dünkü menüm şöyle
sabah: 1 bçk dilm ekmek, 2 hşlanmş yumurta peynir çay
ara öğün: 1 tane bitter çikolata kaplı kuru kayısı 4-5 kırılmış fındık
öğle: 1 kse sebze yemeği , 2 kçk patlıcan kızartması arası peynir, semizotlu yoğurt
ara öğün 2 kçk nektari, 10 tane erik
akşam 17:30= 1 kase arpa şehriyeli çorba bol salata
hergün en az 3 lt karbonatlı su
dende hosheldin sebnemcim... tatlim ben geldim ama bu ara cok yogunum bi projem var onla ugrasiyorum birbucuk hafta sonra sinavim var 2dersten giricem daha hic calismadim... annemler koye gidiyo abimi aksamlari yemege cagiriyom sonra bi konusmaya daliyoz gece 10-11 oluyo ne eviu toparliyorum ne diyet yapabiliyorum ne ders calisabiliyprum kafam oldu 2,80... rica etsem aranizdan biri yapabilirmi listeyi... ha kimse istemezse ben tabiki yaparim... bide bu ara baska bi sayfa.gordum yeni acmislar oraya bakiyorum... yanlis anlamayinda kizlar bende polikistik over var ve bu hastalikla kilo alimi cok oluyo insulin direnci cok oluyo zayiflamak zor oluyo... hem polikistik hem kilolu olan arkadaslarin toplandigi bi sayfa.bende katildim... ama buraya yine ne yedimse arada yaziyom oraya sanirim cumalati sadece kilo bildirimi yapabilirim... haberiniz olsun kizlar... ben bide telden giriyorumya guzel bi liste yapamiyorum onun icinde uzuluyorum... pc den yazan biri guzel bi cizelge yapabilir... olmazsa dedigim gibi ben yaparimmmm... ama lutfen cuma gunu bitmeden listeyi yayinlayalim
kızlar ben artık çogunlukla unutuyorum girmeyi yorgun geliyorum eve ben değişmemişim hep aynı yerde kilo ne artmış ne azalmış
kızlar tam 10 gün oldu diyetisyene gideli
1.100 vermişim
(spor yok 3 gün boyunca bel ağrım yüzünden yürüyemedim bile..
üstüne üstelik bazı kaçamaklar ve reglim dün başladı )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?