97 kiloyla tekrar basliyorumm

92cikinca dedim acaba ondanmi
evett hem reglim 3günü yarin da kullancam antibiotik sonra bittii
Ozm hafta sonu ancak belli olur gercek kilom
Evet kuzum kesinlikle ödemlerinin nedeni özel günün ve antibiyotikdir.. Birkaç güne gider inşallah bozmadan devam et sen moralinide yüksek tut şekerim benim :)

Tamam cicim tam bi silkeledin beni geldim kendime inşlh canm şu iki günü hafif atlataydm iyiydi.evet canm benim hem boydan ferace hemde eşarbmla ağzımıda kapatyrm :))
Evet tatlım kendimize gelelim :)) o kadar emek veriyoruz boşa gitmesin .. Alışdık zaten dikkat etmeye her zaman bu moda giremiyoruz zaten , hazır girmişken devam :))

Amiiiin Allah sana bağışlasın canım benimm rabbim kimseyi evladyla imthan etmesinn.İnşallah sanada nasip olur canım kapanacaksak kuranda geçen gibi kapanmalıyz canım benim.

Evet canim bende tesettur lüyum kilo 1.5 gitti durdu cnm valla

uyudunuZmu civcivler:)).Aslı ablam uyanık o kesin deee cankızz mürüvet nerdesnz kııı
Hee kız cin gibiyim şu an :))
Az evvel aspirin aldım bide hafif baş ağrım vardı ama şimdi gayet iyiyim şükür canım :)
Çay içiyorum , topiklere bakıyorum :) keyiflerdeyim yani :)))
Evet ya Cankızz muruvet nerdesiniz ?
Muruvet az sonra iyi geceler diye yazar gider :))

Geldim geldimm esim isten geldide yemek fln yedi masayi fln toparladim

Tmm abla bozmam ztn
ins gider biranönce
Cankız sen ne kadar değişdin farkında mısın tatlım :) pozitif anlamda çok büyük değişmeler var canım sende .. Artık ödemleri takmıyorsun azimlisin sporunu yapıyorsun kocaman Maşallah gülüm sana ya gerçekden .. Bu sefer hedefleri tutturucaz inşalah kuzum :))

INSANITY 1. Ay 4.hafta 5. Gün proğramı CARDIO RECOVERY streching programı 33 dak lık proğram tamamdır.
Program sonunda 199 kal yaktım :) sonrasında diğer günlerde çalışmalar hızlı kalp ritmini aşırı arttıran çalışmalar olduğundan , spordan sonrada kalori harcamam devam ediyordu.. Ama bugünkü streching esneme günü olduğundan 236 kal çıkabildi ancak .. Demek ki Hııt tarzı çalışmalar sonrada kalori harcatıyor ispatlanmış oldu :))

10 barfiks 20 push up şınav hareketi yaptım proğram sonrasında.. Barfiksde kollarım hala güçsüz ama ilk günlere göre azıcık daha iyi zamanla kendimi yukarı çekebilmek hedefim ama uzun sürecek belli ..

Ablacigim önceleri cok takiyordum sonrasida amannn veremiyorum diyipte bozuyordum sonuc 100kiloo olmustum
artik takmicam sabirla devam etcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…