98 le başladım şuan 93 cnm
Cankızz hele şükür bebeğim gelebildin ayy , kız ben anladım zaten senin ara verdiğini cadım ya :)) kız accık verde aranı sonra ver hayatım :) bi 85 falan ol öyle ver bidaha aranı :) ara vermek iyi ama sürekli başa sarınca insan bıktırıcı motivasyon düşürücü olabilir.. Bi gün bozduysan toparlan ertesi gün yeniden başla.. Genede iyisin canomcıım yeniden başlıyorsun hadi bakalım bu kez burayıda ihmal etme ayy, Muruvet le ikimiz topik körelmesin diye yazıştık bak sende gitme bidaha tatlışım :)
Cankız ince kızları kıskanman iyi işde anam :) motivasyonunu arttırıyor bu durum şekerim :)
Sabun gibi erimek istiyorum
Benim boy 1.69 cnm hoş geldin aramıza senin kacSelam ben de 97 kiloyum boy kaç? 2 günüm diyetimin cuma tartılacağım. Zayıflama yarışmasında var mısın bir gruplara gözat yoksan. Çok güzel motivasyon veriyor.
Hangi gurupSelam ben de 97 kiloyum boy kaç? 2 günüm diyetimin cuma tartılacağım. Zayıflama yarışmasında var mısın bir gruplara gözat yoksan. Çok güzel motivasyon veriyor.
Benim boy 1.69 cnm hoş geldin aramıza senin kac
Hoşbuldum saol canım benim de 1.65 boyum.cuma zayıflama yarışmalarındaki gruplar canım mesela ben 9. grupta tanışma aşamasındayım. Cuma yarışmasına bir gözat görmediysen derim. Ben çok sevdim. :)Hangi gurup
Hımm bakimHoşbuldum saol canım benim de 1.65 boyum.cuma zayıflama yarışmalarındaki gruplar canım mesela ben 9. grupta tanışma aşamasındayım. Cuma yarışmasına bir gözat görmediysen derim. Ben çok sevdim. :)
BulamadimHımm bakim
Selam ben de 97 kiloyum boy kaç? 2 günüm diyetimin cuma tartılacağım. Zayıflama yarışmasında var mısın bir gruplara gözat yoksan. Çok güzel motivasyon veriyor.
Bukadar yeterli yemekten sonra devamKosu bandinda yürümeye başladım sauna eşofman ila haydi bismillah
Hayırlı akşamlar tatlım :) yürümüşsün bugün Maşallah çok iyi yapmışsın yarın inşallah kilonda eksi görebilirsin şekerim :)İyi akşamlar güzel bayanlar
İgsallah cnmHayırlı akşamlar tatlım :) yürümüşsün bugün Maşallah çok iyi yapmışsın yarın inşallah kilonda eksi görebilirsin şekerim :)
Yatmadan yine yuruyecegim cnmHayırlı akşamlar tatlım :) yürümüşsün bugün Maşallah çok iyi yapmışsın yarın inşallah kilonda eksi görebilirsin şekerim :)
Oo süper olur bence tatlım , seni gayet azimşi gördüm, böyle devam inş.Yatmadan yine yuruyecegim cnm
İgsallah cnm durmak yok yola devamOo süper olur bence tatlım , seni gayet azimşi gördüm, böyle devam inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?