İftar menüm sahur yokk
Evet tartildimmmm :)
Birdahaaa duymicam kacamakk yaptiginiiiiiiii :)
Geçmiş olsun canım :) bizim evin yakınında da kilometrelerce ızunlukda kanal var ve kenarı yürüyüş parkuru ama korkuluk yok birde sessiz bir yer ara ara yürüyenler var ama benim eşimde oraya gitmeme hiç izin vermez kızımla bile birlikde göndermiyor yolda yürüyün daha iyi diyor :)Ben geldim hosgeldim
Burdayim kizlar biyere gitmedim
hala sirtim agriyor sesim kisik
aksam dayanamadim sahura kadar oturacaktim uyuyakalmisim apar topar kalktim oglumun yemegini hazirladim
o yerken bende cia ictim yattim
sabahda siddetli bas agrisiyla uyandim
ilacda alamiyorum
biraz evi toparlayip yuruyuse cikacaktim
canim istemiyor
aksamlarida beyim izin vermiyor sarhoslar bu ara cok diye miskin miskin oturuyorum
Amin cümle evlatlarımızı canım benim :)Gözün aydin canim
Allah sana bagislasin
Menülerinde biz kaçamak görmüyoruz hayatım , dikkatimizden mi kaçdı acep :) gecen çekirdek vardı bir de tuzluysa ödem çok yapıyor başkada hatırlamıyorum kıı :)Gunaydiinn
Tartildinmi cankizim
ben yerimde sayiyorum
bukadar kacamakla gene iyi
ayyy bana olsun demeyin kizin belki sizden korkar bidaha yapmam
Ayy yerim ben onu yaa erkek çocuklar yaramaz olur tatlım kızlara benzemez :) olsun varsın annesi zeki olur hem yaramaz çocuklar :))
Cankiziiimmm bugun seni dinleyip kacamak yapmiycam
tartildim 75.100 ciktim.-600 gr
buna şükür
ay bu ramazan beni kotu vurdu sabahtan beri basim catliyordu aksama kadar bi oturdum bi yattim yuruyusede cikamadim
cok sukur simdi biraz iyiyim
iftarda
tarhana corbasi (1 kepce)
etli nohut yemegi(1 kepce)
2 kasik bulgur pilavi
bol salata yedim
Tebrikler tatlım :) kız 89 u gör bayram yapcaz ayy pasta keserdik yakında olsak :) ama olmaz ya ertesi gün gene doksan olurdunnbizde artı yok yok en iyisi şekersiz kahveyle kutlayalım zararsız :))Bugünkü menüm
sabah yok
Öglen birkactane kanat
firinda mantar
2kasikta pilav
aksam yok
2litre su
30dk yürüyüs
kilomdaa 90.300 :)
Tebrikler tatlım :) kız 89 u gör bayram yapcaz ayy pasta keserdik yakında olsak :) ama olmaz ya ertesi gün gene doksan olurdunnbizde artı yok yok en iyisi şekersiz kahveyle kutlayalım zararsız :))
Anamm yetişemiyom kıı bi durun ayy :)) diğer topiği bitirdim anca burada sıra yazan yazana ayy :)) Maşallah neyse ben az ara veriyimde sakinlesin accık sonra cevaplıyım kıı yetişecem diye göbek yağlarım eriyo ayy :)))
cankız sen 89 a doğru bende 99 a doğru gidecem bu yemeklerle.Halamdaydk içliköfte açtık çorbadır hoşaftr uuuu diyet kalmadı malesef
iradem zAyıf benim.bugün tartlmadım canımCnm neden dikkat etmiyorsunn yeme yada tadimlik ye sadecee
kac ciktin da bugün
Gayet hafif ve güzel menün canım :)
Maşallah kilo vermeye başladın işde canım, şişlik de gitmişdir.. Boyun kaç Ceydam senin ?Cankiziiimmm bugun seni dinleyip kacamak yapmiycam
tartildim 75.100 ciktim.-600 gr
buna şükür
ay bu ramazan beni kotu vurdu sabahtan beri basim catliyordu aksama kadar bi oturdum bi yattim yuruyusede cikamadim
cok sukur simdi biraz iyiyim
iftarda
tarhana corbasi (1 kepce)
etli nohut yemegi(1 kepce)
2 kasik bulgur pilavi
bol salata yedim
Merak etme kutluycaz canım inşallah az kaldı bakalım :))Ins bi göremedimm ama az kaldii
tmm tmm bak kutlama isterim ona göre :):)
Valla böyle erise tüm gün uazar dururduk ay :) ama yok böyle bir dünya işde yaa :))Ay negüzell ins benimkide erir :)
Yarından itibaren toparlarsın pro yapacaktın bir an önce yapmaya başla kuzum .. Davetlerde sende Cankız gibi yap ayoll :))cankız sen 89 a doğru bende 99 a doğru gidecem bu yemeklerle.Halamdaydk içliköfte açtık çorbadır hoşaftr uuuu diyet kalmadı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?