Tebrikler canimGünaydinn bugün tam 91 ciktim :)
Tebrikler canımm sen düzgün bişey yemiyosunki kilo alman mümkün değil tahmin ediyodum eksi çıkacağnı cicimGünaydinn bugün tam 91 ciktim :)
Tebrikler canımm sen düzgün bişey yemiyosunki kilo alman mümkün değil tahmin ediyodum eksi çıkacağnı cicim
Günaydın hayırlı sabahlarr..
Hayirli sabahlarGünaydın hayırlı sabahlarr..
inşallah canım ya ikimz içinde ilk hedef şuan 8 leri görmek olsunIns böyle devam ederr bi 8 li rakami görürüz ikimizdee en kisa zamanda
Canım bende koşu bandı almaya karar verdiğimde bayağı araştrdım ilkin nasıl başlayıp nasl bi yol izlemeli diye.Bütün önerilerde ilk zamanlar günlük 30 dk olması gerektiğiydi.Bana sorarsan araştırmalarımada dayanarak günlük en fazla tempolu bir saat yürüyüş istediğin inceliğe kavuşmanı sağlar.Okadar yüklenip bikerede yorma kendini çünkü zamanla vucud bu tempoya alştığnda daha fazlasını isteyecektir nacizane fikrim yani.Ben iki ayda günlük 30 dkika bi iki gün aksattığmda oldu tabi tempolu yürüyşle 11 kilo verdim.yenii yeni 45 dakikaya çıkardım böylede iki ay devam ederm kilom durdğnda artırırım artık.Hayirli sabahlar
Sabah yuruyusude tamam
biraz dinlenip kuran okuyacagim
7.000 kusur adim atmisim
bugun bacaklarim daha iyi
yuruyus hakkinda bilginiz varmi kizlar
2 gun dinleniyim diyorum
ayrica nisacim 6 gundur yuruyorum
uzun suredir deyil
ise yarayip yaramadigini gorecegim
birde benim sorunum bacak ve basen
onlari biraz inceltirsem iyi olacak
inşallah canım ya ikimz içinde ilk hedef şuan 8 leri görmek olsun
Bici bici ney kiiz Ilk defa duydumİftarda sarma dolma kereviz salatasi bici bici bol buzlu az sekerli sahurda yok bu yemeğe kilo veremiyorum yine benim troid azdı sanirim
Haklisin canim ya Bende azaltmaya karar verdim az olsun surekli olsunCanım bende koşu bandı almaya karar verdiğimde bayağı araştrdım ilkin nasıl başlayıp nasl bi yol izlemeli diye.Bütün önerilerde ilk zamanlar günlük 30 dk olması gerektiğiydi.Bana sorarsan araştırmalarımada dayanarak günlük en fazla tempolu bir saat yürüyüş istediğin inceliğe kavuşmanı sağlar.Okadar yüklenip bikerede yorma kendini çünkü zamanla vucud bu tempoya alştığnda daha fazlasını isteyecektir nacizane fikrim yani.Ben iki ayda günlük 30 dkika bi iki gün aksattığmda oldu tabi tempolu yürüyşle 11 kilo verdim.yenii yeni 45 dakikaya çıkardım böylede iki ay devam ederm kilom durdğnda artırırım artık.
Kz haftasonuna bi iki gün var benim imkansızda senin olabilir:))Belki haftasonu görürüz :)
ayy ins de kiz :)
Afiyet olsun.Bana göre tek öğnle zaten veremessin biz kendimizi akıllı sanıyoruz ama inan vucud ve beynimiz bizden daha akıllı.az yedikçe kıtlık sinyalleri olur metoboliZma durur korumaya alır kendini.Yediğin tek öğnde kilonda gram oynama yapmaz çünkü o az yediğin yemeğe ihtiyacı var neden onu kaybetsinki:)İftarda sarma dolma kereviz salatasi bici bici bol buzlu az sekerli sahurda yok bu yemeğe kilo veremiyorum yine benim troid azdı sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?