- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Canım Şafi mezhebinin kurallarını bilmiyorum tatlım ama Hanefiye göre en az 15 gün temiz kalmak gerekiyor, 15 günden önce görülen özür sayılıyor, sizde de öyleyse özür sayılır şu anki lekelenmen canım .. İnternette vardır heralde bir araştır canım benim :)kızlar bişey soracam spralliyim adetlerm 15 gün sürüyor lekelerle birlikte.daha 10 gün oldu yıkanalı bugn çok az leke gördüm bozmadım çünkü hastalık diye düşündüm.15 günde temz olmam gerektiğini düşündüğüm için bu fikri yürütyrm varmı bi bilginiz yaaa?
Ayy ben sahurda var ya öyle çok hurma yedim ki resmen tatlı krizine girdim hurma sayesinde diyet miyet hakgetire bugün ya :) ee kaç hurma yedin derseniz sıkı durun 15 tane
KııZ ne krizmiş anaaam:))hurmanın tatlı kadar etkisi yoktur yaa bişey olmaz canım takma arada olur:*Ayy ben sahurda var ya öyle çok hurma yedim ki resmen tatlı krizine girdim hurma sayesinde diyet miyet hakgetire bugün ya :) ee kaç hurma yedin derseniz sıkı durun 15 tane
Tşkler canım araştırdım bizim mezheptede öyleymiş 15 gün temz olmak gerekiyrmş içim rahatladı çünkü gördğmn adetle ilgsi yoktuCanım Şafi mezhebinin kurallarını bilmiyorum tatlım ama Hanefiye göre en az 15 gün temiz kalmak gerekiyor, 15 günden önce görülen özür sayılıyor, sizde de öyleyse özür sayılır şu anki lekelenmen canım .. İnternette vardır heralde bir araştır canım benim :)
Ayy canımsın yaa çok mutlu oluyorum sen kilo verince inan kendim vermiş gibi seviniyorum senin için :)
Evet bu topik sana çok iyi geldi Nisanın katılımı yaş ve kilo yakınlığınız sana moral oldu bence birbirinizi hiç bırakmayın olur mu canlarım benim .. Zaman zaten geçiyor daha kilo alarak mı yoksa daha daha vererek mi geçirelim bu bizim elimizde . Ve sen gerçekden azimli birisin canım başaracağından eminim canım :)
Aleyküm selam canimHerkesee selam bugün kilo almisim 90.900 ciktim
Aleykümselam canım.Bazen artı çıkar önmli değil gdecek merak etme en fazla bikaçgüne 89 u göreceksin.bu akşamki davetten sonra yarın hatta öbürgünde tartılma benceHerkesee selam bugün kilo almisim 90.900 ciktim
Aleykümselam canım.Bazen artı çıkar önmli değil gdecek merak etme en fazla bikaçgüne 89 u göreceksin.bu akşamki davetten sonra yarın hatta öbürgünde tartılma bence
Dün akşamki pirnç pilavndan yemedm iftarda sadece balık salata yedm.
Dünki sahur bi haşlanmş yumurta ve bikaç çatal labne ekmeksiz ve domates çay bol su
iftar etli yeşilfasülye bulgur cacık.Ama bulguru yemeyecem inşlh.
akşam üstü tartılcm yine artı çıkarsam şiştir demek
Canlar afiyet bal seker olsun
yaglar uzak dursun
ben biraz rahatsizim ne oturabiliyorum
ne yatabiliyorum az girersem kusura bakmayin hepinize karsilik yazmak istiyorum ama dayanamiyorum
biraz kendimi iyi hissedersem kuran okuyorum
sahurda
2 yumurta sarisi(beyazini yiyemiyorum)
1 avuc ceviz
5 zeytin
biraz peynir
1 bardak siyah cay
aksamada
ramazanin ilk gunu kizimin dogum gunu vardi
onlari lokantaya davet ettik
genelde iskender yerdim
artik bugun belki degisik biseyler bakarim
Tam karar vermedim
Allah şifa versin canımCanlar afiyet bal seker olsun
yaglar uzak dursun
ben biraz rahatsizim ne oturabiliyorum
ne yatabiliyorum az girersem kusura bakmayin hepinize karsilik yazmak istiyorum ama dayanamiyorum
biraz kendimi iyi hissedersem kuran okuyorum
sahurda
2 yumurta sarisi(beyazini yiyemiyorum)
1 avuc ceviz
5 zeytin
biraz peynir
1 bardak siyah cay
aksamada
ramazanin ilk gunu kizimin dogum gunu vardi
onlari lokantaya davet ettik
genelde iskender yerdim
artik bugun belki degisik biseyler bakarim
Tam karar vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?