Offf afiyet olsun arkadas
- Nasılsınız arkadaşlar ben bugün aşırıya kaçtım
- Sabah simit domates salatalık
- Öğlen ızgara et
- Akşam arkadaşlarla dışarı çıktım ve hamburger menü yedim
Patates cipsi var mıydı yanında hayatım hamburgerin :) afiyet olsun , bir hafta cezalısın kaçamak yok sana bir hafta :))
- Öğlen ızgara et
Dünkü menün süpermiş ama su içmemek olmaz kuzum, su içeceksin ki yağlar atılsın vücudundan , suya dikkat şekerim !!
- Öğlen ızgara et
Evdeyim cnm ben giriyorum bakıyorum kimse yazmamis bende yazmiyorumMuruvet şekerim nasıl gidiyor, topiğinizi takipdeyim tatlım :) Cankıızz arkadaşım olur benim :)
İyi bir grup olmaya başladınız Maşallah :)
Ama azıcık aktif olmaya çalışsanız, Sen çalışıyor musun şekerim ?
Belki paylaşımları artırıp topiğin aktifliğini arttırabilirsin sen canımcıım , nacizane tavsiyem tabii şekerim :) evime dönünce bende paylaşımlarınıza katılırım inş ayy :))
Sen konu falan aç katılan olur, yazmayınca kimseden ses soluk çıkmaz, azıcık hareket gelsin yaz sen anacım :)E
Evdeyim cnm ben giriyorum bakıyorum kimse yazmamis bende yazmiyorum
Ne Cumartesiden bu yana mı 2.800 verdin ?? Ayy Maşallah sana bebeğim ya :) inşallah hep böyle devam edersin :)95.800 kg dim şimdi 93 kg
İgsallah cnm kosubandi nda yapıyorum normaldeNe Cumartesiden bu yana mı 2.800 verdin ?? Ayy Maşallah sana bebeğim ya :) inşallah hep böyle devam edersin :)
Kız evin dublexse iyi işde in çık sana ister istemez spor oluyordur :) ama misafir yoğunluğun geçince genede bir yürüyüş en azından eklersen, metabolizman daha çok hızlanır hem zayıflarken sıkı şekilde zayıflarsın hayatım :) 85 e gelincede seni bizim spor grubuna alırız ayy :)
Sen kesin telden yazıyosun belli kısa yazmandan ayy :) ya da müsait değilsin :)İgsallah cnm kosubandi nda yapıyorum normalde
Terlik yerine spor ayakkabı giy kuzum , vücut ağırlığın bileklerine dizlerine binmemesi gerekiyor.. Kesinlikle buna dikkat et canım.Terlik giyiyorum tabiki neden
Şekerim mutfağa geçdim gece gece yarının yemeklerini hazırlıyorum tatlım ya :) kvalidem rahatsızda gündüz doktora gitmekden gelen gidenden fazla fırsat olmuyor şekerim :) sen napıyosun şimdi ? Arada yazıyorum ayol yaz sen :))Cnm nereye kayboldun konusuyoduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?