95 kg ve üzeri bayanlar gelin beraber zayıflayalım :)

regl döneminden dolayı bu hafta diyetisyene gitmiyorum. bakalım haftaya salı sözleştik. ay pantolonlar bol geldikçe pek bi mutlu oluyorum.bi 2li rakamlara insem

regl döneminden dolayı bu hafta diyetisyene gitmiyorum. bakalım haftaya salı sözleştik. ay pantolonlar bol geldikçe pek bi mutlu oluyorum.bi 2li rakamlara insem

2li rakamlara derken canim ??? ) o pantolonlarin bol gelisini gorebilmek icin yillar once alip hic giymedigim yada bir iki kere giydigim pantolonlari bilem sakliyorum ben... bir gun tekrar girecegim bunlarin icine diye...

nilersin canım doğum günün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle beraber aykurt canım tabiki olur ama bizi unutma arada yaz başarılar sınavında inş gecersin

nilersin canım doğum günün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle beraber aykurt canım tabiki olur ama bizi unutma arada yaz başarılar sınavında inş gecersin

kuzum unuturmuyum askolsun. sadece orada tedavi amacli gorusmelerde geciyor onun icin cok heveslendim ben burayada devam ederim ayni zamanda... canim ben saka maka yaklasik 2kilo almisim dugun zamani. dun baktim
98,8 gosteriyo tarti... gece yatarken daha fenaydi ) neysem dunden beri harbi diyetteyim umarim yina hsstalanmam. su sinavlarida bi geceydim iyiydi... bide guzel bi is verir insaallah Rabbim. bide bebisler istiyom ALLAH imdan. bu zayiflama cabalari bebisler icin zaten ahhhhhh ahhh... hayirlisi...

su an regliyim bakalim yarin sabah kac gelicem tartida?!!!""'';,;,,,:-+"%#@*-))/*&%%#"/+()

hehe karisik duygular icindeyim gulum )
p

inşallah istediğin kadar çocuğun olurrrrrrrrrrr

kızlar nerdesiniz yahu nasıl gidiyor...
devam etmiyormuyuz yoksa artık he??

herkes cok nadir ugruyor canim napalim herkesin isi var. ben bugun unuttum yazmayi gecen hafta 99 a yukselmistim bu sabah baktim 98,5 yine bunada sukur ama daha dusuk olur insaallah kilocuklarim ve daha saglikli olurum. insaallah bebislerimde olurrrrr... ahhhhhhhh ah ... insaallah...

Son düzenleme:
kızlar ben artık çogunlukla unutuyorum girmeyi yorgun geliyorum eve ben değişmemişim hep aynı yerde kilo ne artmış ne azalmış

kızlar ben artık çogunlukla unutuyorum girmeyi yorgun geliyorum eve ben değişmemişim hep aynı yerde kilo ne artmış ne azalmış

sebnemcim artik kimse gelmiyor ben cok yazmak istiyorum ama kimse olmayinca canim istemiyor benimde... burda takilmazsaniz aktif bi sayfa bulun kendinize bence kizlar cunku aktif sayfalarda cok gaza geliyor insan...

ben gaza basmaya devam . frene basmıyorum amacıma ulaşmadıkça basmıcamda hatta ömür boyu devam ettirmeyi düşünüyorum sağlıklı beslenmeyi. ancak kilomda frene basmasa ii olur :)) herkese bu işte devam edebilecek azim versin Allah......
dipnot: ((( valla kocalar bir beğeniyorsa seni kilo verdikçe 100 daha beğeniyor :)))))

aynen kuzum bende devamdayim ama kimse gelmiyor bu sayfaya bende uzuluyorum. bende pko var ve pkolu kizlarin zayiflama sayfasina takiliyorum bu ara orasi cok canli ve insanin ici aciliyor. devam etmeyi sakin birakma canim azimlisin maasallah bussuru zayiflama sayfasi var birini takip et hevesin kirilmasin... ALLAH im hepimize saglikla zayiflamayi nasip etsin de kocisler daha cok begensin... benim esim dun markette cabalayip duruyo su cikolatayi aliyim yok diyorum. bunu aliyim yok ya sunu yok askim yemiycem dedim sen sonra al kendin ye dedim...

dogum günün kutlu olsun sağlık mutlulukla yaşa

ben yapabilirim canım isteyen altına eklesin

çok güzel ya inşallah verirsin zaten şuan senin olduğun yere inmeyi ben çok isterdim.
ay ne kadar düşük bi cümle oldu sabahın köründe bu kadar oluyo

ama bırakırsan olmuyo .burdan uzaklaşınca tamamen kopuyorsun.girebildigin kadar bence zorlamalısın kendini

gelelim bana en son nöbet çıkışı yaptığım spor ve duş arkası uzandığım yerde sırtım belim tutulduğu için tam 3 gün gün ve gece geçirdim...cuma küçük oglumun dogum günü.cumartesi yine nöbet ve pazar yakın bir ilçede festivale gittik..eh dün pazartesi mesai ve haftasonu yapılmayan çamaşır ve diger işler.ancak bu saate geldim.şimdi büyük oğlanı uyandırayım okula gidecek sonra gelirim

kızlar tam 10 gün oldu diyetisyene gideli

1.100 vermişim

(spor yok 3 gün boyunca bel ağrım yüzünden yürüyemedim bile..
üstüne üstelik bazı kaçamaklar ve reglim dün başladı )

Son düzenleme:

kızlar tam 10 gün oldu diyetisyene gideli

1.100 vermişim

(spor yok 3 gün boyunca bel ağrım yüzünden yürüyemedim bile..
üstüne üstelik bazı kaçamaklar ve reglim dün başladı )

ooooo maasallah ALLAH im azmini artirtir kolayliklar versin canim... insaallah hedefine ulasacaksin. bende gecen carsamba tekrar basladim dikkat etmeys 2gunde 300gr vermistim acayip sevinmistim canim ya... bakalim cok hizli da gitmek istemiyorum aslinda ama haftada bir gayet normal bence helede bizim kilomuz icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…