97 kiloyla tekrar basliyorumm

Sen napiyosun ne var ne yok kayin validenle nasıl oldu
Ayy yorgunlukdan ölüyorum bugün yaa ayaklarım tutmaz oldu, ev kalabalıkdı gündüz öğlenden beri inan yeni yarım saatir odama çekildim bi oturdum :) kvalidem gündüzleri iyide geceleri uyumuyor uyutmuyor bizide başında duralım istiyor :)

Canim Rabbim şifa versin

Ayy kıyamam kız , sen bizim topiğede gel kuzum , yalnız kalmazsın hem, ama burada da yaz gene.. Cankıızz nerlerde bilmem iki gündür yok sen ne yedin ne spor yaptın yaz kuzum :) gelen olur ille :)

Geldim geldim burdayim :)
Hava cok güzel benim kizlarin pesinde geziniyorum
buara asiri cok misafirim vardi hic giremedim
Misafir olunca olmuyor zaten kuzum, yorgunluk falan vaktin olmamışdır :)
Bazen kilo vermemiş gibi oluyor insan sonra hoop birden gidiyor, ya da ödem oluyor , takmadan yola devam şekerim :) ille gidecek.. Ayağın nasıl oldu canım ? Biraz iyileşme olmuşdur inşallah ?

Ayy kıyamam kız , sen bizim topiğede gel kuzum , yalnız kalmazsın hem, ama burada da yaz gene.. Cankıızz nerlerde bilmem iki gündür yok sen ne yedin ne spor yaptın yaz kuzum :) gelen olur ille :)

Akşam 19:30 da 5 yemek kaşığı sebze 2 yemek kaşığı yoğurt içine yulaf salata
Yatmadan 2 saat önce bir bardak laktozsuz süt içine tarçın günlük 3 lt şu 3 bardak yeşil cay

1. sabah limonlu su maydanoz
    Yumurta salatalik domates yeşil çay bir dilim tam buğday ekmegi
    Saat 10:30 da 1 tane ceviz 2 yemek kaşığı yoğurt içine keten tohumu bir çay kasigi

2. Öğle 13:30 da köfte kadar et tavuk fırın ızgara haşlama veya 5 kaşık sebze salata elmasirkeli
    15:30 da 4 yemek kaşığı yoğurt içine dere otu keten tohumu susam ve yulaf
    17:00da elma yada armut ve 3 badem
    18:00 de 4 kare Form biskivi

Diyetisyen listesi mi bu canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…