Doyana kadar ye tatlım sorun olmaz.. Akşam aşırı yemesen daha iyi ama erken saatte salatayla ye ya da yoğurtlu çorbasını yap akşamları sadece çorbasını ue oda olur .. Meyve falan yeme ama ekmek de yeme demişdim zaten .. Görürsün böyle kilon takır takır gider inşallah kuzum :) bende tavuk haşlıycam akşama ya da fırında yaparım bakalım ..
Ramazan olmasaydı birlikde devam edelim bu yöntemi derdim ama Ramazanda genede uymaya çalışıcam ama dengeler değişeceği için benim vücut bakalım ne tepki vercek başlarda..
Ama vereceğinden emin ol bak .. Daha önce ben verdim nisa verdi son günlerde Muruvvet yaptı verdi .. Protein diyetinde vermemek karbonhidrata dikkat ettiğin sürece mümkün değil kuzum .. Sabırla devam et yeter ki canım .. Yeşilçayıda ihmal etme bugün .. Alışkanlığın olan içeceğinden de kesinlikle alma tadı harika geçen gün eşimde almış spor öncesi iç diye bana :) Take ve Redbull' un Take' inkine bayıldım ya insan kolayca bağımlısı olabilir ama bizimkine bir daha alma beni bağımlı mı yapcan dedim .. Ve ertesi gün kilo veremedim .. Yani kalorisi azda olsa kesinlikle duraklatıyor bizi ..
Fırında da olur kuzum, derisini yeme yeter :)Iyi bariii doyana kadar yiyim :)
Abla haslama degilde firinda yapsam ayni etki olurmu
evettt redbull öyle bagimli yapiyor insani
ben icmiyorum artik ictigim zmnda yaziyorum ztn
Fırında da olur kuzum, derisini yeme yeter :)
Aman içme boşver .. Neleri yemiyoruz onuda içmeyiz kalsın yaa demi :))
Haa kuzum bide salata yaparsan tuzunu az koy olur mu fazla tuzlu yapma bizim vücut hemen suyu tutuyor yoksa , tavuğunda dışını tuzla hafif sonradan yerken tuz kullanma birdaha ..
Sabahtan karışık meyve yedim 1 tabak çok acim
el insaaff 25 msj yine:)))Ayy işş bitmiyr markete gttm yerleştrdm yemk yaptm yemk yiyip kilim yıkıycm çocklsrı banyo yapcm yarında full dip köşe temzlik ve akşamda teravih başlıyo bakalm minik burakırsa kılacam inşlh
menüm klasik yumurta salatalık domates biraz haşlanmş patates ekmek yok.öğln yok
akşamda bi küçük tabak makarna ve yoğurt salata yerm şimdi.geç oldu ama anca yetştispor yok
Afiyet olsun tatlım :) suyunu bol bol içmeyide ihmal etme olur mu kuzum :)Iyi firinda ztn pisiyor yaninada salata yaptim ohhh missss :))
Yani ablacigim icmiyelim nolcak sanki
Akşam pro mu yiyecekdin canım ?? Devam ediyorsun anlaşılan son diyet düzennine .. Koşuşturmacan azaldı mı tatlım ?Sabahtan karışık meyve yedim 1 tabak çok acim
Kız Maşallah anam ne hamaratsın :))el insaaff 25 msj yine:)))Ayy işş bitmiyr markete gttm yerleştrdm yemk yaptm yemk yiyip kilim yıkıycm çocklsrı banyo yapcm yarında full dip köşe temzlik ve akşamda teravih başlıyo bakalm minik burakırsa kılacam inşlh
Gayet güzel canım :) sporda olsaydı daha iyi olurdu ya kilim yıkadıysan spor azda olsa yapmış gibi olmuşsundur :))menüm klasik yumurta salatalık domates biraz haşlanmş patates ekmek yok.öğln yok
akşamda bi küçük tabak makarna ve yoğurt salata yerm şimdi.geç oldu ama anca yetştispor yok
Afiyet olsun tatlım :) suyunu bol bol içmeyide ihmal etme olur mu kuzum :)
Canım etkavurması tavuk çorba ciğer falanda yiyebilirsin yumurta omlet çeşitleri falan .. Tavuğu fırında yapınca güzel oluyor kız niye bulanıyorsun ayy :)) balıkda olur ton balığı salatası falan .. Az sabret kuzım bir hafta devam etmeye çalış bari..Ictim ablacigim suyumu yanliz yarin yiyebilcemmi tavuk bilmiyorum öglen yedim aksamda yedimya migdem bulandi
Et kavurma yedim akşam biraz ekmekle cenaze yerindeyim yineAkşam pro mu yiyecekdin canım ?? Devam ediyorsun anlaşılan son diyet düzennine .. Koşuşturmacan azaldı mı tatlım ?
Canım etkavurması tavuk çorba ciğer falanda yiyebilirsin yumurta omlet çeşitleri falan .. Tavuğu fırında yapınca güzel oluyor kız niye bulanıyorsun ayy :)) balıkda olur ton balığı salatası falan .. Az sabret kuzım bir hafta devam etmeye çalış bari..
cankıızz bende kilo almşmdır kesin ama benm kaçamaklardandır.Bugnlerde ağzımı tutamıyorm yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?