- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Sadece yürüyş eksik geliyor bana ya egzersz bölgesel.incelmede yapıyor hem.benm bandm yatak odasında eşim erken uyuyo yoksa bende yatmadan önce tekrar yürürdm.çocklar eşim uyudktan sonra tvye takılıyorum boş boşCankızz sende eğzersizlere başla hayatım bak Nisa sana fark atacak anam :) eğzersizde yapıyomuş bebeğim senin netin eksik kız sende başla hemen :))
Bende çorapsız kılmamaya çalışıyorum ya da sadece parmak ucu görünecek şekilde kılınabiliyor ..Programlar derken canım anlamadım,?.evet eşimin eli değince abdest bozuluyr çorapsz namaz kılamayz siz kılıyosnz galiba demi
Evet eğzersiz yapman harika canım , kesinlikle sıkılaştırıyor evet canım :)Sadece yürüyş eksik geliyor bana ya egzersz bölgesel.incelmede yapıyor hem.benm bandm yatak odasında eşim erken uyuyo yoksa bende yatmadan önce tekrar yürürdm.çocklar eşim uyudktan sonra tvye takılıyorum boş boş
yok canım program yok kafama göre yapıyorum ama araştrp yapıyorum hangi hareket neye yarıyor biliyırm yaniEvet eğzersiz yapman harika canım , kesinlikle sıkılaştırıyor evet canım :)
O iyi olmuyormuş ya , sende eğzersiz yap salonda bol bol canım :)
İyi yapıyormuşsun canım ..yok canım program yok kafama göre yapıyorum ama araştrp yapıyorum hangi hareket neye yarıyor biliyırm yani
bende bugün.Nisacığım sen yedin kıı bugün ??
Patates akşam saatinde olmamış şekerim :)bende bugün.
sabah klasik bir yumurta az peynr domates salatlk accık k.ekmek.
öğln küçük bi parça kek yarm bardak meyvesuyu bi iki saat sonra erik elma yedm
akşamda patates bir yumurta iki çatal ton balığı limon maydanoz domates ve salatalıktan oluşan salatamı dermisnz artık ne dersnz:)))biraz fszla kaçırdm ama
Bikaçgndr böyleym yaaPatates akşam saatinde olmamış şekerim :)
Kek ha bak sen :) herkes kaçamakda , kız meyvesuyu içme şeker yüklü hayatım onlar doğal meyve ye daha iyi , hazırsa tabii.. Diğerleri güzel canım genede aşırı değil ama bu yemeyle kilo vermen heralde olmaz.. Doğru beslenmek lazım canım .. Fazla değil yemen ama karbonhidratı fazla almışsın kek, meyve suyu ve patates ile canım :)
ya zaten diyet kek değilmi niye hepsini değilde iki tane yiyoruz kız hakszlık değilmi anam:)Kızlar madem kek seviyorsunuz alın size diyet kek tarifi anamm :) rahatça yapın yiyin :))
3 yumurtanın sarısıyla beyazını ayır
Beyazlarını mikserle krema gibi beyaz ve krema kıvamına gelene kadar çırp.
Ayrı bir kapda sarılarını, vanilya, bitter iki kare çikolatayı rendele , 3 kayısıyı minik minik dogra
Yarım paket kabartma tozu ekle , varsa 2 kaşık badem veya fındık unu çekilmişi yani , yoksa 1 kaşık yulaf kepeği, oda yoksa :))) 1 kaşık tam buğday unu ama fazla atma bak ;
bunları çırp birlikde..Sonra gelelim işin püf noktasına :)
Yumurta beyazlarını krema gibi yaptığın kaba dök bu karışımı ama karıştırmayı kaşıkla yap sakın mikserle degil aşırıda hızlı karıştırma .. Bu karışımı minik muflin kek kagıtları var ya onlara 1 er kaşık koy , ısıtılmış fırına 180 derecede 10, 15 dakikada hazır kekin canım :))
İçine şeker hariç tabi istediğin meyve elma olur tarçın olur falan filan koyabilirsin yani sana kalmış ..
Ben uydurduğum için bu tarifi Oopsie ekmek tarifinden öyle güzel bişey çıkdı ortaya :))
Kek sevenler deniyebilir ama hepsini yemeyin iki tane yeter kesinlikle :))
Canım azıcık kaçamaklar bile malesef kiloyu durduruyor.. O yüzden haftada bir falan yapmak lazım kaçamak yapılacaksa..Bikaçgndr böyleym yaa(evet kilpm durdu hatta bazen artıda çıkıyrm diğer gün aynı noktada takılıyrm;(
ya zaten diyet kek değilmi niye hepsini değilde iki tane yiyoruz kız hakszlık değilmi anam:)
Hayırlı günler olsun hepinize tatlılar :) nerde herkes ayy :))Günaydınn canlar...
Canım benim yaptığım program Kardio çalışması :) ama acayip tempolu bir çalışma :) iki ay devam ediyor yaklaşık 10 değişik program var onları hergün değiştirerek uyguluyorsun .. Takvimi var ona göre uyguluyorsun canım :)Bu yaptığın spor nedr canım yürürşmü başka bişeymi.?Birde şu koluna taktğn nedr?:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?