- Konu Sahibi kenan_derya
-
gunaydin kizlar. sabahtan beri acim ama yiyemedim. regl donemimdeyim acayip siskinim. evden 2kk peynir ve 2salatalik getirmistim. az once 2salatalik 2kk beyaz peynir ve 3dilim kepekli ekmek yedim...
173 mükemmelsin canım. bende 116 basladım suan 106.1 im. 10 kg oldu cok şükür. kaldı 26 kg bakalım.beslenmemiz benziyor. ama ara ve öğleyi ihmal etme. tam tahıllı ekmek. sabah 1/2 simit 1 kk yaglı peynir.söğüş.acık çay. 2 saat sonra 2 kayısı + elma.öğlen duruma göre 1 yumurta bir peynir 2 ekmek salata.2 saat sonra 2 grisinni.akşam sebze yemeği yada 1 tatlı kaşıgı yaglı salata.2 dilim ekmek.yogurt. sonra 1 meyve.tabi öğlen ceyrek pizza yada bir hamburger. yada 2 lahmacun bir ayran olarakta değişiyor.
:)) afiyet olsun ama daha erken kahvaltı edersen sanırım o şişkinliğinde gitmesine yardımcı olur diye biliyorum.
benim 14. günüm bugün bakalım ne olacak cuma tartılcam
ben öyle hergün tartılmanın doğru olduğunu düşünmüyorum kendi açımdan psikolojim bozuluyor :)))
dün nasıl beslendim
sabah: 2 hşlama yumurta 1 dlm ekmek az peynir çay
ara öğün kiraz erik
öğle: bulgur, semizotlu sarımsaklı yoğurt(( aşırı tok tutuyor çok sewiyorum ))
ara öğün 2 hurma yeşil çay
akşm 17:30 ve son öğünüm: 2 parça patlıcan kızartması arası peynir ((birlikte kızartıp fırına verdim ilk defa yaptım mükemmel)
2 bçk ymek kaşığı kabaklı patatesli az yağlı sebze yemeği bol rokalı yeşil soğanlı salata
bakalım kaç kilo vercem sabırsızlıkla bekliyorum cumaya kadar
herkese bol kilo vermeli günler :)))
evet hergün tartılmak iyi degil.....
ama ben yine de tartılıp yazıyorum
defter tuttum günlük ne yediysem ne sporu yaptıysam ve sabah aç karna çıbıldak olarak kilomu yazıyorum bakalım 1 ay ne olacak
beslenmen çok güzel afiyet olsun
20 mayıs pazartesi
kahvaltı:2 dilim ekmek(karışık tahıllı)
1 yumurta
1 kk peynir
4 yeşil zeytin (ev yapımı tuzsuz)
boll yeşillik
ara:1ç.b. tarçınlı süt
6 kayısı
öğle:6 adet fırında (kabak köftesi)
1su bardağı yogurt
ara:2 küçük kestane şekeri:26:
akşam:8y.k nohut
1su bardağı cacık
4 galeta(2 dilim ekmek yerine)
1 kk peynir
acı turşu
ara:1 ç.b. süt
1fincan kadar nesfitçıtırlarından
nöbette olduğum için akşam biraz geç saate kaldı ama tabi uykusuz
1 saatlik spor
saol şeker......
evet hergün tartılmak iyi degil.....
ama ben yine de tartılıp yazıyorum
defter tuttum günlük ne yediysem ne sporu yaptıysam ve sabah aç karna çıbıldak olarak kilomu yazıyorum bakalım 1 ay ne olacak
beslenmen çok güzel afiyet olsun
slm şekerler ankaraya gitmiştim yoktum listeyi o yüzden yapamadım aykurt sen geldiğine göre yaparsın bu hafta canım tartılamadımda cuma yada yarın tartılcam nilersin ben de kocaelideyim diyet listesi için tşk 173 aramıza yeni katılanlarda hoşgelmişler ben kararlıyım yaza vercem kiloları her gün yazalım yediklerimizi hava değişimi kilo mu gaz mı bilmiyorum karnım şiş nedense
selam kızlarrrrrrrr
bugün benim doğum günüm ama asıl doğum günüm 70 kilo olunca olcak :)))
tam 30 oldum yahu çoğu insanın 30 yaşından sonra en güzel şeyleri yaşama zamanı imiş inşallah bakalım.
memnun oldum şebnem77
dünkü menüm şöyle
sabah: 1 bçk dilm ekmek, 2 hşlanmş yumurta peynir çay
ara öğün: 1 tane bitter çikolata kaplı kuru kayısı 4-5 kırılmış fındık
öğle: 1 kse sebze yemeği , 2 kçk patlıcan kızartması arası peynir, semizotlu yoğurt
ara öğün 2 kçk nektari, 10 tane erik
akşam 17:30= 1 kase arpa şehriyeli çorba bol salata
hergün en az 3 lt karbonatlı su
dogum gunun kutlu olsun tatlim... Insaallah bu sene bussuru kilolar verirsin ama saglikla insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?