97 kiloyla tekrar basliyorumm

Cankızz sende eğzersizlere başla hayatım bak Nisa sana fark atacak anam :) eğzersizde yapıyomuş bebeğim senin netin eksik kız sende başla hemen :))
Sadece yürüyş eksik geliyor bana ya egzersz bölgesel.incelmede yapıyor hem.benm bandm yatak odasında eşim erken uyuyo yoksa bende yatmadan önce tekrar yürürdm.çocklar eşim uyudktan sonra tvye takılıyorum boş boş

Programlar derken canım anlamadım,?.evet eşimin eli değince abdest bozuluyr çorapsz namaz kılamayz siz kılıyosnz galiba demi
Bende çorapsız kılmamaya çalışıyorum ya da sadece parmak ucu görünecek şekilde kılınabiliyor ..
Eğzersizde yaptığın belli bir program var mı demek istedim hayatım :)
Yoksa kafana göre mi yapıyorsun ??

Evet eğzersiz yapman harika canım , kesinlikle sıkılaştırıyor evet canım :)
O iyi olmuyormuş ya , sende eğzersiz yap salonda bol bol canım :)

http://yandex.ru/video/pad/search?filmId=vM6MbMUh0Cw&text=смотреть insanity cardio abs
yok canım program yok kafama göre yapıyorum ama araştrp yapıyorum hangi hareket neye yarıyor biliyırm yani
İyi yapıyormuşsun canım ..
Yukardaki linkdeki Insanıty' nin 17 dk lık karın hareketleri var cankizzzz ve sen yapabilirsiniz yürüyüş sonrasına da .. Cankiizzzz duydun mu hayatım ??? Dene bak hem süre olaraz fazla zorlanmazsın hem sıkılaşırsın tatlım ...

Menüm
Sabah

3 yumurtaya yağlı çökelek bol maydonoz koyup omlet yaptım , üzerinede patlıcan kbiber közlenmiş sos sürdüm azıcık

Akşam

8,9 köfte , 2 kaşık yoğurt

Ramazana kadar sadece protein diyeti yapıcam

( köftenin içinde ekmek yok, soğan olarakda çıtır soğan koydum bol baharat yumurta ve maydonoz vardı , tadı güzeldi .. Köfte fazla şişlik yapıyor bende tavuk gibi kilo hemen verdirmiyor ama bakalım bir daha deneyim dedim , görcez sonuçları :) )

Nisacığım sen yedin kıı bugün ??
bende bugün.
sabah klasik bir yumurta az peynr domates salatlk accık k.ekmek.
öğln küçük bi parça kek yarm bardak meyvesuyu bi iki saat sonra erik elma yedm
akşamda patates bir yumurta iki çatal ton balığı limon maydanoz domates ve salatalıktan oluşan salatamı dermisnz artık ne dersnz:)))biraz fszla kaçırdm ama

Patates akşam saatinde olmamış şekerim :)
Kek ha bak sen :) herkes kaçamakda , kız meyvesuyu içme şeker yüklü hayatım onlar doğal meyve ye daha iyi , hazırsa tabii.. Diğerleri güzel canım genede aşırı değil ama bu yemeyle kilo vermen heralde olmaz.. Doğru beslenmek lazım canım .. Fazla değil yemen ama karbonhidratı fazla almışsın kek, meyve suyu ve patates ile canım :)

Kızlar madem kek seviyorsunuz alın size diyet kek tarifi anamm :) rahatça yapın yiyin :))

3 yumurtanın sarısıyla beyazını ayır
Beyazlarını mikserle krema gibi beyaz ve krema kıvamına gelene kadar çırp.

Ayrı bir kapda sarılarını, vanilya, bitter iki kare çikolatayı rendele , 3 kayısıyı minik minik dogra
Yarım paket kabartma tozu ekle , varsa 2 kaşık badem veya fındık unu çekilmişi yani , yoksa 1 kaşık yulaf kepeği, oda yoksa :))) 1 kaşık tam buğday unu ama fazla atma bak ;

bunları çırp birlikde..Sonra gelelim işin püf noktasına :)
Yumurta beyazlarını krema gibi yaptığın kaba dök bu karışımı ama karıştırmayı kaşıkla yap sakın mikserle degil aşırıda hızlı karıştırma .. Bu karışımı minik muflin kek kagıtları var ya onlara 1 er kaşık koy , ısıtılmış fırına 180 derecede 10, 15 dakikada hazır kekin canım :))

İçine şeker hariç tabi istediğin meyve elma olur tarçın olur falan filan koyabilirsin yani sana kalmış ..
Ben uydurduğum için bu tarifi Oopsie ekmek tarifinden öyle güzel bişey çıkdı ortaya :))
Kek sevenler deniyebilir ama hepsini yemeyin iki tane yeter kesinlikle :))

Kozlar madem kek seviyorsunuz alın size diyet kek tarifi tahatca yapın yiyin anam :))

3 yumurtanın sarısıyla beyazını ayır
Beyazlarını mikserle krema gibi beyaz ve krema kıvamına gelene kadar çırp.

