- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Allah rahnet etsin canım mekanı cennet olsun hepimizin gdeceği yer böyle hayrlı günlerde ölmek nasip olmaz herkese.İyi geceler canlar eşimin halası vefat etti ara ara girmeye calisirim
Burdayım cicim yok valla evdeym iş güç eşim geldi elbise falan değişti o evdeykn bi iş yapamıyorum illa yanında oturacam.işlerim geckti terlemişken 35 dk yüryş+30 dk egzersz yaptm banyo yapıp namz kılıp kuran okuycm gelirm öptümmm sizii
Allah kabul etsin tatlım benim bizede güzel dualar et :)Allah rahnet etsin canım mekanı cennet olsun hepimizin gdeceği yer böyle hayrlı günlerde ölmek nasip olmaz herkese.
Burdayım cicim yok valla evdeym iş güç eşim geldi elbise falan değişti o evdeykn bi iş yapamıyorum illa yanında oturacam.işlerim geckti terlemişken 35 dk yüryş+30 dk egzersz yaptm banyo yapıp namz kılıp kuran okuycm gelirm öptümmm sizii
Yazsana kuzum, ben özellikle burayada yazıyorum motive olsun diye şekerim :))Evett :):):)
Yapiyorum abla yaziyorumya ztn
Gayet güzel canım :) yağlar erim erim eriyecek inşallah bu gidişle :))Bugünkü menüm
sabah 1tane seftali
öglen 1tabak patatesli tavuklu sulu yemek
salata 2dilim ekmek
aksam yok
2litre su
30dk yürüyüs
Yazsana kuzum, ben özellikle burayada yazıyorum motive olsun diye şekerim :))
Gayet güzel canım :) yağlar erim erim eriyecek inşallah bu gidişle :))
Vav akşamda yürüyecek olman süper tatlım :) yürüdükçe hem daha iyi hissedeceksin kendini :)Tmm abla yazarim 30 dk yürüdüm
30dk da aksam yürümek istiyorum
Vav akşamda yürüyecek olman süper tatlım :) yürüdükçe hem daha iyi hissedeceksin kendini :)
Olsun yedin geçdi yola dikkat etmeye devam canım .. Arada bir sık olmamak şartıyla haftada bir olabilir.. Akşam yürüyeceksin bide inş.. Daha fazla devam etme ama oldu mu aynen devam tatlım benim :)Kacamak yaptimmm
3dilim kek yedim kendimi tutamadim
coooook pisman oldum
Arada olur kızlar üzülmeyin canlarım.. Yarın aynen devam .. Nasılsa kaçdı deyip başka kaçamaklara abanmayın yeter ki :))Bende kaçamak oldu cenaze yerinde durum geldi ekmek sonuçta yemek zorunda kaldim
Olsun yedin geçdi yola dikkat etmeye devam canım .. Arada bir sık olmamak şartıyla haftada bir olabilir.. Akşam yürüyeceksin bide inş.. Daha fazla devam etme ama oldu mu aynen devam tatlım benim :)
Kaç saat yürüycen ayy :)) fix deyince tüm gece gibi anladım ben :) gerçekden mi :) ??Aksam fix yürücemmm
mecburumm
Canım kol,yan yağlar,bel ,bacak ,alt ve üst göbek için mekik yapıyorum.Allah kabul etsin tatlım benim bizede güzel dualar et :)
Bende az önce okudum namazımıda kıldım :)
Sporunuda erkenden yapmışsın süpersin kuzum, eğzersiz olarak neler yapıyorsun canımcıım ???
canım ben şafiiyim bu mezhepte 15 gnden sonrası özür sayılıyorNisaeylemmir canım aklıma geldi sen özel günüm 15 gün sürüyor demiştin.. 10 günden sonrası özür sayılıyor namazına orucuna başlıyabilirsin öyle.. Her vakitte abdestini tazelemen gerekir. Günler uzun zaten sorun olmaz ... Yani Hanefi mezhebine göre durum böyle senin mezhebini bilmiyorum ama Şafi olsan bile Şafilerde kan çizmeyi doldurmadan abdest bozmaz zaten ama kadın halleri için durum nasıl bilemiycem ??
Yürüyüş sonrası gayet güzel tatlım eğzersiz yapman .. Kız programlarını söylede cankızda yapsın muruvvetde ..Canım kol,yan yağlar,bel ,bacak ,alt ve üst göbek için mekik yapıyorum.
canım ben şafiiyim bu mezhepte 15 gnden sonrası özür sayılıyor
Kaç saat yürüycen ayy :)) fix deyince tüm gece gibi anladım ben :) gerçekden mi :) ??
Cankızz sende eğzersizlere başla hayatım bak Nisa sana fark atacak anam :) eğzersizde yapıyomuş bebeğim senin netin eksik kız sende başla hemen :))Kesin yürücemm 30dk fazla degil ayol:))
Programlar derken canım anlamadım,?.evet eşimin eli değince abdest bozuluyr çorapsz namaz kılamayz siz kılıyosnz galiba demiYürüyüş sonrası gayet güzel tatlım eğzersiz yapman .. Kız programlarını söylede cankızda yapsın muruvvetde ..
Şafi olabileceğimi düşündüm ama onu bilmiyordum .. Şafi mezhebinin bazı şartları zor bazılarıda bize göre kolay ayy :))
Mesela eşinin eli değse abdest gidiyor demi :)
Bizde eline iğne batsa minik kan abdesti bozarken sizde çizme dolusu kan bozuyor diye viliyorum .. Bir arkadaşım vardı eşi Şafi kendisi Hanefiydi.. Çok dikiş diktiğinden sonra oda Şafi olmuşdu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?