97 kiloyla tekrar basliyorumm

Masallahhh abla vallaa sanaa

Ablacigim önceleri cok takiyordum sonrasida amannn veremiyorum diyipte bozuyordum sonuc 100kiloo olmustum
artik takmicam sabirla devam etcem
Evet kuzum işde bu , bozduğumuzda ne geçiyor ki elimize kilo almakdan başka.. Aksine artı görünce daha da hırslanıp vermeye çalışıcaz canım :) ve artık öylesin sen kuzum :)

Masallahhh abla vallaa sanaa
Sağol bebeğim bak bende o kadar spor yapıyorum ama aşırı veremiyorum genede ama bu sporum işe yaramıyor anlamına gelmiyor, vücudum şekilleniyor sıkılaşıyor, kaslarımın yoğunluğu artıyor.. Bir başkası olsa belki amaan o kadar kilo veremiyorum niye tepiniyim diyip vazgeçebilirdi belki ama pes etmiycez ne diyetimizde ne sporumuzda canım :)
Bunları yapmasak iyice alıp başımızı gidicez yani iyiki yapıyoruz..

Hem ne güzel arkadaşlıklarımız oldu burada bir amaç uğruna değil mi bebeğim :)

Evett cook haklisinn abla

Günaydinn ben geldim gene kilo almisim 92.500 olmusumm
Canım hiçç kafaya takılacak bir durum değil, düşün dün abartı birşey yemedin mesela onlar ödem, yediysekde artı çıktığımızda hemen ipleri kontrolu elimize alıyoruz derhal, dikkat ediyoruz.. Böyle böyle vericez inşallah canım.
Artıda olsan beni geçemiyeceksin mecbur elveda diyeceksin bana yağlar diye dalga geç o artılarla ben öle yapıyorum hahayy :))

Bende bu sabah düne göre +200 üm canlarım :)
Dünkü simit ve peynirler tuzluydu ödem yaptı zaar :))
Elbet gidecekler geldikleri gibi :))
74,00 üm bıgün yanii :))

Evet haklisin abla takmiyorum ztn artik mecbur gitcek :)
Ayy iyii bende dalga geceyimde kirilip darilip gitsinlerrr :):):):)

Evet haklisin abla takmiyorum ztn artik mecbur gitcek :)
Ayy iyii bende dalga geceyimde kirilip darilip gitsinlerrr :):):):)
Geç geç gideceksiniz malesef de
Sevilmediğiniz yerde kalmak size yakışmıyor yağcıklar hadi naşınızzz !! De :)
Elveda yağlar de
Hergün de tartıda bunları :))

Benimkinler beni cok seviyorlar herhalde birazda yüzüslük varr gitmiyorlar :))
Sen onlardan daha inatcı ve azimlisin ki şekerim dayanamayıp eriyecekler senin azmin karşısında :))
Naş çek gitsinler :))
Yürüyüş yapıyor musın son günlerde kuzum yazmadın sanırım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…