Evde Terlik cnm kosubandi nda spor giyiyorum tabikiTerlik yerine spor ayakkabı giy kuzum , vücut ağırlığın bileklerine dizlerine binmemesi gerekiyor.. Kesinlikle buna dikkat et canım.
Terlik yerine spor ayakkabı giy kuzum , vücut ağırlığın bileklerine dizlerine binmemesi gerekiyor.. Kesinlikle buna dikkat et canım.
Calisiyo musun cnm yemek menun neŞekerim mutfağa geçdim gece gece yarının yemeklerini hazırlıyorum tatlım ya :) kvalidem rahatsızda gündüz doktora gitmekden gelen gidenden fazla fırsat olmuyor şekerim :) sen napıyosun şimdi ? Arada yazıyorum ayol yaz sen :))
Hım anladım cnm ellerine saglikTatlım ben normalde Almanya' da yaşıyorum, kvalidem hasta diye geldik şimdi Tr' ye :)
Et haşlama kvalidem için
Semiz otu yemeği ( almanya' da yok malesef özlemişim hemde çok sağlıklı )
Börek ve şakşuka yapıyorum canım :)
Sağol şekerim :) yemekler diyet değil malesef biraz ara verdim diyete eve dönünce devam ama :)Hım anladım cnm ellerine saglik
Sağol şekerim :) yemekler diyet değil malesef biraz ara verdim diyete eve dönünce devam ama :)
İstanbuldayım şekerim, sen ? Adana mıydı? Kız Adanalılar süper yemek yaparlar anam acılı acılı ohh miss, bende acılı yemeklere bayılırım :)Tr neresindesiniz
Evet cnm yaparım hemde harika el lezzetimİstanbuldayım şekerim, sen ? Adana mıydı? Kız Adanalılar süper yemek yaparlar anam acılı acılı ohh miss, bende acılı yemeklere bayılırım :)
Sanada canım hayırlı geceler :)İyi geceler arkadaşlar öptüm
Iyi valla napalim rejim devam 87.7 oldumBayanlar napiyosunuz nasıl gidiyo
Bende aynen devam 2.800 gitti durdumIyi valla napalim rejim devam 87.7 oldum
Insallah bole devam eder
Sizde durumlar nasill
O durmalrda sok diyet uygulaman gerekebilir en azindan ben oyle yapmayi düsünuyorummBende aynen devam 2.800 gitti durdum
Nasıl oluyo canım şok diyetO durmalrda sok diyet uygulaman gerekebilir en azindan ben oyle yapmayi düsünuyorumm
Elma diyeti yogurt diyeti yada seyda coskun die bi diyetisyenin sok diyetleri var
Internetten bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?