Bravo cnm alkissEvetttt yemedim aksamm :))
Günah ama yalan söyledim disim agriyor dedim herkesin icinde rejimdeyim demek istemedim
okadarrr güzel yemekler tatlilar vardi ama kendimi tutum yemedim
Maşallah Barekallah tatlımsın yaa azmine hayran kaldım Cankızım gerçekden canım :)Evetttt yemedim aksamm :))
Günah ama yalan söyledim disim agriyor dedim herkesin icinde rejimdeyim demek istemedim
okadarrr güzel yemekler tatlilar vardi ama kendimi tutum yemedim
Ellerine sağlık hayatım marifetli hatunsun vesselam :)Bravo cnm alkissbende içli köfte yaptım cnm yarına bitti şükür
Canım geçmiş olsun.Canlar afiyet bal seker olsun
yaglar uzak dursun
ben biraz rahatsizim ne oturabiliyorum
ne yatabiliyorum az girersem kusura bakmayin hepinize karsilik yazmak istiyorum ama dayanamiyorum
biraz kendimi iyi hissedersem kuran okuyorum
sahurda
2 yumurta sarisi(beyazini yiyemiyorum)
1 avuc ceviz
5 zeytin
biraz peynir
1 bardak siyah cay
aksamada
ramazanin ilk gunu kizimin dogum gunu vardi
onlari lokantaya davet ettik
genelde iskender yerdim
artik bugun belki degisik biseyler bakarim
Tam karar vermedim
Seninde menülerin gayet güzel tatlım , tartıldın mı acep :)Dün akşamki pirnç pilavndan yemedm iftarda sadece balık salata yedm.
Dünki sahur bi haşlanmş yumurta ve bikaç çatal labne ekmeksiz ve domates çay bol su
iftar etli yeşilfasülye bulgur cacık.Ama bulguru yemeyecem inşlh.
akşam üstü tartılcm yine artı çıkarsam şiştir demek
Sağol canim benim kayın validem ler goturecem koyde ler yaşlılar gelemiyor ben goturecem iftar yemeği evet cnm tek ögun yiyorum ekmeksiz birde sahur yokEllerine sağlık hayatım marifetli hatunsun vesselam :)
Sende azimlilerdensin haa şu sahuru bende kaldırabilsem incecik olurum bayrama ama yapamıyorum ya üstelik bide yemek yiyorum kaç gündür kahvaltı kesmiyor beni :))
Bu akşam belki kahvaltı yaparım ama özledim galiba :)
geldik kız ne kızıyon:))valla helal olsun ben olsam azcık tadımlık yerdm valla asla tutamazdm kendimi.Ayyy nerdesinizz be
Hem marifetli hemde iyi gelinsin ayy :) düşüncelisin Maşallah sana :) içli köfte kozartma mı haşlama mı şaekerim .. Ben güzel yapan olunca haşlamasına bayılıyorum ama ben pek beceremiyorum onu ya baharatları ve eti çok önemli demi içli köftede :) yapıyorımda öyle parmak yedirtecek kadar güzel olmuyor kaç yıldırda yapmadım hiç .. Benim bir arkadaşım yapıyor Tr' de offf anam ondan başkasında öyle lezzetli yemedim :) ama etini falan hep özel çektiriyor meşhur zaten içli köftesiyle kendisi :)) sende aşağı kalmazsın tahminimce hayatım :)Sağol canim benim kayın validem ler goturecem koyde ler yaşlılar gelemiyor ben goturecem iftar yemeği evet cnm tek ögun yiyorum ekmeksiz birde sahur yok
Ayy canım o zaman şişlikde vardır aslında daha da azsındır bu iyi bir haber canım :)Tartılmştım 92.2 çıktım iftara 3 saat kala regl oldum 15 gün yerim artıkakşamda görümcem gelmişti yanına gittim yarında iftara bendeler menü kalabalık olacak.
Napsın ayy sevincine ortak olalım diye beklemiş kuzum :) kız cankız sonradan dalmayasın yemeklere bak hee geç yazdık diye :))geldik kız ne kızıyon:))valla helal olsun ben olsam azcık tadımlık yerdm valla asla tutamazdm kendimi.
Maşallah Barekallah tatlımsın yaa azmine hayran kaldım Cankızım gerçekden canım :)
Ama yemeklerden yanına biraz al yarın öğlende yersin tatlım canın cekmişdir genede :)
İşde bu yaa, zayıflıyacak insan belli oluyor canımsın gerçekden tebrik ederim seni :))
geldik kız ne kızıyon:))valla helal olsun ben olsam azcık tadımlık yerdm valla asla tutamazdm kendimi.
Napsın ayy sevincine ortak olalım diye beklemiş kuzum :) kız cankız sonradan dalmayasın yemeklere bak hee geç yazdık diye :))
Evet canim içli köftenin kıyası margarini önemli incecik açarım ısırdım yağı akar haşlama yapıyorum nefis der yiyenler:)Hem marifetli hemde iyi gelinsin ayy :) düşüncelisin Maşallah sana :) içli köfte kozartma mı haşlama mı şaekerim .. Ben güzel yapan olunca haşlamasına bayılıyorum ama ben pek beceremiyorum onu ya baharatları ve eti çok önemli demi içli köftede :) yapıyorımda öyle parmak yedirtecek kadar güzel olmuyor kaç yıldırda yapmadım hiç .. Benim bir arkadaşım yapıyor Tr' de offf anam ondan başkasında öyle lezzetli yemedim :) ama etini falan hep özel çektiriyor meşhur zaten içli köftesiyle kendisi :)) sende aşağı kalmazsın tahminimce hayatım :)
Yok canım ben erknden kalkıp temzliğimi yapar yemeğe girişirim inşallah minik bırakırsa tabii ben topluyorum o arkmdan dağıtyr yaa:))Ayy canım o zaman şişlikde vardır aslında daha da azsındır bu iyi bir haber canım :)
Yarın kalabalık ve yoğun olursun desene canım , Allah kolaylık versin, yardım edecek olan var mı ??
Anam anaam bende istiyom kız banane :)) ayy bide nasıı anlatmış ya tam can çektirmelik :)))Evet canim içli köftenin kıyası margarini önemli incecik açarım ısırdım yağı akar haşlama yapıyorum nefis der yiyenler:)
Bizim burda ünlü bi laf varyaa YAV HE HEEKiz disim agriyordu ya nasil tadina bakiyim:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?