95 kg ve üzeri bayanlar gelin beraber zayıflayalım :)

pist fistiklar ben geldimmmmmmm... bir gittim bir bucuk hafta gelemedim kusufuma bakmayin daha dun yukledim kontoru ve actirdim netimi ama dun keyfim yoktu girmedim topige... kapi komsumun dugunu vardi kizlar bir hafta dugunle ugrastik benim evi de actik yemekleri felan benim evde verdik... kizmayin ama cok tatli yedim cunku sabahtan gece 2lere 4lere kadar kosturdum ve ayakta kalabilmek icin girip cikip bisiler yedim. ha ayakta kaldim her ise kosturdum cok guzel oldu ama ne yazikki yaklasik 2 kilo almisim... aceba birazi sumu diye kandiriyotum kendimi ;(((( offf...

birsuru arkadas katilmis aramiza. hepsi de hosgelmis. hepimiz birbirimize gaz verelim insaallah... birde cumalari liste yapmamissiniz neden ki??? neyse artik yapariz kizlar hepinize kolay gelsin. ha birde KANDİLİMİZ MUBAREK OLSUN...

ewet herkesin kandili mubarek olsunnnnn birbirimizede dua edelim istediğimiz zamana kadar zayıflamayı başaralım inşallah en içten :))
bu arada ben burdaki sistemi bilmiyorum
cuma günü listemi hazırlıosunuz bilmirum ben

canım diyetisyen listesini yazarmısın buraya
tamam canım yazarım ama liste kişiye özel ..
benim boy 1.73 yaş 40 kilo 116.300 çıktı sabah evde de 116.000 çıkmıştı tabi kıyafet farkı var.40 kilo yağ dedi aslında suyu çok içerim ama su oranım düşük çıktı...3 ana 3 ara ögün verdi..sabah 3 dilim ekmek ögle akşam 2 şer dilim ekmek(çavadar kepek tam buğday ama)

hoşgeldin canım bende koptum zaten yeni dönüyorum inşallah görüşürüzseninde kutlu olsun kandilin

liste konusunda çok sallıyoruz ..bugün ben 116.300

listemi bir ara yazayım kızllar listeden çok miktara göre besin degişimi ögretiliyor..mesela sabah 2 kk peynir yada 1 yumurta 1 kk peynir..ekemek var ama pilav makarna yağlı kızartmalı sosis sucuk asitliiçecekler tatlılar börekler yok..genel yasaklar ama yasak ihlalinde ertesi gün yada akşamına az yiyerek geçiştirebilirsin dedi...bakalım 1 ay sonra göreciz...1 yıllık zaman verdi bana maksimum kilom 77-80 olmalı imiş.ilk hedefimiz dedi ikili rakamlar yani 99 grmek olsun uzun hedef seni bıktırabilir ama çok sıkılmadıgın için daha kolay adapte olursun dedi..sonra koruma programı veriyoruz dedi

kizlar bugun yogundum yazamadim birde tartimin pili bitmis... pil alinca bakacam kiloma simdilik bisey diyemiyorum ama 1,5-2kilo kesin almisimdir onu biliyorum ;(((

7 sinde başladım dikkat etmeye yemek konusunda
herşeyden yiyorum
boy 1.70 kilo 7 sinde 93 tü
17 sinde 87 oldum
yani yklaşık 6 kilo verdim
mesela dünkü listem şu idi
sabah menemen yklaşık 3 yemek kaşığı, 1 dlm ekmk,çay
ara öğün meyve yada(( ceviz fındık + hurma yeşil çay ile))
öğlen ne ypmışsam ondan küçük bir porsiyon yanında yoğurt yada 1 brdk acılı şalgam
ara öğün meyve yada(( ceviz fındık + hurma yeşil çay ile))
akşam yine ne ypmışsam farkemiyo azar azar yiyorum bol salata zeytinyağlı limonlu
KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE DOYMADAN KALKIYORUM
AÇ YATIYORUM 6 DAN SONRA BİR ŞEY AĞZIMA SÜRMÜORUM SADECE LİMONLU YEŞİL ÇAY
AMA TUZ YAĞ UN GİBİ ŞEYLER KESİNLİKLE YİYECEKSİNİZ
ÇÜNKÜ KİLO VERDİKTEN SONRA YEMEYE BAŞLAYINCA FAZLACA ALIYORUZ BU BİR GERÇEK KOLAY GELSİN HERKESE

