97 kiloyla tekrar basliyorumm

Evetttt yemedim aksamm :))
Günah ama yalan söyledim disim agriyor dedim herkesin icinde rejimdeyim demek istemedim
okadarrr güzel yemekler tatlilar vardi ama kendimi tutum yemedim
Maşallah Barekallah tatlımsın yaa azmine hayran kaldım Cankızım gerçekden canım :)
Ama yemeklerden yanına biraz al yarın öğlende yersin tatlım canın cekmişdir genede :)
İşde bu yaa, zayıflıyacak insan belli oluyor canımsın gerçekden tebrik ederim seni :))

Bravo cnm alkiss bende içli köfte yaptım cnm yarına bitti şükür
Ellerine sağlık hayatım marifetli hatunsun vesselam :)
Sende azimlilerdensin haa şu sahuru bende kaldırabilsem incecik olurum bayrama ama yapamıyorum ya üstelik bide yemek yiyorum kaç gündür kahvaltı kesmiyor beni :))
Bu akşam belki kahvaltı yaparım ama özledim galiba :)

Canım geçmiş olsun.
İskender pidelerini yemezsen sorun değil hayatım gönül rahatlığıyla yiyebilirsin :)
Kız yumurtanın beyazında protein var asıl ye beyazını şekerim . Benim eşimde bazen beyazlarını yer sarılarını bırakır :))

Seninde menülerin gayet güzel tatlım , tartıldın mı acep :)

Sağol canim benim kayın validem ler goturecem koyde ler yaşlılar gelemiyor ben goturecem iftar yemeği evet cnm tek ögun yiyorum ekmeksiz birde sahur yok

Sağol canim benim kayın validem ler goturecem koyde ler yaşlılar gelemiyor ben goturecem iftar yemeği evet cnm tek ögun yiyorum ekmeksiz birde sahur yok
Hem marifetli hemde iyi gelinsin ayy :) düşüncelisin Maşallah sana :) içli köfte kozartma mı haşlama mı şaekerim .. Ben güzel yapan olunca haşlamasına bayılıyorum ama ben pek beceremiyorum onu ya baharatları ve eti çok önemli demi içli köftede :) yapıyorımda öyle parmak yedirtecek kadar güzel olmuyor kaç yıldırda yapmadım hiç .. Benim bir arkadaşım yapıyor Tr' de offf anam ondan başkasında öyle lezzetli yemedim :) ama etini falan hep özel çektiriyor meşhur zaten içli köftesiyle kendisi :)) sende aşağı kalmazsın tahminimce hayatım :)

Tartılmştım 92.2 çıktım iftara 3 saat kala regl oldum 15 gün yerim artık akşamda görümcem gelmişti yanına gittim yarında iftara bendeler menü kalabalık olacak.
Ayy canım o zaman şişlikde vardır aslında daha da azsındır bu iyi bir haber canım :)
Yarın kalabalık ve yoğun olursun desene canım , Allah kolaylık versin, yardım edecek olan var mı ??

Coook sagol bak simarcam gidip birseyle yicem dermisimmmm :))
yok ya almadim yanima kendim yaparim canim cekmedii degill sekerpare fln vardii ama yemedimm öglen ztn makarna yemistim aksamda yeseydim yarin kilo almis olurdum

Evet canim içli köftenin kıyası margarini önemli incecik açarım ısırdım yağı akar haşlama yapıyorum nefis der yiyenler:)

Ayy canım o zaman şişlikde vardır aslında daha da azsındır bu iyi bir haber canım :)
Yarın kalabalık ve yoğun olursun desene canım , Allah kolaylık versin, yardım edecek olan var mı ??
Yok canım ben erknden kalkıp temzliğimi yapar yemeğe girişirim inşallah minik bırakırsa tabii ben topluyorum o arkmdan dağıtyr yaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…