95 kg ve üzeri bayanlar gelin beraber zayıflayalım :)

ben bu gün diyet listesini aldım ama buna uyabilirmiyim bilmiyorum doktor verdi

sabah 9kadar kahvaltı 1 kibrit kutusu kadar peynir 5 zeytin2 ince ekmek

kuşluk yani 10 da 1 bardak yağsız süt veya yoğur 1 meyve adet

öğlen 3 parça et yemek 4 kaşık tanelerinden suyu yok 2 ince dilim ekmek 2 yemek kaşığı pilav veya makarna

ikindi süt veya yoğurt 1 adet meyve

akşam 2 et 4 kaşık yemek sebze

2 dilim ekmek 2 kaşıknpilav veya ne varsa gece 8 de yani 1 süt ve 1meyve

günde 3 lt su içilcek 1 saat kesintisiz yürüyüş

mrb cnm hoşgeldin topığimize :))

sıkıntı yapma kendine olur mu ilk başta mucize bekleme ve kararlı ol.. diyet kelimesi insanı bunaltıyor o yüzden herşeyden ye ama tadımlık. porsiyonlarını yarı yarıya azalt.. yani normalde akşam 3 lahmacunla mı doyuyorsun 1,5 ye yani yarıla

benm kilom senden 113 ve boyumda 1.65 yani senden vahim durumdayım ama böyle yaparak 3 haftada 4 kilo verdim yani normalde 117lerdeydim.. sabırla oluyor herşey. şimdi duraklamadayım ama almıyorum da ve inanıyorum gidecek bu kilolar kaçarları yok :)

cnm doyurucu bence bu liste ve zorlanmadan yaparsın ben sana inanıyorum hatta bende küçük değişikliklerle bunu uygulayayım

keşke o lahmacun 1 tane olsaydı içine boll yeşillik ve limonla doyurucu olurdu 2. fazla olmuş sanki cısss yani o ekmekte çeyrek olaymış iyiymiş ama olsun yarın hiç kaçamak yapmamış gibi devam caymak yok ok :)

bugün öğle yemeği yemeden akşam menümü yazayım;

2 kaşık mantarlı tavuk sote yarım tabak spagetti 1 kase cacık... daha sonra babamın yaşgünü dolayısıyla 1 küçük kurabiye 2 çatal yaş pasta yedim

su içemedim bugün pek bakalım yarn telafi edicem inş öpüldünüz ii gcler

Canim ben daha once o listeyi uyguladigim icin biliyorum bisey desem inanirmisin ilk bir hafta disini bi siksan varya sonrasinda o liste sana cok bile geliyor. Bak en basiti baskalari diyet yapsrken gunde 2-3 dilim ekmek yiyo sana 6 dilim vermis ne guzel. Benim durum farklimiydi bilmiyom ama bana 9 dilim yazmisti doktor). Birde sana bi kitapcik vermolmasi lazim o kitapcikta degisik alternatifler var tatlim. Mesela bir dilim ekmek yerine yiyebilecegin seyler var. Yada diyelim pilav yememk istemiyorsun ekmek yersin. Eekmek yerine galeta ye etimek ye. Yada meyve vs olabiliyor. Bide mesela ben soguk hazir sut icemem koy sutunude kolayca bulamam ama ayran ve ypgurdun hastasiyimdir. Bir bardak sut yerine gececek seyler var lustede ben onlari tuketiyorum mesela. Yine deneyimlerimden ogle yemeginde 3 kifte kadar et falan yazar. Hadi bulamadik eti. Oglen yemek yiyemeyecegim bi isim var mesela bende bakardim listeye et yerine ne yaziyo mesela ger bi kifte kadar et yerine 3 kasik cokelek diyo. Hah evde varsa yasadim. Dusunsene 3 kofte kadar et yerine tam 9 yemek kasigi cokelek peyniri ohoooo.
canimben standart menuden yana degilim hep degistirirdim. Bide evde ne varsa yada canim ne isterse ina gire yerdim.
Simdi diyceksin belki niye vernedin kilo diye. Ben bu diyeti 5-6 sene once yaptim ve bir bucuk ayda 7 kilo vermistim ama bazi seyleri eksikmi yaptim nedir bilemiyorum cok vitamin felan kaybetmisim sanirim doktora gittim doktor hemen dedi diyetmi yaptin diye evet ama cok rahattim dedim demekki benim bunye hemen ani kilo vermeyi kabul etmiyo. Doktor 2-3 tane vitamin yazdi kalsiyum falan yazdi da 2 haftada kendime zor geldim. Sen beni bosver canim her bunye bir olmaz ama eskiye gore bu yil daha direnliyim demirime baktirdim baya baya yuksek bu yil. Eskide 35 lerde gezerdi cok halsiz olurdum simdi gozlerime unanamadim tam 113 lerde. Artik kendimi diyete hazir hissediyorum. Baktim halsiz dusuyorum biraz ara veririm ne yapayim.
Sunuda soylemek istiyorum damdan dusenin halinden damdan dusen anlarmis bizlerde yaklasik ayni kilolardayiz insaallah birbirimize destek olup verecegiz kililari herkesede yardim edecegiz bu yolda insaallah kilosu ne olursa olsun dusukvyada yuksek.