Ayrı bir kapda sarılarını, vanilya, bitter iki kare çikolatayı rendele , 3 kayısıyı minik minik dogra
Yarım paket kabartma tozu ekle , varsa 2 kaşık badem veya fındık unu çekilmişi yani , yoksa 1 kaşık yulaf kepeği, oda yoksa :))) 1 kaşık tam buğday unu ama fazla atma bak ;

bunları çırp birlikde..Sonra gelelim işin püf noktasına :)
Yumurta beyazlarını krema gibi yaptığın kaba dök bu karışımı ama karıştırmayı kaşıkla yap sakın mikserle degil aşırıda hızlı karıştırma .. Bu karışımı minik muflin kek kagıtları var ya onlara 1 er kaşık koy , ısıtılmış fırına 180 derecede 10, 15 dakikada hazır kekin canım :))

İçine şeker hariç tabi istediğin meyve elma olur tarçın olur falan filan koyabilirsin yani sana kalmış ..
Ben uydurduğum için bu tarifi Oopsie ekmek tarifinden öyle güzel bişey çıkdı ortaya :))
Kek sevenler deniyebilir ama hepsini yemeyin iki tane yeter kesinlikle :))

Eklentiler

• image.webp
    25 KB · Görüntüleme: 35
Bikaçgndr böyleym yaa(evet kilpm durdu hatta bazen artıda çıkıyrm diğer gün aynı noktada takılıyrm;(

ya zaten diyet kek değilmi niye hepsini değilde iki tane yiyoruz kız hakszlık değilmi anam:)

Bikaçgndr böyleym yaa(evet kilpm durdu hatta bazen artıda çıkıyrm diğer gün aynı noktada takılıyrm;(

ya zaten diyet kek değilmi niye hepsini değilde iki tane yiyoruz kız hakszlık değilmi anam:)
Canım azıcık kaçamaklar bile malesef kiloyu durduruyor.. O yüzden haftada bir falan yapmak lazım kaçamak yapılacaksa..
Diyet kek ama genede hadi 3 ye anam abartmaya gerek yok içinde meyve parçaları falan var :) zaten 3 tane yeter insana :)

INSANITY 1. Ay bitirdim bugün PLYOMETRIC CARDIO 42 dk program tamamdır :)
Yarın dinlenme günüm sonrasında 2. Aya geçmiş olucam inş :)
Program sonrasında 350 sonrasındada toplamda 528 kal harcamış oldum :))

Bu yaptığın spor nedr canım yürürşmü başka bişeymi.?Birde şu koluna taktğn nedr?:))

Bu yaptığın spor nedr canım yürürşmü başka bişeymi.?Birde şu koluna taktğn nedr?:))
Canım benim yaptığım program Kardio çalışması :) ama acayip tempolu bir çalışma :) iki ay devam ediyor yaklaşık 10 değişik program var onları hergün değiştirerek uyguluyorsun .. Takvimi var ona göre uyguluyorsun canım :)
Koluma takdığımda kalori ölçer saat canım.. Harcadığım kaloriyi, spor süremi, kalp hızımı .. Daha bir sürü şeyi ölçüyor hesaplıyor :)
http://yandex.ru/video/pad/search?text=смотреть insanity plyometric cardio circuit&path=wizard

Link ekledim mesela dün bunu yaptım bak istersen bir ..açılan sayfadaki videoyu tıkla görürsün canım ..

Canlarım bende bugün acayip artılardayım :) dünden +500 yok böle bişey ya :)) hiç yanlış birşey yemedim aslında ama köfte bana kilo verdirmiyorrr bunu biliyorum işde genede denedim :) zaten tuzlu olmuş bide tuzu az atmama rağmen içindeki soğan kıtırları ve baharatlar tuzlandırmış iyice .. Birde iki gündür yediklerim hep içimde daha :)

O yüzden hiç kafayı takmıyorum, moral bozmuyorum:)
Tek bir kiraz bile yemedim sırf protein yaptığımdan .. Sırf proda en güzel tavuk verdiriyor aslında bugün çıkarıyımda yapıyım bari :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…