Cankızz hep sana sorucam unutuyorum tatlım , zayıfladığın farkediliyor mu artık ? Eşin yakın çevren farkediyor mu ne diyorlar anlatsana kıı accık :))Evett ablaa cok sevindim ins yarinda vermis olurumm bugün cok mutlu oldum
ins 8 li rakami en kisa zamanda görürüm
İyi kalori harcamalar bebeğim :)) bugün ne yedin kıı Adanalı :)) Adananın sofraları meşhurdur anam :)) diyet yapması en zor illerden heralde Adana mutfağı canım :))Saat 1 arkadaşlar ben kosubandi nda yürüyüşe gider saat 2 ye kadar 1 saat yürüsem gelince yazarım öptüm hepinizi
93 çıktım canım ama araştırdım nie bukadar artı çıktı diye sigara böreği felaket kalorisi varmş e bende abartınca artıyı gördüm:))
Canım artı çıkman regl şişliğindendir o zaman .. Tatlı krizide valla Ramazanda banada geliyor iki gündür hurma atıyorum ağzıma revaniden iyidir diye :) bugün iftarda revani pek bi sevimli geldi gözüme ya yok dedim seni dökerim gene yemem bana şirin şirin bakma hiç dedim küsüşdük :))Evet canım haklısın hergün eksi göremeyiz.Ya aslnda ben hergün tartılmasammı yaa elimde olmadan moralim bozuluyo sanki.reglimede bikaçgün kaldı onunda şişliği vardır bide tatlı krizleri tutuyo gibi zorr duruyorum bu akşam tuttu deliriyrdm eşim tatlı alıyım dedi yok dedim evde biskrem vardı bitanecik yedim yapck bişi yok sahuru bir haşlanmş yumurtayla geçirsem iyi olacak.Ben farkına vardımdaa sanki yürüyşümü düzenli yaptığmda böyle tatlı krizi tutmuyodu valla.
Cankızz hep sana sorucam unutuyorum tatlım , zayıfladığın farkediliyor mu artık ? Eşin yakın çevren farkediyor mu ne diyorlar anlatsana kıı accık :))
Kıyafetlerinde de farkediliyordur kesin bebeğim ne mutlu yaa :))
Bundan sonra inşallah daha da farkedilir kuzum , 7 kiloya yakın gitti az mı ?Esim söylüyor göbeginden fark ediliyor diye
gecende bi abla var o dedi kiz sen kilomu verdin göbegin gitmis dedi kiz kardesimde dedi okadar baska hickimse demedii
pantolonum bedeni 46 giyinmedigim icine sigamadigim 44 beden pantolonum denedim oldu ama cok dar zor kapandi
Bundan sonra inşallah daha da farkedilir kuzum , 7 kiloya yakın gitti az mı ?
80 lerde hele inşallah hem daha bir motive olacaksın hem daha hırslanacaksın , farkedilmeler daha da artacak canım inşallah :) o dar gelen pantolun bir ay sonra tam olur inşallah canım , ara ara öyle dar gelen kıyafetleri denemek gerçekden iyi oluyor :) olduğunu görünce müthiş mutlu oluyor insan :)
Bayrama kadar 85 olursun artık inşallah canım :)
110 kalori yaktim 40 dakkada canımİyi kalori harcamalar bebeğim :)) bugün ne yedin kıı Adanalı :)) Adananın sofraları meşhurdur anam :)) diyet yapması en zor illerden heralde Adana mutfağı canım :))
Afiyet olsun canım kilo olmasinKizlar bende bugun artiyim
cokda hastayim genede aksama dogru 1 saat yurudum dunku pilavdandir diyorum
bugunde camideydim
mantar corbasi 1 kepce
kiymali taze fasulye 3 kasik
bool salata yedim
eve gelince 1 kase cekirdek yedim
Ayy canımsın yaa çok mutlu oluyorum sen kilo verince inan kendim vermiş gibi seviniyorum senin için :)Ayyy ins ablaa yaa :)
Bukez kendimle gurur duyuyorum öteki actigim konulari hep yarim birakiyordum ama simdii basarana kadar devam etcem ara ara kacamakta yapsam istedigim kiloya ulasana kadar devam etcem
Kaloriler harcanmış Maşallah canım :))110 kalori yaktim 40 dakkada canım
Bugün etli sulu patates mercimekli bulgur plavi sahurda yok zaten yemiyorum cnm
Canım hergün eksi çıkamıyoruz malesef hergün tartılınca hele :) ama dikkat ettikce ille gidecek o yağlar :))Kizlar bende bugun artiyim
cokda hastayim genede aksama dogru 1 saat yurudum dunku pilavdandir diyorum
bugunde camideydim
mantar corbasi 1 kepce
kiymali taze fasulye 3 kasik
bool salata yedim
eve gelince 1 kase cekirdek yedim
Bünyem ve migdem alıştı cnm hiç acıkmıyorumKaloriler harcanmış Maşallah canım :))
Tek öğün iyi duruyorsun kuzum ya ben sahurda iftardan daha çok acıkmış oluyorum ne hikmetse biraz da açgözlülükden mi nedir anam :))
Ayy keşke bende yapabilsem öyle , Maşallah sana tatlım :)Bünyem ve migdem alıştı cnm hiç acıkmıyorum
Sağol cnm da yapiyorum da ne oluyo benim daha çok vermem Lazım bu yemeyeAyy keşke bende yapabilsem öyle , Maşallah sana tatlım :)
Kuzum hepimizin bünyesi o kadar farklı ki herkes şahsına münhasır bu konuda.. Mesela bir arkadaş var sende biliyorsun Twist di sanırım adı öğünlerini gördün mü ben onları yesem kilo alırım bırak vermeyi .. Bana sebze yemek yaramıyor mesela anında şişiyorum kilo alıyorum sebzeyi karbonhidrat sınırları içinde tüketmem gerekiyor .. En güzel bol proteinli öğünlerle veriyorum veya yumurta ile falan ama içim bu sıcaklarda almaz oldu yumurta göresim gelmiyor ille sebzelerde gözüm :)) onlarıda ölçülü yemeye çalışıyorum napıyım ..Sağol cnm da yapiyorum da ne oluyo benim daha çok vermem Lazım bu yemeye
İgsallah cnmKuzum hepimizin bünyesi o kadar farklı ki herkes şahsına münhasır bu konuda.. Mesela bir arkadaş var sende biliyorsun Twist di sanırım adı öğünlerini gördün mü ben onları yesem kilo alırım bırak vermeyi .. Bana sebze yemek yaramıyor mesela anında şişiyorum kilo alıyorum sebzeyi karbonhidrat sınırları içinde tüketmem gerekiyor .. En güzel bol proteinli öğünlerle veriyorum veya yumurta ile falan ama içim bu sıcaklarda almaz oldu yumurta göresim gelmiyor ille sebzelerde gözüm :)) onlarıda ölçülü yemeye çalışıyorum napıyım ..
Ben Ramazanlarda ömrüm boyunca hep kilo aldım, bu sene verebilirsem benim için bir ilk olacak :))
Sende belki proteini arttırarak gidebilirsin artık deneye yanıla kendi vücudumuzun formüllerini çözcez şekerim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?