97 kiloyla tekrar basliyorumm

Iyi bariii doyana kadar yiyim :)
Abla haslama degilde firinda yapsam ayni etki olurmu
evettt redbull öyle bagimli yapiyor insani
ben icmiyorum artik ictigim zmnda yaziyorum ztn

Iyi bariii doyana kadar yiyim :)
Abla haslama degilde firinda yapsam ayni etki olurmu
evettt redbull öyle bagimli yapiyor insani
ben icmiyorum artik ictigim zmnda yaziyorum ztn
Fırında da olur kuzum, derisini yeme yeter :)
Aman içme boşver .. Neleri yemiyoruz onuda içmeyiz kalsın yaa demi :))
Haa kuzum bide salata yaparsan tuzunu az koy olur mu fazla tuzlu yapma bizim vücut hemen suyu tutuyor yoksa , tavuğunda dışını tuzla hafif sonradan yerken tuz kullanma birdaha ..

Iyi firinda ztn pisiyor yaninada salata yaptim ohhh missss :))
Yani ablacigim icmiyelim nolcak sanki

el insaaff 25 msj yine:)))Ayy işş bitmiyr markete gttm yerleştrdm yemk yaptm yemk yiyip kilim yıkıycm çocklsrı banyo yapcm yarında full dip köşe temzlik ve akşamda teravih başlıyo bakalm minik burakırsa kılacam inşlh

menüm klasik yumurta salatalık domates biraz haşlanmş patates ekmek yok.öğln yok
akşamda bi küçük tabak makarna ve yoğurt salata yerm şimdi.geç oldu ama anca yetştispor yok

Kız Maşallah anam ne hamaratsın :))
Ramazanda da yaparsın şekerim zorlama o kadar kendini :)
Bende yarın temizlik yapıcam , süpür sil yapcam evi bi :)
Bugün yapacaktım eşim evdeyken makina falan açtırmaz, yarın iş yerine çıkarsa inşallah halledicem çıkmazsa ptesi artık oruçluda olsak olsun .. Zaten fazla bir işim yok sayılır :))

menüm klasik yumurta salatalık domates biraz haşlanmş patates ekmek yok.öğln yok
akşamda bi küçük tabak makarna ve yoğurt salata yerm şimdi.geç oldu ama anca yetştispor yok
Gayet güzel canım :) sporda olsaydı daha iyi olurdu ya kilim yıkadıysan spor azda olsa yapmış gibi olmuşsundur :))

Ictim ablacigim suyumu yanliz yarin yiyebilcemmi tavuk bilmiyorum öglen yedim aksamda yedimya migdem bulandi
Canım etkavurması tavuk çorba ciğer falanda yiyebilirsin yumurta omlet çeşitleri falan .. Tavuğu fırında yapınca güzel oluyor kız niye bulanıyorsun ayy :)) balıkda olur ton balığı salatası falan .. Az sabret kuzım bir hafta devam etmeye çalış bari..

Schnitzell yesem olurmu :):):)

ayy benim civcivler çok dağınk işim hiç bitmez benm tabiiki ramazandada durmayacam uykuda yok.Allah yardmcmz olsun ramazan ayını çok seviyorum ama hem bereketli hemde iblisler bağlı olduğu için ibadetleri çok lezzetli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…