ooooooooo kımlerı goruyorum.

nerelerdesın kız sen, neyapıyorsun anlat. ozledım senı yaaaaaaa

Kizlar ben hepimizin birbirimize yardimci olabilecegine cok inaniyorum. Bazi arkadaslarin diyet gruplarinda ilk basladigi kilo gecen haftaki kilosu ve buhafta ne kadar verdigi/aldigi seklinde tablolar var. Motive ediyor bazen. Ne dersiniz bizde yapalummi. Nasilsa biz bizeyiz kim gorecek hehe) ama degisik bi fikrim var bu konuda. Herkes pazartesiden pazartesiye yaziyo verdigi kilolari. Hadi pazar gunu esinle guzel bi kahvalti yapmak istedin. Arkadas kahvalti yapmasan esinle gecitecegin guzel bi andan mahrum kalacan. Yapsan butun hafta ugrastigin kilo vermissin ama geri alacan . Bu dusunce bile icini daraltiyor insanin. Ben diyorumki tabi sizde begenir ve onay verirseniz cuma gunleri yapalim bu kilo olcumlerini. C.tesi pazar kacirsak bile pazartesi tartiya cikicam stresi olnaz bide kacirsakta odul gibi hidsederiz ve onumuzdeki 5 gun dikkat ederiz vve cumaya daha rahat kilo veririz. Bu teklifime ne diyorsunuz kizlar yorumlarinizi bekliyorum.

ooooooooo kımlerı goruyorum.

nerelerdesın kız sen, neyapıyorsun anlat. ozledım senı yaaaaaaa

Doru goruyosun kuzum. Dun senin sayfayi inceledim baya ozemisum kiz. Ama sizin sayfayi rahatsiz etmek istemedim. Burdaki arkadaslar yeni basliyirmus onlarla baslamak istedim kuzum. Pko sorunum var ve kiko vernem lazim basliyorum insaallah sizin sayfadanda tuyolari alir gelir burda paylasirim artikun )))

yavrucugum sen gelırsın de ben sana kucak acmazmıyım daha once de sayfamıza geldın ama uctun gıttın be kuzucugum. burdakı arkadaslardan bazılarını tanıyorum hos sohbet ınsanlar. guzel bır arkadaslıgının olacagından emınım. benzer kıloda kısıler ıle olmak ayrıca bır avantaj olur. tecrubelı kılo vermıs arkadaslar var benım topıkte de. oyuzden ıstersen hem oraya hem buraya yazabılırsın ya da yazmayıp ınceleyebılırsın nasıl ıstersen yanı. bırsey sormak ıstersen bana yaz, ben onlara sorarım falan. yanı yardımcı olabılecegım ne varsa hazırım fıstık. sela hamıle buarada duydun mu ? sanırım 6 aylık. kızı olacakmıs. darısı basımıza. buarada bır pazar nevsehıre gelmeyı dusunuyorum musaıt olursan muhakkak gorusmek ısterım foruma gıdıp sınema ızleyelım beraber cene calalım :)))))))

pko sorunu olan cok ıyı arkadasım var ısmı duygu. duyfer dıye yazıyor topıkte. ondan ozellıkle bılgı alabılırsın. super bılgılı ve kılo vermıs bır bayan var. dogumda 90 gormus ama su an super bır fızıge ulastı

Canim benim cok sagol ozlemisim valla. Dedigin gibi bende iki topicte birden ilerlemeyi dusundum sizden kapabildigim tuyolari burdaki arkadaslarinla paylasmak isterim canimsin sagol... Pko kismini da ogrenmek icin elimden geleni yapcam insaallah. Ben sizin sayfaya girdikten sonra telefonum bozuldu canim. Pc de bozuktu ondanda giremedim. Baya bunalmistim ama simdi hem dukkanda durmaya baslarim artik hemde takip ederim sizleri insaallah opuyorum kuzum sizlerede kilolari vermede bol basarilar canim. Bu arada kesin haber et buraya gelirsen gorusmeyi cok isterim canim...

