97 kiloyla tekrar basliyorumm

Camidede okuyorlar ama bana saatleri uymuyor ben netten Ilhan tok hocayi aciyorum ordan takip ediyorum her firsatta

Evet saat tuttum tahmn ettğm gibi 40 dk oldu bir cüz okumam.
Ne güzel canım fırsatın çokmuş ikisinide okuyabilirsin inşallah.

Tartıldm 93.0 dünden -300 yani sporda olsayd daha fazla olurdu biliyrm.menüye gelince öncelikle iftardan sonra iki çikolatasız gofret yedm
sahurda peynirli 2 yumurtalı omlet iki domates karnıyark patlıcanını yedm bi tane( çocklar içini kıymasnı yemişti :)))iki lokma ekmek.
iftar mercimek çorba salata yada cacık biber patlıcan dolma

Bugun kacamak yaptim malesef
kendimede ceza verdim
hava bozuktu ama aksam yuruyusune ciktim
13.800 adima tamamladim
200 de ip atlar gibi zipladim yatana kadar biseyler daha yaparim insallah
Ayy bizde 2€ büyüklüğünde dolu yağdı bugün öğleden sonra kısa sürdü ama jalüzinleri indirmek zorunda kaldım camlar kırılacak sandım bi an , sizde de oldu mu ??

Ayy bizde 2€ büyüklüğünde dolu yağdı bugün öğleden sonra kısa sürdü ama jalüzinleri indirmek zorunda kaldım camlar kırılacak sandım bi an , sizde de oldu mu ??
Yok bizde yagmur yagdi
Hava karardi
ama cezaliydim attim kendimi disari
ama yagmur dinmis hava yumusakti
14.400 adim attim yeni rekorumu kirdim
300 de ip atlar gibi zipladim
aksam ve yatsi namazlarimi kildim
1 cuz kuran okudum
simdide ütü yapacagim
aslinda cok yorgunum ve yuruyuse cikarken beyim yatiyordu uyartmamak icin odaya girip corap almadim ayakkabi parmaklarimi vurmus aci cekiyorum ama zaten 2 saat kadar zamanim var uyusam kalkarken zorlanirim bari ütüm bitsin yarin insallah yuruyuse devam
aksam yemeginide 6 da yemistim
sahurda 1 bardak suya cia tohumu koyup icmeyi dusunuyorum

Kızlar ben çok yoğun oluyorum gündüzleri yaa , akşamları yazabiliyorum baksanıza kusuruma bakmayın artık canlarım ..
Sporumuda iftar öncesi yaptım 60 dk Insanity 2. Ay 1. Hafta 2 gün programı ..
Duzensiz uykudan oluyordur
Vitamin takviyesi alin canim
kac cocuk var yaslari ne kadar
kucukse onlarda yorar

Aslinda ben vitamini cankiza ozellikle oneriyorum
ayrica kan grubu beslenme seklinide ucundan okursaniz diyet konusunda sizi dogruya yonlendirir
mesela ben 0 grubuyum etciyim
et yersem beyaz kirmizi farketmez hem tok kaliyor hemde kilo veriyorum
daha once karatay usulu beslenmeyle kisa surede bayagi kilo verdim ama duzen bozulunca geri geldiler

Kızlar gelelim benim bugünkü kaçamak dolu menüme , affedin beni ama epey kaçamaklı oldu bugünkü iftarım yaa

Sahur( dünkü )

2 omlet kaşarlı
1 kepçe biberkavurma
İki kaşık yoğurt
Yarım kepçe zyağlı taze fasulye

İftar
2 hurma
2 kaşık pilav
5 kiraz
1 tane tavuk but fırında
2 dolu kaşık Kırmızı biber kabak yeşil biber 1 dilim patates
2 kaşık yoğurt

Az evvelde 1 dilim revani

Soğuk soğuk güzeldi ya
Ama bugün çok kaçamaklı oldu benim için , neyse sahırdan itibaren toparlanma vakti :))

Canım süper yüyüyorsun Maşallah canım
Bende öğlen namazından sonra cüzümü okudum.. Yatsı namazından sonra gene 5 sayfa daha okudum .. Erken başlamışdım hastalanınca sekteye uğramasın diye .. 10. Cüze geçtim :)
Allah kolaylık versin ütünde canım :)

Duzensiz uykudan oluyordur
Vitamin takviyesi alin canim
kac cocuk var yaslari ne kadar
kucukse onlarda yorar
Canım benim uykum zaten genelde düzensiz
1 kızım var 18 yaşında üni de okuyor canım evde değil .. Homeoffice çalışıyorum evde işlerim oluyor gündüz gece , yoksa başka yoracak birşey yok çok şükür.. Birde manevi havayı doyasıya yaşamaya çalışıyorum , her zaman bu fırsatlar olmuyor , Allah mağfiretinden faydalananlardan eylesin cümlemizi ..

Bende sıfırım ve evet en iyi et yiyerek tavuk ve yumurtayla verebiliyorum sebzenin aşırısı bana yaramıyor mesela :)

Gayet güzel tatlım menülerin Maşallah :) ayy yarın 92 leri görürsün inşallah tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…