97 kiloyla tekrar basliyorumm

Yarin geri vermis olursun cnm
affiyettt olsunnn

Sorvivarda kiler nasıl veriyor hep aclar:)

Bu arada bi hafta aradan sonra zorla zaman ayırsamda 30 dk hıtt yürüyş +20 dk egzersz yaptım çok şükür.bikaçgünde birde olsa yapcm inşallh

Kızlar gelmişken bir selam vereyim dedim canlarım :)
Nisa ve Cankız kilo vermişsiniz harikasınız hayatım .. Dikkat edince gidiyor.. Müruvetim iftarda bile olsa aşırıya kaçırma kuzum dolmalar tatlılar tek öğün bile yese insan kilo almasada sabit kalıyor .. Vermek için iki öğün ama dikakatli yapabilirsin belki canım .. Ayy Ramazanda da dikkat etmek öyle zor ki ya arada bir illa kaçıyor.. Aman napalım gene dikkat edelimde arada kaçsada vermesekde Ramazan sonrası devam gene nasılsa canlarım :)) öpüyorum hepinizi .. Ceydacığım senin kilo değişimin oldu mu acaba epey yürüdün son günlerde, Nisa bir takım tavsiyelerde bulunmuş aşırıya kaçılmaması konusunda bende katılıyorum canım en fazla bir saat yap derim ama seninde acelen var sanırım bayramda Tr ye gitmeden vermek istiyorsun heralde .. 1 saat yapa arada temponu hızlandır arada yavaşlat böyle böyle hiit tarzı yürü faydası daha çok olur canım ..

Hepinizi öpüyorum canlarım :)

Evett ablacigim verdim kilo sonunda :)
Sen napion niye hic girmedin bugün islerin var herhalde yoksa sen ihmal etmezdin bizii :)
Bende öptümm

Evett ablacigim verdim kilo sonunda :)
Sen napion niye hic girmedin bugün islerin var herhalde yoksa sen ihmal etmezdin bizii :)
Bende öptümm
Kuzum dün yazdım heralde görmedin işlerim çok yoğun bu aralar akşamda eşim Ramazan için evde birleyler yapmak istiyor haklı olarak sohbet dinliyoruz güzel Ramazan programları var onları izliyoruz inan vaktim kalmıyor tatlım iş yoğunluğumu az da olsa atlatırsam inşallah gündüzleri bari biraz bakabilirim canım ama ara ara uğrarım gene tatlım sizlerde dikkat etmeye devam edin canım bende diyetime de sporuma da devam ediyorum hatta vakitsizlikden sporumu bile iftardan birbucuk saat önce yapıyorum düşün yani :))
Bugün 5 sene önce aldığım bir ceketim bardı daha 3,4 ay önce düğmeleri kavuşmuyordu akşam üstü denedim cuk diye oturdu öyle mutlu oldum ki hepimiz incelme mutlulugunu sağlıkla sıhhatle yaşıyalım inşallah canlarım .. Öptüm kuzum :))

Benim tel gene kafayi yedi
dune gore kilom -100 gr
gecen hafta adet doneminde 78 kusurlerdeydi
bugun 75.700
dune gore az
gecen haftaya gore cok
bakalim yuruyusun etkisi nasil olacak
yarin sabah deyilde aksama iyi olursam 1 saat yuruyecegim
bugun cok kotuydum
hem bacaklarim
hem sirtim boynum cok agridi
teravih namazinin son rekatlarinda butun vucudumdaki kan ayaklarima indi nerdeyse yere yatacaktim toparlandim
iftarda gene camideydim
2 y.k.bulgur pilavi
1 kepceden az bezelyeli etli patates yemegi
bolca cacik

sahurda
3 parca tavuk
biraz balik
5 6 kuru erik

Kosu bandinda 6 derecede tempolu 40 dak yürüdüm duş aldım yeşil çayımı içiyorum vücudum kalp gibi atiyo:)
Ayy Muruvetim benim kalp gibi atıyor vücudum lafınada bi güldüm sorma tatlımsın benim yaa :))
Çok iyi yapmışsın hayatım spor olmadan kilo vermemiz gerçekden zor metolar hızlansın sporla ohh ohh :))

Canım yürüyüşlerini biraz azalt bunkadar eziyet etme kendine tatlım benim .. Oruca yeni başladın ya alışma aşamasındasın şu an ondan fenalaşmışsındır. Dikkat et kendine tatlım . Sahurda saf pro yapmışsın süper , saf pro gerçekden güzel kilo verdiriyor.. Bende de çok işe yarıyor ama malesef artık gına geldi içim almıyor sebzeye yüklendim ben son günlerde onlarda bol bol ödem yapıyor ya neyse artık biraz pro özleyim dönerim gene pro beslenmeme :))

Anladim kolayy gelsin abla
kendinle gurur duymussundur ceketin rahatca olunca :)

Hoşgelmşsin canımm.Ben şahsen oruç tutarken saf prodan korkuyorum çünkü çok susatıyo yaptğm dönem hep çeşmenin önündeydm.regl olursam denerm inşlh
Cook iyi yapmissin cnm
Ben yapmadim bugün belimde 3tane hastalik ciktii resmenn 70 yasindakinler gibi hissediyorum artik kendimi
Geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…