10 günde 6 kilo süper bende dün sabah 116.300idim bugün aynı kıyafetlerle aynı şekilde 115.500ödemmi bilmem ama ben bu diyetisyene bayıldım dönüp dönüp yiyorum

saat 8 de:1 yumurta
1 kk peynir
3 küçük dilim karışık tahıllı ekmek
domates salatalık ve yeşillik (aslında listemde 4 tane de zeytin vardı ama yemedim

saat 10,30:1çay bardağı yarım yağlı süt
3 tane hurma(2 porsiyon meyve vardı 5şerden 10 tane idi ama bana çok geldi..)

öğle yemedim daha akşama toplamını yazarım bu miktarlar çok ama benim kiloya göre hazırlanmış durumda....

güzel... ayrca hurmanın kilo vermeye yardımcı olduğunu düşünüyorum.

saat 8 de:1 yumurta
1 kk peynir
3 küçük dilim karışık tahıllı ekmek
domates salatalık ve yeşillik (aslında listemde 4 tane de zeytin vardı ama yemedim

saat 10,30:1çay bardağı yarım yağlı süt
3 tane hurma(2 porsiyon meyve vardı 5şerden 10 tane idi ama bana çok geldi.)

saat 14 de 1 y.k kavurma ama yağsız
15 tane küçük küçük yaprak sarma:18:
saat 16 da 200 kalorilik dondurma
(biliyorum çok yanlış ama öğle yemek ve ara yapmadım onların yerine oldu...
şimdi zaten çok tokum akşama ara öğünde 1 çaybardağı yogurt ve meyve var 2 porsiyon (kayısım var 6 tane )

şimdi spor yapacağım: bisikletim var 15 dakika ,30 dakika dengeli uzay yürüşü denen alet var ondan sonra 15 dakikada egzersiz toplam 1 saatlik spor

nayırrrrrrrrrrrrrr ne yaptın sen :))))))))
olsunn cnm yarın yemessin dicem ama :)))

bugünkü listem
sabah 1kk peynir yarım simit 1 yumurta çay
ara öğün errik 8 tane
öğlen 3 ymk kaşığı bulgur, 1 ymk kaşığı kuru fslye . 3 kçk dilm fırında patates 1 brdk acılı şalgam
ara öğün 1 hurma 10 tane kabuklu fındık 1 brdk yeşil çay
akşam 18:00 et ve bol yeşil salata
veeeeeeeee finito demi daha ne olsun :))
yuh bana
hfta içi hergün spor yapıorum 100 dk.
3 lt karbonatlı su içiorum ph ı 8 olan suyun 1lt sine yarım çay kaşığı karbonat koyuyorum.
hee birde ana öğünlrin arasına 5 saat lik süre koyuyorum ara öğünlerinde tam orta zamanda yemeye dikkat ediyorum

haydi bakalım herkese kolay gelsin

2 yk bulgur 1 dilim ekmek ediyor 2 dilim fırın patates 1 dilim ekmek ediyor .kuru fasulyeyi az yemişsin digerlerini 1er ölçü alıp kuruyu 4 y.k. almalıyın benceama süpersin ....
diyetisyen yemeklerin suyundan alma dedi bana yağ suya geçiyor dedi..her yemek öncesi 2 bardak su

şuanda ASLINDA ARA ÖĞÜN VAKTİ AMA DAHA KAHVALTI YAPMADIM KOCİŞ NÖBETTEN GELMEDİ..10 DA KAHVALTI YAPARSAM ÖĞLE YEMEĞİ DE KAYNAYACAK AMA . ARA ÖĞÜN AYARLAMASI YAPARIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…