97 kiloyla tekrar basliyorumm

İyi geceler canlar eşimin halası vefat etti ara ara girmeye calisirim
Allah rahnet etsin canım mekanı cennet olsun hepimizin gdeceği yer böyle hayrlı günlerde ölmek nasip olmaz herkese.
Kız Nisaeylemmir nirdesin bebek ?
M Muruvet hadi mazareti var canımcıımın ..
Burdayım cicim yok valla evdeym iş güç eşim geldi elbise falan değişti o evdeykn bi iş yapamıyorum illa yanında oturacam.işlerim geckti terlemişken 35 dk yüryş+30 dk egzersz yaptm banyo yapıp namz kılıp kuran okuycm gelirm öptümmm sizii

Allah kabul etsin tatlım benim bizede güzel dualar et :)
Bende az önce okudum namazımıda kıldım :)
Sporunuda erkenden yapmışsın süpersin kuzum, eğzersiz olarak neler yapıyorsun canımcıım ???

Kacamak yaptimmm
3dilim kek yedim kendimi tutamadim
coooook pisman oldum
Olsun yedin geçdi yola dikkat etmeye devam canım .. Arada bir sık olmamak şartıyla haftada bir olabilir.. Akşam yürüyeceksin bide inş.. Daha fazla devam etme ama oldu mu aynen devam tatlım benim :)

Nisaeylemmir canım aklıma geldi sen özel günüm 15 gün sürüyor demiştin.. 10 günden sonrası özür sayılıyor namazına orucuna başlıyabilirsin öyle.. Her vakitte abdestini tazelemen gerekir. Günler uzun zaten sorun olmaz ... Yani Hanefi mezhebine göre durum böyle senin mezhebini bilmiyorum ama Şafi olsan bile Şafilerde kan çizmeyi doldurmadan abdest bozmaz zaten ama kadın halleri için durum nasıl bilemiycem ??

Allah kabul etsin tatlım benim bizede güzel dualar et :)
Bende az önce okudum namazımıda kıldım :)
Sporunuda erkenden yapmışsın süpersin kuzum, eğzersiz olarak neler yapıyorsun canımcıım ???
Canım kol,yan yağlar,bel ,bacak ,alt ve üst göbek için mekik yapıyorum.

canım ben şafiiyim bu mezhepte 15 gnden sonrası özür sayılıyor

Canım kol,yan yağlar,bel ,bacak ,alt ve üst göbek için mekik yapıyorum.

canım ben şafiiyim bu mezhepte 15 gnden sonrası özür sayılıyor
Yürüyüş sonrası gayet güzel tatlım eğzersiz yapman .. Kız programlarını söylede cankızda yapsın muruvvetde ..
Şafi olabileceğimi düşündüm ama onu bilmiyordum .. Şafi mezhebinin bazı şartları zor bazılarıda bize göre kolay ayy :))
Mesela eşinin eli değse abdest gidiyor demi :)
Bizde eline iğne batsa minik kan abdesti bozarken sizde çizme dolusu kan bozuyor diye viliyorum .. Bir arkadaşım vardı eşi Şafi kendisi Hanefiydi.. Çok dikiş diktiğinden sonra oda Şafi olmuşdu :))

Programlar derken canım anlamadım,?.evet eşimin eli değince abdest bozuluyr çorapsz namaz kılamayz siz kılıyosnz galiba demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…