Cankizz gecmis olsun insallah bel fitigin yoktur
hazir dr gitmissin keske kan verseymissin
sende cok ogun atliyorsun canim gercekten kilo vermeni yavaslatiyorsun
iftara yakın tartlcm canım
Bende troid ilaci içiyorum cnmCanim acilen dr ye gidip kan tahlili vermeni tavsiye ederim
Mesela 1.5 yil once karatay diyetini arastirdim
kitaplarini getirttim
dr gitmeden canan hocanin soyledigi her insanin omega 3 ve d vitamini kullanmasi gerekiyor dedigini kulak ardi etmedim(bu vitaminleri kullanmayan kilo veremez diyor) kendi kendime alip kullanmaya basladim
dr gidip kan verince doktorumuzda tavsiye etti
hatta b ve multi vitaminde kullaniyorum hergun
bide tiroid ilacim var
ameliyatla tiroid hormonumu aldilar ilac o hormonun gorevini yapiyor
eger ilaci duzenli kullanirsam metabolizmam duzgun calisiyor yoksa kilo alir basini gider
gelelim sana
ramazandaclik suremiz cok uzun
gecede bisey yemezsen metabolizman cok yavaslar
nacizane tavsiyem seni tok tutarken metabolizmayi calistiracak seyler yemen miktarida az tutarsan emin ol kilo vermeye devam edersin
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
sabah 2dilim salamli ekmek
öglen firinda patatesli köfte
aksam yok
2litre su
30dk yürüyüs
bu yürüyşle kilo kaybn nekadar oluyor canım?Yuruyusumu yaptim geldim
8.200 adim atmisim ama alt bacak arkasi helede dizimin arkasi cok geriliyor ve agriyor
aksama cikarmiyim bilmiyorum
simdi dinlenme zamani
Afiyet olsun allah kabul etsin canımTaze yaprak sarması patlican dolmasi kereviz salatasi karpuz sahurda yok
Tartıldım garip bir şekilde 92.3 yani -700 grm çıktım.:)))Sahurda iki dolma bir haşlanmş yumurta bol domates salatalık yedm
iftar canlı kesim organik tavuk:)) bulgur salata çorba.bulgur yemeği düşünmüyrm bakalımmm:))
Seninde Allah kabul etsinAfiyet olsun canım
bu yürüyşle kilo kaybn nekadar oluyor canım?
Afiyet olsun allah kabul etsin canım
Afiyet olsun canım
bu yürüyşle kilo kaybn nekadar oluyor canım?
Afiyet olsun allah kabul etsin canım
Afiyet olsun cnmbi.yarım saat önce bi halka tatlı yedinm bir çorba kaşığıda dondrma yedm
Allahım kolaylik versin cnm özletme kendiniKızlar canlarım fazla yazamıycam benim yoğunluğum bir on gün kadar sürecek işlerim de var halletmem gereken o yüzden fala uğrayamıyorum bir süre böyle devam edecek sonra inşallah normale döneriz canlarım .. Arada uğramaya çalışıcam ama gelemediğim zamanlarda merak etmeyin , diyetime sporuma dikakt ediyorum . Günlük Kur' anımı okuyorum çok şükür işlerimi biraz azaltıp yeniden aranızda olmak istiyorum.. Hepinizi çok öpüyorum canlarım ..
Canım Allah yardımcın olsun kolay gelsin çabuk gel emii çok özletme kendinii..Kızlar canlarım fazla yazamıycam benim yoğunluğum bir on gün kadar sürecek işlerim de var halletmem gereken o yüzden fala uğrayamıyorum bir süre böyle devam edecek sonra inşallah normale döneriz canlarım .. Arada uğramaya çalışıcam ama gelemediğim zamanlarda merak etmeyin , diyetime sporuma dikakt ediyorum . Günlük Kur' anımı okuyorum çok şükür işlerimi biraz azaltıp yeniden aranızda olmak istiyorum.. Hepinizi çok öpüyorum canlarım ..
İyi geceleer Amiiiin canımmİyi geceler canlar Allahım ibadetlerimizi kabul günahlarımızı affetsin igsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?