- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Oo bide yatıya kalanlar olmuş Allah kolaylık versin canım :)Ayyy hiç sormayın çok yoğundum yatıyada bizdeler iftar bulaşık çay çoluk çocuk sahur yatak derken yeni uyudular yarında hep birlikte halamdayız iftara.benim minik 1 buçk yaşında o uyandı bide onu yatırmaya çalışıyorum oda yatnca uyuyacam inşallah.İki gündr oruç yiyorum ama halaa lekeee patladm ya nekadar zoruma gidiyor..
sabah bikaç hurma yedim sonra kızarmş patates bikaçtane iftarda bi kase çorba bi tabak düzme iki parça tavuk yedim az öncede onlarla yumurta çatallladım yoğurt yedim benim diyet bugün yalan oldu yarında yalan olacak sizin kadar iradeli değilim yaa.Bide regl dönemi iştahm açılıyor misafirleri uğurliyim pro dyeti yapcam ve spora ağırlık vermem lazm hazr namaz oruç yokken inşallah
Evet canim büyüyorlar maşallah Allahım kaderlerini güzel etsincankizzzz bizi topladı kendi kayboldu sohbetten bak
Günaydın güzeller
Ben geldim hosgeldimAmin canım :) Uyudu sanırım :))
Bende az işlere bakıcam şimdi :) Namazımı kıldım şükür sahura kadar biraz iş halledeyim bakiim .. Görüşürüz Muruvetciğim :)
orkideseverceyda da yok bu akşam nirdesin kıı Ceyda :))
Bende dun karatay usulu yaprak sardim canimBen sarmaya asla dayanamam bravo cnm sana
Gözün aydin canimTatlım kızım bugün gelince hasret gideriyoruz bol bol zaten Ramazanda gündüzleri yoğun oluyorum ben ancak geceleri yazabiliyorum kuzum :)
GunaydiinnGünaydinnnn
Ayy seninkilerida Allah bagisladinNisaeylem post: 46898480 .!.:
Allah bagislasin canim hayirli uzun ömür versin insallah[/QUOTE]OTE="Muruvet, post: 46897954, member: 748780"]Maşallah cnm Allah sana bağışlasın benim oğlanlar 22/18 kızımda 10 yasinda
Gunaydiinn
Tartildinmi cankizim
ben yerimde sayiyorum
bukadar kacamakla gene iyi
ayyy bana olsun demeyin kizin belki sizden korkar bidaha yapmam
Ben geldim hosgeldim
Burdayim kizlar biyere gitmedim
hala sirtim agriyor sesim kisik
aksam dayanamadim sahura kadar oturacaktim uyuyakalmisim apar topar kalktim oglumun yemegini hazirladim
o yerken bende cia ictim yattim
sabahda siddetli bas agrisiyla uyandim
ilacda alamiyorum
biraz evi toparlayip yuruyuse cikacaktim
canim istemiyor
aksamlarida beyim izin vermiyor sarhoslar bu ara cok diye miskin miskin oturuyorum
Allah raZı olsun canım torunlarnıda rabbm bağışlasn küçükler çok tatlı oluyo insanın bütün stresini alıyorlar:)Ayy seninkilerida Allah bagisladin
o 1,5 yasindakini yerim ben
rabbim onlarada hayirli uzun ömür versin
benim torunlarda iki kiz biri 2,5 biri 11 aylik
cumartesi geldiler deli oluyoruz onlara
ee kaç çıktın kızEvet tartildimmmm :)
Birdahaaa duymicam kacamakk yaptiginiiiiiiii :)
süpersn canımm tebrk edermBugünkü menüm
sabah yok
Öglen birkactane kanat
firinda mantar
2kasikta pilav
aksam yok
2litre su
30dk yürüyüs
kilomdaa 90.300 :)
süpersn canımm tebrk ederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?