Keşke yollayabilsem canimAnam anaam bende istiyom kız banane :)) ayy bide nasıı anlatmış ya tam can çektirmelik :)))
Hee efferin saa kuzum :)) yemezsin zaten bilirim de şaka takılıyorum işde :) yemeklerden bile almamışsın pehh doğrusu bu kadarına ya Maşallah :)) şimdi sen zayıflamayı haketmiyorsunda ne kuzum :))Yok yok hic yemedim vallaa
kıııızz yemin ederim canım çektii en kısa zamanda açacam vallaa çok ince açmam ama benimkilrnde tadı gzel oluyoEvet canim içli köftenin kıyası margarini önemli incecik açarım ısırdım yağı akar haşlama yapıyorum nefis der yiyenler:)
Canım benim ben latife yapıyorum tatlım için rahat olsun şekerim , göndermiş kadar oldun inan :))Keşke yollayabilsem canim
Al işde marifetlinin biride burda :)) kuzum senin çocukların kaç yaşlarında ?kıııızz yemin ederim canım çektii en kısa zamanda açacam vallaa çok ince açmam ama benimkilrnde tadı gzel oluyo
:)))Bizim burda ünlü bi laf varyaa YAV HE HEE)
Hee efferin saa kuzum :)) yemezsin zaten bilirim de şaka takılıyorum işde :) yemeklerden bile almamışsın pehh doğrusu bu kadarına ya Maşallah :)) şimdi sen zayıflamayı haketmiyorsunda ne kuzum :))
Kesinlikle hakediyorsun canımsın benim :)Biliyorum ablacigim saka dedigini :)
Evet evettt hakediyorum zayiflamayiii:)
Kesinlikle hakediyorsun canımsın benim :)
Döndün mü evine tehlike tamamen sıfırlandı mı ?? :))
Harikasin tatlimEvetttt yemedim aksamm :))
Günah ama yalan söyledim disim agriyor dedim herkesin icinde rejimdeyim demek istemedim
okadarrr güzel yemekler tatlilar vardi ama kendimi tutum yemedim
Bende bu hafta Istedigim gibi yapamadim ama yarindan itibaren beyim gececi insallah gece cia icip yatmayi dusunuyorumKızlar protein ağırlıklı beslenmeye geçmem lazım yoksa bu gidişle kilo alcam canları ya :)
Sahurda tavuk kanak ızgara yaptım yedim sadece iftarada pro birşeyler yaparım diyorum :) yarın kızım geliyor ama ben diğer yaptıklarımdan yemem inşallah :) Cankıızı örnek aldım kendime :))
Helal olsun muruvetcigim ellerine saglikSağol canim benim kayın validem ler goturecem koyde ler yaşlılar gelemiyor ben goturecem iftar yemeği evet cnm tek ögun yiyorum ekmeksiz birde sahur yok
Kızlar protein ağırlıklı beslenmeye geçmem lazım yoksa bu gidişle kilo alcam canları ya :)
Sahurda tavuk kanak ızgara yaptım yedim sadece iftarada pro birşeyler yaparım diyorum :) yarın kızım geliyor ama ben diğer yaptıklarımdan yemem inşallah :) Cankıızı örnek aldım kendime :))
Harikasin tatlim
Azmini kutluyorum
bir zamanlar bende cok iradeliydim ama ramazan sanki ayarlarimla oynadi
kacamak az miktarda ama hergun yapmaya basladim
bu arada dis agrisi iyi fikir
ben gezmeye gidip diyetteyim dedigim zaman hem yemem icin cok israr ediyorlar hem alay ediyrlar genemi diye en iyisi mecbur kalmadikca gitmemek yada disim agriyor demek
Teşekkürler canimHelal olsun muruvetcigim ellerine saglik
Eminim koftelerin harika olmustur
sizler kadar olmasada bende guzel yaparim
Günaydin cnm ben 1 hafta tartılmamışsındır kararı aldım zor amaGünaydin bugünkü kilom 90.600
Günaydin cnm ben 1 hafta tartılmamışsındır kararı aldım zor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?