97 kiloyla tekrar basliyorumm

Kız Cankıızzz nerdesin ayol, topik sahibi böyle mi olur anam :))
Kız ben senden çok topiğindeyim :) çabbuk gel topiğinin başına :)))

Yok cnm bugün Ankaraya gidip geldik spor yapamadım 900 kal. Almisim
Epey düşük kalori almışsın, gerçi ben kalori hesabı hiçç yapmam sağlıklı besinlerden ölçülü yemeye çalışıyorum.. Hazır paket gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum :)

Epey düşük kalori almışsın, gerçi ben kalori hesabı hiçç yapmam sağlıklı besinlerden ölçülü yemeye çalışıyorum.. Hazır paket gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum :)
Hazır paket yemem diyetisyenin verdi ölçüde birazda azalarak yiyorum

Cankızz nerdesin tatlım ?? Kız bırakdım deme diyeti çok kızarım sana hee, sopalıksın ayy insan bi yazar topiğine demi :)

Yok cnm ayni gunlik 850/900 kal alıyorum ama kilo ayni
Tatlım sen vücudunu spor ile şaşırt bence yürüyüş süreni bir yarım saat falan arttırmaya çalış bir de öyle dene, yiyeceklerden kısarak nereye kadar kısabilirsin.. Bir de kalori hesabı yerine ne yediğin önemli , hiçbirşey yemeyip 900 kalorilik tatlı yesen mesela kilon gene durur kalorisi az olsa bile, o yüzden sağlıklı besinlere dikkat ediyorsundur değil mi canım??

Sabahtan itibaren kosu bandına baslicam yediklerim diyetisyenin verdikleri cnm rast gele yemiyorum trioid hastasıyım onun etkisi cokkkk

Sabahtan itibaren kosu bandına baslicam yediklerim diyetisyenin verdikleri cnm rast gele yemiyorum trioid hastasıyım onun etkisi cokkkk
Anladım tatlım, troid hastasıyım kilo veremiyeceğim gibi sakın şartlandırma kendini, aksine kendine hergün kilo vereceğine inandır bunu inanarak yap ama..Bilinçaltımızda inandıklarımız gerçekleşiyor genelde..
Diyetisyene gittiğini sonradan hatırladım canım :)
Bencede yürü kesinlikle hem kendini iyi hissedeceksin hemde kilo vermen gör bak hızlanıcak inş canım :)
Ayy bu Cankızz nerelere kayboldu yaw :) senin haberin var mı şekerim ??

Sağol cnm tabiki vereceğim inanıyorum çankırı bende bilmiyorum cnm ya

Cankızz nerdesin tatlım ?? Kız bırakdım deme diyeti çok kızarım sana hee, sopalıksın ayy insan bi yazar topiğine demi :)

Ben geldimm biliyorum haklisinizz kizmaklaa
Evett biraktim ama gene basladim
kiz kardesim yeni evlendi süreklii bizdelerr gece yarilarina kadar oturuyoruz
ister istemez insan dayanamiyorr
Sözz birakmicamm birdaha okadarda abartmadim aslinda

Ben geldimm biliyorum haklisinizz kizmaklaa
Evett biraktim ama gene basladim
kiz kardesim yeni evlendi süreklii bizdelerr gece yarilarina kadar oturuyoruz
ister istemez insan dayanamiyorr
Sözz birakmicamm birdaha okadarda abartmadim aslinda
Lütfen bırakma cnm devam et hayırlı olsun bu arada mutluluklar kardesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…