95 kg ve üzeri bayanlar gelin beraber zayıflayalım :)

kizlar harikasiniz nilersin ve 1,73 maasallah... devam devam... ben bu aralar cok yogunum ama sizden heveslendim vallahi...

173 mükemmelsin canım. bende 116 basladım suan 106.1 im. 10 kg oldu cok şükür. kaldı 26 kg bakalım.beslenmemiz benziyor. ama ara ve öğleyi ihmal etme. tam tahıllı ekmek. sabah 1/2 simit 1 kk yaglı peynir.söğüş.acık çay. 2 saat sonra 2 kayısı + elma.öğlen duruma göre 1 yumurta bir peynir 2 ekmek salata.2 saat sonra 2 grisinni.akşam sebze yemeği yada 1 tatlı kaşıgı yaglı salata.2 dilim ekmek.yogurt. sonra 1 meyve.tabi öğlen ceyrek pizza yada bir hamburger. yada 2 lahmacun bir ayran olarakta değişiyor.

gunaydin kizlar. sabahtan beri acim ama yiyemedim. regl donemimdeyim acayip siskinim. evden 2kk peynir ve 2salatalik getirmistim. az once 2salatalik 2kk beyaz peynir ve 3dilim kepekli ekmek yedim...

gunaydin kizlar. sabahtan beri acim ama yiyemedim. regl donemimdeyim acayip siskinim. evden 2kk peynir ve 2salatalik getirmistim. az once 2salatalik 2kk beyaz peynir ve 3dilim kepekli ekmek yedim...

:)) afiyet olsun ama daha erken kahvaltı edersen sanırım o şişkinliğinde gitmesine yardımcı olur diye biliyorum.

kızlar nöbete gideceğim bugün gelemem daha dün ve bugünkü menümü yarın yazarım kısmetse...

maşşallah ne güzel ya..
beslemmem için cuma günü diyetisyenin verdiği liste uygulamaya çalışıyorumm

:)) afiyet olsun ama daha erken kahvaltı edersen sanırım o şişkinliğinde gitmesine yardımcı olur diye biliyorum.

sagol tatlim. esim ise ogle gidecegi icin sabah kahvalti yapmadan ciktim evden ve ogleye kadar hicbisey canim istemedi... ogleyin salatalik peyniri yiyince aslinda biraz sisligim gecer gibi olduu. bol su ictim. simdide bi pogaca vardim dukkanda onun yanina bi yogurt aldim yogurtla pogaca yiyorum...

benim 14. günüm bugün bakalım ne olacak cuma tartılcam
ben öyle hergün tartılmanın doğru olduğunu düşünmüyorum kendi açımdan psikolojim bozuluyor :)))
dün nasıl beslendim
sabah: 2 hşlama yumurta 1 dlm ekmek az peynir çay
ara öğün kiraz erik
öğle: bulgur, semizotlu sarımsaklı yoğurt(( aşırı tok tutuyor çok sewiyorum ))
ara öğün 2 hurma yeşil çay
akşm 17:30 ve son öğünüm: 2 parça patlıcan kızartması arası peynir ((birlikte kızartıp fırına verdim ilk defa yaptım mükemmel)
2 bçk ymek kaşığı kabaklı patatesli az yağlı sebze yemeği bol rokalı yeşil soğanlı salata

bakalım kaç kilo vercem sabırsızlıkla bekliyorum cumaya kadar
herkese bol kilo vermeli günler :)))

günaydın günaydın günaydın güzeller
nöbetten çıktım kahvaltımı yaptım eh 1 saatlik sporumuda yaptım duşumu aldım geldim karşınıza

evet hergün tartılmak iyi degil.....
ama ben yine de tartılıp yazıyorum
defter tuttum günlük ne yediysem ne sporu yaptıysam ve sabah aç karna çıbıldak olarak kilomu yazıyorum bakalım 1 ay ne olacak
beslenmen çok güzel afiyet olsun

