97 kiloyla tekrar basliyorumm

Cankızz hele şükür bebeğim gelebildin ayy , kız ben anladım zaten senin ara verdiğini cadım ya :)) kız accık verde aranı sonra ver hayatım :) bi 85 falan ol öyle ver bidaha aranı :) ara vermek iyi ama sürekli başa sarınca insan bıktırıcı motivasyon düşürücü olabilir.. Bi gün bozduysan toparlan ertesi gün yeniden başla.. Genede iyisin canomcıım yeniden başlıyorsun hadi bakalım bu kez burayıda ihmal etme ayy, Muruvet le ikimiz topik körelmesin diye yazıştık bak sende gitme bidaha tatlışım :)

1 ayı geçti hemen hemen ekmek yemiyorum 20 gün öncede diyetisyene gittim ben çok zor veriyorum başkası benim yerimde olsa eridi
Canım 20 günde 5 kilo çok çok iyi kendine haksızlık etme tatlım, gayet güzel gidiyorsun önemli olan yavaşda olsa süreklilik saglamak tatlım. Hep birlikde incelicez inşallah belki uzun sürecek ama olsun, kilo almak yerine vereceğiz yavaş da olsa ...

Cankız ince kızları kıskanman iyi işde anam :) motivasyonunu arttırıyor bu durum şekerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…