97 kiloyla tekrar basliyorumm

Ben sarmaya asla dayanamam bravo cnm sana

Burdasinda niye hic sohbet etmedikki:) valaa acayip patladim bugün sizlere alismisim sürekli girip baktim yazan olmusmu diye
Tatlım kızım bugün gelince hasret gideriyoruz bol bol zaten Ramazanda gündüzleri yoğun oluyorum ben ancak geceleri yazabiliyorum kuzum :)

Gozun aydın canım kızın gelmiş ohh hasret giderin ana kiz
Sağolasın tatlım :) hele Ramazanda hep aklım onda oluyordu iyi oldu çok şükür burda :)
Bunama değil cnm açlık açlık onu yeme bunu yeme kilo alacaz diye kafayı yiyecegiz:)
ayy doğru diyosun şekerim :) yasaklı çornalardan olunca adınıda unutmuşum :))

Ayy ne güzel Maşallah Allah evlatlarımızada bizlerede hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin rızasında inşallah :) kızın küçükmüş ayy :) Maşallah :)
Evet canim büyüyorlar maşallah Allahım kaderlerini güzel etsin cankizzzz bizi topladı kendi kayboldu sohbetten bak

Evet canim büyüyorlar maşallah Allahım kaderlerini güzel etsin cankizzzz bizi topladı kendi kayboldu sohbetten bak
Amin canım :) Uyudu sanırım :))
Bende az işlere bakıcam şimdi :) Namazımı kıldım şükür sahura kadar biraz iş halledeyim bakiim .. Görüşürüz Muruvetciğim :)
orkideseverceyda da yok bu akşam nirdesin kıı Ceyda :))

Kolay gelsin cnm görüşürüz iyi geceler

Ayyy hiç sormayın çok yoğundum yatıyada bizdeler iftar bulaşık çay çoluk çocuk sahur yatak derken yeni uyudular yarında hep birlikte halamdayız iftara.benim minik 1 buçk yaşında o uyandı bide onu yatırmaya çalışıyorum oda yatnca uyuyacam inşallah.İki gündr oruç yiyorum ama halaa lekeee patladm ya nekadar zoruma gidiyor..
sabah bikaç hurma yedim sonra kızarmş patates bikaçtane iftarda bi kase çorba bi tabak düzme iki parça tavuk yedim az öncede onlarla yumurta çatallladım yoğurt yedim benim diyet bugün yalan oldu yarında yalan olacak sizin kadar iradeli değilim yaa.Bide regl dönemi iştahm açılıyor misafirleri uğurliyim pro dyeti yapcam ve spora ağırlık vermem lazm hazr namaz oruç yokken inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…