- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
İnan canım çoook sevindim adına ben tartıda bu rakamı görmüş gibi oldum bi iki güne 8 i göryrsn gözün aydn canım:))Günaydinnnnnnn
bugünn 90.600 ciktimmmm :)
İnan canım çoook sevindim adına ben tartıda bu rakamı görmüş gibi oldum bi iki güne 8 i göryrsn gözün aydn canım:))
Bugün unduzde yürüsem ikindi den sonra ggecede yürürüm günde 2 kez İyi olur igsallahAyy Muruvetim benim kalp gibi atıyor vücudum lafınada bi güldüm sorma tatlımsın benim yaa :))
Çok iyi yapmışsın hayatım spor olmadan kilo vermemiz gerçekden zor metolar hızlansın sporla ohh ohh :))
Amin canimHayırlı bereketli huzurlu günler olsun inşallah canlarım...
HaarikaGünaydinnnnnnn
bugünn 90.600 ciktimmmm :)
Haarika
Cok sevindim canim
darisi hepimize insallah
İftarda 1 tabak sulu patates 3 yemek kaşığı mercimekli bulur plavi karpuz
Sahurda yok 390 kalori
Ben yine artı çıktım tartıda.
sahur..peynirli iki yumurta kavun domates salatalık iki sigara böreği
iftar alabalık salata pirnç pilavı.pilavı yemeyecm inşlh
88 canimAffiyett olsun cnm
kac ciktinn
İgsallah gidecek canım yılmak yok tabiki wc iyi cnmcankizzzz tebrik ederim canım Maşallah nerdeyse bir ayda 7 kilo verdin ay :)) daha da çok olacak inşallah canım :)
Muruvvet kuzum sen devam et hayatım bazen hopp diye gidiyor kilo , wc düzenin normal mi senin tatlım ?? O da etkiliyor olabilir .. Ama yılmak kesinlikle yok .
Nisa kuzum hergün eksi olamıyoruz kıı daha dün epey vermişdin , gene verirsin yeter ki azıtmayalım yemeklerde :)
Bende 73,400 geldim bu akşam wc yok 3 gündür .. 72,500 ü görmüşdüm 3 gün önce oysa ama napalım böyle böyle gidecek inşallah yeter ki sabırla devam ettirerelim canlarım ..
cankizzzz tebrik ederim canım Maşallah nerdeyse bir ayda 7 kilo verdin ay :)) daha da çok olacak inşallah canım :)
Muruvvet kuzum sen devam et hayatım bazen hopp diye gidiyor kilo , wc düzenin normal mi senin tatlım ?? O da etkiliyor olabilir .. Ama yılmak kesinlikle yok .
Nisa kuzum hergün eksi olamıyoruz kıı daha dün epey vermişdin , gene verirsin yeter ki azıtmayalım yemeklerde :)
Bende 73,400 geldim bu akşam wc yok 3 gündür .. 72,500 ü görmüşdüm 3 gün önce oysa ama napalım böyle böyle gidecek inşallah yeter ki sabırla devam ettirerelim canlarım ..
93 çıktım canım ama araştırdım nie bukadar artı çıktı diye sigara böreği felaket kalorisi varmş e bende abartınca artıyı gördüm:))Affiyett olsun cnm
kac ciktinn
Evet canım haklısın hergün eksi göremeyiz.Ya aslnda ben hergün tartılmasammı yaa elimde olmadan moralim bozuluyo sanki.reglimede bikaçgün kaldı onunda şişliği vardır bide tatlı krizleri tutuyo gibi zorr duruyorum bu akşam tuttu deliriyrdm eşim tatlı alıyım dedi yok dedim evde biskrem vardı bitanecik yedim yapck bişi yok sahuru bir haşlanmş yumurtayla geçirsem iyi olacak.Ben farkına vardımdaa sanki yürüyşümü düzenli yaptığmda böyle tatlı krizi tutmuyodu valla.cankizzzz tebrik ederim canım Maşallah nerdeyse bir ayda 7 kilo verdin ay :)) daha da çok olacak inşallah canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?