97 kiloyla tekrar basliyorumm

Sen verirsin abla ztn yarin hemen ama ben günden güne kilo almaya basladim 100gr bile gitmiyor sürekli üstüne geliyor

Sen verirsin abla ztn yarin hemen ama ben günden güne kilo almaya basladim 100gr bile gitmiyor sürekli üstüne geliyor
Cankızz Cankızz bir kendine gelir misin lütfen ..
Kız sen daha özel günündesin bi dur hayatım .. Daha ilaçların özel gününün ödemi gitmedi vucudundan .. Canım bu iş sabır işi tatlım. Sabredemezsen yağların kazanır.. Sabredersen sen kazanacaksın bundan emin ol tatlım ., hiç moral bozmuyoruz tatlım .. Yediklerimize dikkat ile devam ediyoruz .. Biz yanlış yapmıyorsak vücutta karşılığını eninde sonunda verecek bize inan buna canım ...

Ödem olamaz abla wc ciktim suda ictim bol
ben resmen geri kilo aliyorumm
Canım kilo alamazsın öyle kolay bikere bir kilo alman için 7000 kalorilik besin yemen lazım ., yedin mi o kadar hayatım :)))
Ödem kuzum , ödemin wc ile alakası yok o bambaşka bişey canım .. Kaslar vücut su tutuyor ödemde .. Yeşilcay ya da maydonoz ye bol bol maydonoz suyu limonsuyu beraber iç atmaya çalış ,, bugün evde varsa bol bol iç bunlardan bende içicem tüm gün .. İç yarın bakalım ne dedğişecek kuzum :)

Reglim dün bitti
Antibiotik te dün bitti
pes etmiyorum tabikide devam edicem biliyorum sabirli olmam lazim yoksa hic basaramam

Maydonoz limon suyunu denemistim birdaga hayatta icmem
yesil cayin sallamasi olurmu ise yararmi
bende bugün gece yogurt limon pul biberden yicem denicem 2 hafta

Maydonoz limon suyunu denemistim birdaga hayatta icmem
yesil cayin sallamasi olurmu ise yararmi
bende bugün gece yogurt limon pul biberden yicem denicem 2 hafta
Yeşil çay olsunda hertürlü olur kuzum ama demlemesi lezzet olarak daha güzel ama sallama varsa oda olur ..
Dene bakalım yoğurt kürünüde canım benim ..

Bugünkü menüm
sabah yok
öglen 2tane haslama but
aksam yok
3litre su
30dk yürüyüs
İki but az kız azcıkdaha gazla yiyebilirsin kızım , hatta gögüs etlerinden bol salatayla bolca ye hem karnın doyar hemde yarına kilolar uçar gider bak söyleyim :)

Reglim dün bitti
Antibiotik te dün bitti
pes etmiyorum tabikide devam edicem biliyorum sabirli olmam lazim yoksa hic basaramam
Benim şişliğim reglden bir hafta sonra tam olarak bitiyor canım .. Seninde ben gibi ödem tutan bir vücudun var belli,, 4,5 gün sonra normale dönersin sende ancak .. Bak demedi deme .. Ama bu sürede kaçamak hiç yapma olur mu kuzum :) ki sen iradelisin yapmam dersen yapmazsın biliyorum artık seni ...

Yok abla yapmicam artik kacamak fln
7gün tavuk salatayla devam etcem belki cuma günü 89 .900 olurum ins

Evett abla demin okudum tavukla salata iyi kilo verdiriyormus bugün basladim cumaya kadar 7gün denicem bakalim ise yaricakmi
Kesinlikle verdiriyor canım , denemen güzel olur hadi bakalım hem tok kalıyorsun hem kilo veriyorsun daha ne .. Bol bol ye tavuğu gerçekden bak ne kadar çok yersen o kadar kilo beriyorsun hatta :) ama ekmek falan yok sadece salata veya yoğurt ye yanında o kadar canım :)

Selam canım hepinizi takipteyim diyet listelerinizde yeşil çay, maydonoz suyu, Türk kahvesi gibi içecekler pek görmüyorum. Mesela Türk kahvesi kilo vermeye yardımcıymış. Sanırım telveleri bağırsakları çalıştırıyor... Yeşil Çay, Maydonoz suyu ya da maydonozun kendisi vücuttan ödem atmaya yardımcı oluyor. Günlük olarak bunları tüketmeye çalışın lütfen. Öpüyorum hepinizi....

Tmm abla salatayla yedim ztn ama esim aldi birtane tavugumu bende doymadim 2saat sonra fln tekrar yicem gercekten doyana kadar yiyebilirmiyiz aksam yersem sorun olurmu

Canım yazmayı unutuyorum ben ama hergün mutlaka kahve içiyorum ben , ama türk kahvesi arada bir .. Yeşilçay kiraz sapıçayı arada yapıyorum hergün olmasada ve maydonoz evimde olursa yemeye çalışıyorum özellikle.. Senden naber nasıl gidiyor kilo vermen devam ediyor mu ? Spor yapıyor musun ???

Tmm abla salatayla yedim ztn ama esim aldi birtane tavugumu bende doymadim 2saat sonra fln tekrar yicem gercekten doyana kadar yiyebilirmiyiz aksam yersem sorun olurmu
Doyana kadar ye tatlım sorun olmaz.. Akşam aşırı yemesen daha iyi ama erken saatte salatayla ye ya da yoğurtlu çorbasını yap akşamları sadece çorbasını ue oda olur .. Meyve falan yeme ama ekmek de yeme demişdim zaten .. Görürsün böyle kilon takır takır gider inşallah kuzum :) bende tavuk haşlıycam akşama ya da fırında yaparım bakalım ..
Ramazan olmasaydı birlikde devam edelim bu yöntemi derdim ama Ramazanda genede uymaya çalışıcam ama dengeler değişeceği için benim vücut bakalım ne tepki vercek başlarda..

Ama vereceğinden emin ol bak .. Daha önce ben verdim nisa verdi son günlerde Muruvvet yaptı verdi .. Protein diyetinde vermemek karbonhidrata dikkat ettiğin sürece mümkün değil kuzum .. Sabırla devam et yeter ki canım .. Yeşilçayıda ihmal etme bugün .. Alışkanlığın olan içeceğinden de kesinlikle alma tadı harika geçen gün eşimde almış spor öncesi iç diye bana :) Take ve Redbull' un Take' inkine bayıldım ya insan kolayca bağımlısı olabilir ama bizimkine bir daha alma beni bağımlı mı yapcan dedim .. Ve ertesi gün kilo veremedim .. Yani kalorisi azda olsa kesinlikle duraklatıyor bizi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…