97 kiloyla tekrar basliyorumm

İnan canım çoook sevindim adına ben tartıda bu rakamı görmüş gibi oldum bi iki güne 8 i göryrsn gözün aydn canım:))

Ins cnm bende acayip sevindim
iyi gidiyor busefer önceleri actigim sayfalarda hic bukadar uzun sürmemisti
ins busefer basarcam basarcazzz hep birlikte

Ayy Muruvetim benim kalp gibi atıyor vücudum lafınada bi güldüm sorma tatlımsın benim yaa :))
Çok iyi yapmışsın hayatım spor olmadan kilo vermemiz gerçekden zor metolar hızlansın sporla ohh ohh :))
Bugün unduzde yürüsem ikindi den sonra ggecede yürürüm günde 2 kez İyi olur igsallah

InsE="Muruvet, post: 46865414, member: 748780"]Bugün unduzde yürüsem ikindi den sonra ggecede yürürüm günde 2 kez İyi olur igsallah[/QUOTE]
Insallah muruvetcigim
Allah guc kuvvet versin

İftarda 1 tabak sulu patates 3 yemek kaşığı mercimekli bulur plavi karpuz
Sahurda yok 390 kalori

Ben yine artı çıktım tartıda.
sahur..peynirli iki yumurta kavun domates salatalık iki sigara böreği
iftar alabalık salata pirnç pilavı.pilavı yemeyecm inşlh

cankizzzz tebrik ederim canım Maşallah nerdeyse bir ayda 7 kilo verdin ay :)) daha da çok olacak inşallah canım :)
Muruvvet kuzum sen devam et hayatım bazen hopp diye gidiyor kilo , wc düzenin normal mi senin tatlım ?? O da etkiliyor olabilir .. Ama yılmak kesinlikle yok .
Nisa kuzum hergün eksi olamıyoruz kıı daha dün epey vermişdin , gene verirsin yeter ki azıtmayalım yemeklerde :)
Bende 73,400 geldim bu akşam wc yok 3 gündür .. 72,500 ü görmüşdüm 3 gün önce oysa ama napalım böyle böyle gidecek inşallah yeter ki sabırla devam ettirerelim canlarım ..

İgsallah gidecek canım yılmak yok tabiki wc iyi cnm

Evett ablaa cok sevindim ins yarinda vermis olurumm bugün cok mutlu oldum
ins 8 li rakami en kisa zamanda görürüm

Evet canım haklısın hergün eksi göremeyiz.Ya aslnda ben hergün tartılmasammı yaa elimde olmadan moralim bozuluyo sanki.reglimede bikaçgün kaldı onunda şişliği vardır bide tatlı krizleri tutuyo gibi zorr duruyorum bu akşam tuttu deliriyrdm eşim tatlı alıyım dedi yok dedim evde biskrem vardı bitanecik yedim yapck bişi yok sahuru bir haşlanmş yumurtayla geçirsem iyi olacak.Ben farkına vardımdaa sanki yürüyşümü düzenli yaptığmda böyle tatlı krizi tutmuyodu valla.

Saat 1 arkadaşlar ben kosubandi nda yürüyüşe gider saat 2 ye kadar 1 saat yürüsem gelince yazarım öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…