Ohh Maşallah ellerine sağlık canım :)Cok sukur ütüyü bitirdim
Daha namaza 20 dakika var
Bari biseylerle ugrasiyimda zaman cabuk gecsin
artik kacta kalkarim bilmiyorum kizlar sabahmi olur oylenmi olur kalkinca gorusuruz
sahurda 1 bardak suyla 1 kasik cia
Evet canim bugun Insallah bende niyetliyimOliv post: 46829295 .!.:Ohh Maşallah ellerine sağlık canım :)
İlle geç kalkılıyor ee imsaka kadar uyumuyoruz normal yanii :)
Bugün niyetli mi olacaksın canım ? Eger öyleyse çok az olmaz mı sahur ??
Ayol beni goren kaciyorKızlar sahurda tavuk ve az sebze fırınlardan yoğurtla yedim , tavuk görmek istemiyorum şu an :))
Sırf pro gene olmadı ama azdı sebzeler :) iftarda gene saf pro düşünüyorum ama içim alacak mı bilmiyorum acıkınca değişirim belki :)
Hepinize güzel mutlu bir gün olsun inşallah canlarım :)
Cankızz nerdesin bugün akşam da gelmedin ??
Nisa kuzum sahurda da yazmadın ?
Muruvet tatlım sende sahurda yazmadın ayy , iyi misin kuzum ??
Ceydacığım sağolsun tam bir paylaşımcı ve yürüyüşcü çıkdı Maşallah tatlıma ,
yarın görüşürüz inşallah AEO :)) öptüm hepinizide canlar :)))
Cankız nerdesin kıı öğlenden beri uğramamışsın hayatım ??
Yok cnm migde gayet iyi şükür ben açlığa alışkınım canım ramazan boyu hiç sahur yapmicamMıruvetim bugün miden tahatsız etmez inşallah canım , bugün zorlandın mı dün sahır yapamamışdın ?
Canım afiyet olsun bence revani dışında pekte abartılı bişi yok bizde insanız arada olacak okadar kendimede fetva çıkarayım bu arada:)))Kızlar gelelim benim bugünkü kaçamak dolu menüme , affedin beni ama epey kaçamaklı oldu bugünkü iftarım yaa
Sahur( dünkü )
2 omlet kaşarlı
1 kepçe biberkavurma
İki kaşık yoğurt
Yarım kepçe zyağlı taze fasulye
İftar
2 hurma
2 kaşık pilav
5 kiraz
1 tane tavuk but fırında
2 dolu kaşık Kırmızı biber kabak yeşil biber 1 dilim patates
2 kaşık yoğurt
Az evvelde 1 dilim revani
Soğuk soğuk güzeldi ya
Ama bugün çok kaçamaklı oldu benim için , neyse sahırdan itibaren toparlanma vakti :))
MaşaAllah yürüyüşünü çok güzel yapıyorsun ve az yiyorsun buna göre kilo veriminin iyi olması lazm.Şahsen ben hepinz kadar az yersem ayda on kilo rahat veririm:)Cok sukur ütüyü bitirdim
Daha namaza 20 dakika var
Bari biseylerle ugrasiyimda zaman cabuk gecsin
artik kacta kalkarim bilmiyorum kizlar sabahmi olur oylenmi olur kalkinca gorusuruz
sahurda 1 bardak suyla 1 kasik cia
geçmiş olsun canım benmde dizimde lif yırtlması başlamş bütün hastalklar kilodan verecez Allahn iznyleAbla doktora gittim dün belim agriyordu ayagama vuruyordu agrisi
doktor röntgene yolladi bel fitigi olabilir dedi
sinirimm bozulduu doktorda dedi 25 yasindasin kendine biraz dikkat et dedi bol spor yap dedi 20 kilo versen bu agrilarin gecer dedi topuk dikeninde kilodan dedi bugün tartildim gene kilo almisimm
Sen vucudunu daha iyi bilirsin ama bence çok az yiyorsun vucut korumaya girip vermiyo canımYok cnm migde gayet iyi şükür ben açlığa alışkınım canım ramazan boyu hiç sahur yapmicam
Canım afiyet olsun bence revani dışında pekte abartılı bişi yok bizde insanız arada olacak okadar kendimede fetva çıkarayım bu arada:)))
MaşaAllah yürüyüşünü çok güzel yapıyorsun ve az yiyorsun buna göre kilo veriminin iyi olması lazm.Şahsen ben hepinz kadar az yersem ayda on kilo rahat veririm:)
geçmiş olsun canım benmde dizimde lif yırtlması başlamş bütün hastalklar kilodan verecez Allahn iznyle
Günaydınnn hayırlı sabahlar günler olsunn.Dün akşam iftardan sonra kızkardeşlermle halama gttk geldm çocukları yatrdım yatsı namaz kuran sahur derkn epeyce yoruldum. ssabah namazını beklerken uyukladm resmen yazamadım o yüzden.Bu ay spor yapamicam gibi görünüyr yaa ancak regl olursam yApabilirm fırsatım olamıyor
Canim acilen dr ye gidip kan tahlili vermeni tavsiye ederimYok cnm migde gayet iyi şükür ben açlığa alışkınım canım ramazan boyu hiç sahur yapmicam
iftara yakın tartlcm canımYorulman normal cnm
kilon kac cikti bugün tartildinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?