Bozma cnm hiç bizarmiyimMuruvvet naber şekerim ? Kilom durdu demişsin bozmadan devam et bence diyetini, spor süreni uzatabilirsen biraz etkisini görürsün..
Ayy yorgunlukdan ölüyorum bugün yaa ayaklarım tutmaz oldu, ev kalabalıkdı gündüz öğlenden beri inan yeni yarım saatir odama çekildim bi oturdum :) kvalidem gündüzleri iyide geceleri uyumuyor uyutmuyor bizide başında duralım istiyor :)Sen napiyosun ne var ne yok kayin validenle nasıl oldu
Canim Rabbim şifa versinAyy yorgunlukdan ölüyorum bugün yaa ayaklarım tutmaz oldu, ev kalabalıkdı gündüz öğlenden beri inan yeni yarım saatir odama çekildim bi oturdum :) kvalidem gündüzleri iyide geceleri uyumuyor uyutmuyor bizide başında duralım istiyor :)
Sanada hayırlı Cumalar hayırlı geceler tatlım :)İyi geceler bayanlar Allah rahatlik versin hayırlı cumalar
Amin tatlım çok teşekkürler :)Canim Rabbim şifa versin
cankizzzz nerdesin ayy ?
Misafir olunca olmuyor zaten kuzum, yorgunluk falan vaktin olmamışdır :)Geldim geldim burdayim :)
Hava cok güzel benim kizlarin pesinde geziniyorum
buara asiri cok misafirim vardi hic giremedim
Ayy kıyamam kız , sen bizim topiğede gel kuzum , yalnız kalmazsın hem, ama burada da yaz gene.. Cankıızz nerlerde bilmem iki gündür yoksen ne yedin ne spor yaptın yaz kuzum :) gelen olur ille :)
Ayy kıyamam kız , sen bizim topiğede gel kuzum , yalnız kalmazsın hem, ama burada da yaz gene.. Cankıızz nerlerde bilmem iki gündür yoksen ne yedin ne spor yaptın yaz kuzum :) gelen olur ille :)
Diyetisyen listesi mi bu canım??
- sabah limonlu su maydanoz
Yumurta salatalik domates yeşil çay bir dilim tam buğday ekmegi
Saat 10:30 da 1 tane ceviz 2 yemek kaşığı yoğurt içine keten tohumu bir çay kasigi
Öğle 13:30 da köfte kadar et tavuk fırın ızgara haşlama veya 5 kaşık sebze salata elmasirkeli
15:30 da 4 yemek kaşığı yoğurt içine dere otu keten tohumu susam ve yulaf
17:00da elma yada armut ve 3 badem
18:00 de 4 kare Form biskivi
Evet canimDiyetisyen listesi mi bu canım??
Kuzum kilo vermen hareketlendi mi ? Naptın merak ettim ? Bende de yorgunluk ve sanırım tuzlu yemekden dolayı tansiyon sorunu çıkdı bugün.. Tuzsuz yedim yani minımum tuzlu tamamen sıfır tuz değil ..Evet canim
Yok cnm durdum 2.800 verdim durduKuzum kilo vermen hareketlendi mi ? Naptın merak ettim ? Bende de yorgunluk ve sanırım tuzlu yemekden dolayı tansiyon sorunu çıkdı bugün.. Tuzsuz yedim yani minımum tuzlu tamamen sıfır tuz değil ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?