20 mayıs pazartesi
kahvaltı:2 dilim ekmek(karışık tahıllı)
1 yumurta
1 kk peynir
4 yeşil zeytin (ev yapımı tuzsuz)
boll yeşillik
ara:1ç.b. tarçınlı süt
6 kayısı
öğle:6 adet fırında (kabak köftesi)
1su bardağı yogurt
ara:2 küçük kestane şekeri:26:
akşam:8y.k nohut
1su bardağı cacık
4 galeta(2 dilim ekmek yerine)
1 kk peynir
acı turşu
ara:1 ç.b. süt
1fincan kadar nesfitçıtırlarından

nöbette olduğum için akşam biraz geç saate kaldı ama tabi uykusuz

1 saatlik spor

Son düzenleme:

vuuuuuu gayet guzel bi menu bence... ben de diyet listesinden bakarak bir dilim ekmek yerine gecen seyleri devamli degistirirdim gayet guzel oluyordu...

bende dun sabah kahvaltimi canim istemedi baya sislik vardi ogleye dogru yaptim ve 2salatalik 2kk peynir 3 filim kepekli ekmekle yaptim. saat 3gibi hem ara hem oglen niyetine bir bayat pogaca ve 7-8 kssik yogurt yedim... aksamda 6:30-7:00 gibi kahvaltilik biseylerle kiymali yumurta felan ydim... yanindada cay... caydan sonra misafirim vardi onla ikram ettigim bitter cikolata parcalarindan bende carptim bu kadar...

slm şekerler ankaraya gitmiştim yoktum listeyi o yüzden yapamadım aykurt sen geldiğine göre yaparsın bu hafta canım tartılamadımda cuma yada yarın tartılcam nilersin ben de kocaelideyim diyet listesi için tşk 173 aramıza yeni katılanlarda hoşgelmişler ben kararlıyım yaza vercem kiloları her gün yazalım yediklerimizi hava değişimi kilo mu gaz mı bilmiyorum karnım şiş nedense

selam kızlarrrrrrrr
bugün benim doğum günüm ama asıl doğum günüm 70 kilo olunca olcak :)))
tam 30 oldum yahu çoğu insanın 30 yaşından sonra en güzel şeyleri yaşama zamanı imiş inşallah bakalım.
memnun oldum şebnem77
dünkü menüm şöyle
sabah: 1 bçk dilm ekmek, 2 hşlanmş yumurta peynir çay
ara öğün: 1 tane bitter çikolata kaplı kuru kayısı 4-5 kırılmış fındık
öğle: 1 kse sebze yemeği , 2 kçk patlıcan kızartması arası peynir, semizotlu yoğurt
ara öğün 2 kçk nektari, 10 tane erik
akşam 17:30= 1 kase arpa şehriyeli çorba bol salata
hergün en az 3 lt karbonatlı su

dende hosheldin sebnemcim... tatlim ben geldim ama bu ara cok yogunum bi projem var onla ugrasiyorum birbucuk hafta sonra sinavim var 2dersten giricem daha hic calismadim... annemler koye gidiyo abimi aksamlari yemege cagiriyom sonra bi konusmaya daliyoz gece 10-11 oluyo ne eviu toparliyorum ne diyet yapabiliyorum ne ders calisabiliyprum kafam oldu 2,80... rica etsem aranizdan biri yapabilirmi listeyi... ha kimse istemezse ben tabiki yaparim... bide bu ara baska bi sayfa.gordum yeni acmislar oraya bakiyorum... yanlis anlamayinda kizlar bende polikistik over var ve bu hastalikla kilo alimi cok oluyo insulin direnci cok oluyo zayiflamak zor oluyo... hem polikistik hem kilolu olan arkadaslarin toplandigi bi sayfa.bende katildim... ama buraya yine ne yedimse arada yaziyom oraya sanirim cumalati sadece kilo bildirimi yapabilirim... haberiniz olsun kizlar... ben bide telden giriyorumya guzel bi liste yapamiyorum onun icinde uzuluyorum... pc den yazan biri guzel bi cizelge yapabilir... olmazsa dedigim gibi ben yaparimmmm... ama lutfen cuma gunu bitmeden listeyi yayinlayalim

dogum gunun kutlu olsun tatlim... insaallah bu sene bussuru kilolar verirsin ama saglikla insaallah

kizlatrrr ben kalvalti yapmayi unuttum kafam nasi mesgulse artik... sabah bi kaba domates salatalik dogradim azcikta yogurt aldim yanima ha bide minik yesil zeytinlerden... 2-3dilim kepekli ekmekle yerim birazdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…