97 kiloyla tekrar basliyorumm

Cankiziiimmm bugun seni dinleyip kacamak yapmiycam
tartildim 75.100 ciktim.-600 gr
buna şükür
ay bu ramazan beni kotu vurdu sabahtan beri basim catliyordu aksama kadar bi oturdum bi yattim yuruyusede cikamadim
cok sukur simdi biraz iyiyim
iftarda
tarhana corbasi (1 kepce)
etli nohut yemegi(1 kepce)
2 kasik bulgur pilavi
bol salata yedim

Geçmiş olsun canım :) bizim evin yakınında da kilometrelerce ızunlukda kanal var ve kenarı yürüyüş parkuru ama korkuluk yok birde sessiz bir yer ara ara yürüyenler var ama benim eşimde oraya gitmeme hiç izin vermez kızımla bile birlikde göndermiyor yolda yürüyün daha iyi diyor :)

Sadece chia tohumuyla açlık yaşıyor musun peki canım ??

Gunaydiinn
Tartildinmi cankizim
ben yerimde sayiyorum
bukadar kacamakla gene iyi
ayyy bana olsun demeyin kizin belki sizden korkar bidaha yapmam
Menülerinde biz kaçamak görmüyoruz hayatım , dikkatimizden mi kaçdı acep :) gecen çekirdek vardı bir de tuzluysa ödem çok yapıyor başkada hatırlamıyorum kıı :)

Ayy yerim ben onu yaa erkek çocuklar yaramaz olur tatlım kızlara benzemez :) olsun varsın annesi zeki olur hem yaramaz çocuklar :))

Afferimm kacamak yokkk :):)
Affiyet olsunn

Bugünkü menüm
sabah yok
Öglen birkactane kanat
firinda mantar
2kasikta pilav
aksam yok
2litre su
30dk yürüyüs
kilomdaa 90.300 :)
Tebrikler tatlım :) kız 89 u gör bayram yapcaz ayy pasta keserdik yakında olsak :) ama olmaz ya ertesi gün gene doksan olurdunnbizde artı yok yok en iyisi şekersiz kahveyle kutlayalım zararsız :))

Anamm yetişemiyom kıı bi durun ayy :)) diğer topiği bitirdim anca burada sıra yazan yazana ayy :)) Maşallah neyse ben az ara veriyimde sakinlesin accık sonra cevaplıyım kıı yetişecem diye göbek yağlarım eriyo ayy :)))

Maşallah kilo vermeye başladın işde canım, şişlik de gitmişdir.. Boyun kaç Ceydam senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…