97 kiloyla tekrar basliyorumm

Dün yediklerim
Sabah yumurta peynir iki zeytin şekerli kahve ve iki dilim ekmek

Öğlen 2 yk pilav 4 yk fasulye ve cacık

Akşam bir parça tavuk 2 dilim ekmek

8 tane çilek
Dün su içmedim ve spor yapamadım çok tembelim

• Nasılsınız arkadaşlar ben bugün aşırıya kaçtım
  • Sabah simit domates salatalık
  • Öğlen ızgara et
  • Akşam arkadaşlarla dışarı çıktım ve hamburger menü yedim

Muruvet şekerim nasıl gidiyor, topiğinizi takipdeyim tatlım :) Cankıızz arkadaşım olur benim :)
İyi bir grup olmaya başladınız Maşallah :)
Ama azıcık aktif olmaya çalışsanız, Sen çalışıyor musun şekerim ?
Belki paylaşımları artırıp topiğin aktifliğini arttırabilirsin sen canımcıım , nacizane tavsiyem tabii şekerim :) evime dönünce bende paylaşımlarınıza katılırım inş ayy :))

• Öğlen ızgara et
Patates cipsi var mıydı yanında hayatım hamburgerin :) afiyet olsun , bir hafta cezalısın kaçamak yok sana bir hafta :))
Ona göre takipdeyim hee :) e spor olarak neler yapıyosun yaz bakem bi :)

• Öğlen ızgara et
Dünkü menün süpermiş ama su içmemek olmaz kuzum, su içeceksin ki yağlar atılsın vücudundan , suya dikkat şekerim !!

E
Evdeyim cnm ben giriyorum bakıyorum kimse yazmamis bende yazmiyorum

E

Evdeyim cnm ben giriyorum bakıyorum kimse yazmamis bende yazmiyorum
Sen konu falan aç katılan olur, yazmayınca kimseden ses soluk çıkmaz, azıcık hareket gelsin yaz sen anacım :)
Sende nasıl gidiyor şekerim? Kaçıncı günündesin ? Spor var mı spor :))

95.800 kg dim şimdi 93 kg
Ne Cumartesiden bu yana mı 2.800 verdin ?? Ayy Maşallah sana bebeğim ya :) inşallah hep böyle devam edersin :)
Kız evin dublexse iyi işde in çık sana ister istemez spor oluyordur :) ama misafir yoğunluğun geçince genede bir yürüyüş en azından eklersen, metabolizman daha çok hızlanır hem zayıflarken sıkı şekilde zayıflarsın hayatım :) 85 e gelincede seni bizim spor grubuna alırız ayy :)

İgsallah cnm kosubandi nda yapıyorum normalde

Cnm nereye kayboldun konusuyoduk
Şekerim mutfağa geçdim gece gece yarının yemeklerini hazırlıyorum tatlım ya :) kvalidem rahatsızda gündüz doktora gitmekden gelen gidenden fazla fırsat olmuyor şekerim :) sen napıyosun şimdi ? Arada yazıyorum ayol yaz sen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…