Olsun bazen takılıyor, sonra hoop diye düşüyor tatlım devam edince ille gidecek. Yürüyor musun peki evde ? Bugün yürüdün mü mesela ?Yok cnm durdum 2.800 verdim durdu
Yok cnm bugün Ankaraya gidip geldik spor yapamadım 900 kal. AlmisimOlsun bazen takılıyor, sonra hoop diye düşüyor tatlım devam edince ille gidecek. Yürüyor musun peki evde ? Bugün yürüdün mü mesela ?
Epey düşük kalori almışsın, gerçi ben kalori hesabı hiçç yapmam sağlıklı besinlerden ölçülü yemeye çalışıyorum.. Hazır paket gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum :)Yok cnm bugün Ankaraya gidip geldik spor yapamadım 900 kal. Almisim
Hazır paket yemem diyetisyenin verdi ölçüde birazda azalarak yiyorumEpey düşük kalori almışsın, gerçi ben kalori hesabı hiçç yapmam sağlıklı besinlerden ölçülü yemeye çalışıyorum.. Hazır paket gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum :)
Başka bir topikde de yazıyor musun şekerim, kızların hepsi tüymüş burdan ayy :)) insan başlıyorsa devam ettirmeli demi yanii :))Hazır paket yemem diyetisyenin verdi ölçüde birazda azalarak yiyorum
Bir ben yazı yorum birde sen evetBaşka bir topikde de yazıyor musun şekerim, kızların hepsi tüymüş burdan ayy :)) insan başlıyorsa devam ettirmeli demi yanii :))
Muruvvet nasıl kilonda oynama oldu mu ayy ??Bir ben yazı yorum birde sen evet
Yok cnm ayni gunlik 850/900 kal alıyorum ama kilo ayniMuruvvet nasıl kilonda oynama oldu mu ayy ??
Tatlım sen vücudunu spor ile şaşırt bence yürüyüş süreni bir yarım saat falan arttırmaya çalış bir de öyle dene, yiyeceklerden kısarak nereye kadar kısabilirsin.. Bir de kalori hesabı yerine ne yediğin önemli , hiçbirşey yemeyip 900 kalorilik tatlı yesen mesela kilon gene durur kalorisi az olsa bile, o yüzden sağlıklı besinlere dikkat ediyorsundur değil mi canım??Yok cnm ayni gunlik 850/900 kal alıyorum ama kilo ayni
Sabahtan itibaren kosu bandına baslicam yediklerim diyetisyenin verdikleri cnm rast gele yemiyorum trioid hastasıyım onun etkisi cokkkkTatlım sen vücudunu spor ile şaşırt bence yürüyüş süreni bir yarım saat falan arttırmaya çalış bir de öyle dene, yiyeceklerden kısarak nereye kadar kısabilirsin.. Bir de kalori hesabı yerine ne yediğin önemli , hiçbirşey yemeyip 900 kalorilik tatlı yesen mesela kilon gene durur kalorisi az olsa bile, o yüzden sağlıklı besinlere dikkat ediyorsundur değil mi canım??
Anladım tatlım, troid hastasıyım kilo veremiyeceğim gibi sakın şartlandırma kendini, aksine kendine hergün kilo vereceğine inandır bunu inanarak yap ama..Bilinçaltımızda inandıklarımız gerçekleşiyor genelde..Sabahtan itibaren kosu bandına baslicam yediklerim diyetisyenin verdikleri cnm rast gele yemiyorum trioid hastasıyım onun etkisi cokkkk
Sağol cnm tabiki vereceğim inanıyorum çankırı bende bilmiyorum cnm yaAnladım tatlım, troid hastasıyım kilo veremiyeceğim gibi sakın şartlandırma kendini, aksine kendine hergün kilo vereceğine inandır bunu inanarak yap ama..Bilinçaltımızda inandıklarımız gerçekleşiyor genelde..
Diyetisyene gittiğini sonradan hatırladım canım :)
Bencede yürü kesinlikle hem kendini iyi hissedeceksin hemde kilo vermen gör bak hızlanıcak inş canım :)
Ayy bu Cankızz nerelere kayboldu yaw :) senin haberin var mı şekerim ??
CankizzzzSağol cnm tabiki vereceğim inanıyorum çankırı bende bilmiyorum cnm ya
Cankızz nerdesin tatlım ?? Kız bırakdım deme diyeti çok kızarım sana hee, sopalıksın ayy insan bi yazar topiğine demi :)
Lütfen bırakma cnm devam et hayırlı olsun bu arada mutluluklar kardesineBen geldimm biliyorum haklisinizz kizmaklaa
Evett biraktim ama gene basladim
kiz kardesim yeni evlendi süreklii bizdelerr gece yarilarina kadar oturuyoruz
ister istemez insan dayanamiyorr
Sözz birakmicamm birdaha okadarda abartmadim aslinda
Lütfen bırakma cnm devam et hayırlı olsun bu arada mutluluklar kardesine
Lütfen bırakma cnm devam et hayırlı olsun bu arada mutluluklar kardesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?