cnm cuma günü fikri çok ii bence benbu cuma hazırlarım listeyi ama bildirimleri öelden yapalım görünce sürpriz olsun bana özelden yazın cuma günkü kilonuzu ok

aykurtcum biz pomoyla tanışıyoruz eskiden o topıcteydim ama kendisiyle iletişim kurmayacaktık birdaha öle konuşmuştuk şimdi benm topığe girip sana yazması bana garip geldi eğer arkadaşsanız özelden yazışın lütfen yada msn falan ok ?

senın topıgın oldugunu bıle sonradan farkettım. dıyete bırcok kez baslamıs ama bırakmıs bırıdır aykurt. oyuzden onu gorur gormez topıgıne bakmadan hemen destekleyıcı bırseyler yazmak ıstedım kendısıne. senın topıgın oldugunu zaten sonradan farkettım. msn ve ozel msj olabılırdı ama ozel mesajım o an suresı doluydu msn ıcın de su an mumkun zamanım yoktu. umarım anlatabılmısımdır senınle ıletısım kurmaya calısmak, ya da topıge bakmak degıl, pes etmesı mumkun gorunen bır arkadasımı dıyet konusunda yenıden ısteklı gorunce hemen sabah sabah moral vermek destek vermektı. zaten bu son msjım, sonucta senın topıgın. buraya gırıp yazacak degılım. acıklama geregı duydugum ıcın bu acıklamayı da yapıyorum. herkese kolaylıklar basarılar ve ıyı gunler dılıyorum.

Acikcasi cok moralim bozuldu. Benim arkafasim oldugu halde onun topiginde degil bu topicte basladim ve dedigi gibi sagolsun beni cok destekler. Ve burdaki arkadaslardanda cok degerli arkadaslar hossohbet kisilerdir taniyorum fiye bahsetti sagolsun cok sevindim. Maalesef telefondan girdigim icin ozel mesaj atamiyorum umarim ilerleyen zamanlarda caresini bulutum. Kimsenin arasindaki olaylar beni ilgilendirmez. Pomo benim eskiden tanidigim ve hala gorustugum degerli bir arkadasimdir. Fakat sizi tanimadigim halde dedigim gibi ben bu topicte yoluma devam etmek icin tercoh yaptim vede devam edecegim ALLAH imin izniyle. Bu yolda gayet guzel ilerleyecegimizi biliyorum. Herkestende elimden geldigince oneri alip bu topicte paylasmak isterim. Cuma gunu meselesi de tamanen kendi fikrim ve de motive edecegine inaniyorum. Haydi hayirli yolculuklar hepimizede...

bugün grip oldum millet canm hiç bişey istemio 1 fincan çabuk çorba içtim bu saate kadar o da boğazım yumuşasın die.. eklemlerim ağrıo resmen

siz neler yapıyorsunuz?? kaçamak yok ona göre menülerinizi yazın bakalım kim ne yemiş :)

ayrıca diyet yemek tariflerinizi de yazın buraya ki faydalanalım hep birlikte ..

neye moralin bozuluyor anlamadım? benm topığime geldiğin için çok teşekkürler pomo eski arkadaşın olabilir ben ona karışamam sadece burada onun yazılarını görmek istemiyorum o yüzden dedim anlatabiliyor muyum? senle bi alakası yok yani..

buradaki amacımız birbirimize destek olup bildirim ve paylaşım olsun lütfen eski arkadaşlarla sohbet panosu deil

Hmm tamam ozaman. Ben her cumlemde amacimi belirttim ve arkadasim oldugu halde ozelden gorusecegimi de belirttim. Seninle arasinda bisey olfugunu bilmiuordum. Ki arkafasimfa zaten getekli aciklamayi yapti. Ama acik biriyimdir. Cok hevesliydim dunden beri yalniz kafam karisti. Bu topicre kimseyle sohbet edemiyeceksek ben kendimicok kasarim.sadece diyet listesi vermek bana biraz mantiksiz geldi. Sohbet muhabbet girgir samatayla daha keyifli olacagini dusunmustum. Neyse ben gayet acikladigimi dusunuyorum benim bu konuyu dusunmem gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…