Canim köydeyim kayın validem ler iftara gittim orada net cekmiyordu giremedimBurdasinda niye hic sohbet etmedikki:) valaa acayip patladim bugün sizlere alismisim sürekli girip baktim yazan olmusmu diye
Ben sarmaya asla dayanamam bravo cnm sanaBugün kızım geldi sofra tabiki ona göre hazırlandı ama ben sadece
Yoğurtlu pirinçli çorbanın adı neydi ya unuttum hey Allahım :) tavukluydu
Bir kase
Mantarlı tavuk sote
İki tane tavuk baget 1 kaşık pilav
1 hurma
Sonra cayla birlikde 10 tane falan igde yedim ( kalorisi epey düşükmüş arada tatlı yerine yenebilir yani )
Börek ve sarma yapmışdım tadlarına bile bakmadım :) sahurda da bakmam inşallah :)
Canim köydeyim kayın validem ler iftara gittim orada net cekmiyordu giremedim
Çok sağol canıım :)Tmm anladimm ozm affettim senii :):)
Tatlım kızım bugün gelince hasret gideriyoruz bol bol zaten Ramazanda gündüzleri yoğun oluyorum ben ancak geceleri yazabiliyorum kuzum :)Burdasinda niye hic sohbet etmedikki:) valaa acayip patladim bugün sizlere alismisim sürekli girip baktim yazan olmusmu diye
Ayy evet ya kırk yıllık çorbanın asınıda unuttum ya bunama mı başladı ne kıı :))Yayla corbasi canim
Bende çok severim canımda bugün yayla çorbada pirinç , bir kaşıkda pilav olunca tadına baksam azda kalamam diye korkumdan yemedim .. Yarın tadına bakarım artık inş :)Ben sarmaya asla dayanamam bravo cnm sana
Gozun aydın canım kızın gelmiş ohh hasret giderin ana kizTatlım kızım bugün gelince hasret gideriyoruz bol bol zaten Ramazanda gündüzleri yoğun oluyorum ben ancak geceleri yazabiliyorum kuzum :)
Bunama değil cnm açlık açlık onu yeme bunu yeme kilo alacaz diye kafayı yiyecegiz:)Ayy evet ya kırk yıllık çorbanın asınıda unuttum ya bunama mı başladı ne kıı :))
Sağolasın tatlım :) hele Ramazanda hep aklım onda oluyordu iyi oldu çok şükür burda :)Gozun aydın canım kızın gelmiş ohh hasret giderin ana kiz
ayy doğru diyosun şekerim :) yasaklı çornalardan olunca adınıda unutmuşum :))Bunama değil cnm açlık açlık onu yeme bunu yeme kilo alacaz diye kafayı yiyecegiz:)
Kızın kaç yaşındaydı canımSağolasın tatlım :) hele Ramazanda hep aklım onda oluyordu iyi oldu çok şükür burda :)
ayy doğru diyosun şekerim :) yasaklı çornalardan olunca adınıda unutmuşum :))
18 ine girdi canım :) koca genç kız oldu teyzesi :)) senin en küçük kaç yaşında ?Kızın kaç yaşındaydı canım
Maşallah cnm Allah sana bağışlasın benim oğlanlar 22/18 kızımda 10 yasinda18 ine girdi canım :) koca genç kız oldu teyzesi :)) senin en küçük kaç yaşında ?
Ayy ne güzel Maşallah Allah evlatlarımızada bizlerede hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin rızasında inşallah :) kızın küçükmüş ayy :) Maşallah :)Maşallah cnm Allah sana bağışlasın benim oğlanlar 22/18 kızımda 10 yasinda
Evet canim büyüyorlar maşallah Allahım kaderlerini güzel etsinAyy ne güzel Maşallah Allah evlatlarımızada bizlerede hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin rızasında inşallah :) kızın küçükmüş ayy :) Maşallah :)
Amin canım :) Uyudu sanırım :))Evet canim büyüyorlar maşallah Allahım kaderlerini güzel etsincankizzzz bizi topladı kendi kayboldu sohbetten bak
Kolay gelsin cnm görüşürüz iyi gecelerAmin canım :) Uyudu sanırım :))
Bende az işlere bakıcam şimdi :) Namazımı kıldım şükür sahura kadar biraz iş halledeyim bakiim .. Görüşürüz Muruvetciğim :)
orkideseverceyda da yok bu akşam nirdesin kıı Ceyda :))
Sağol tatlışım :)) hayırlı geceler canım :)Kolay gelsin cnm görüşürüz iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?