97 kiloyla tekrar basliyorumm

iradem zAyıf benim.bugün tartlmadım canım

Cnm benim kadar degildir herhalde benim bu actigim kacinci sayfa ben bile unuttum ama busefer öyle bi istek varki icimde basarcamm asla istedigim kiloya ulasmadanda birakmicamm
birsey yicen zmn yaz hemen buraya ben seni engellerim yemessin :)

Menüm
Sahur
Tavuk ızgara

Akşam
Tavuk suyuna yogurt yumurta terbiyesi yaptım tavuk parçalarıda vardı .. Baharat koydum bolca ..
2 kase tavuk çorba bol salata
4 küçük ve ince dilim karpuz
5 kiraz

Bugün hafif yedim canlarım hep böyle olsam ne güzel :))

Kızım bir aydır görmüyordu beni epeyce incelmişsin anneciğim dedi bi sevindim bi sevindim :)
3 sene önce aldığım bir tunik bol paça pantolan iki takımım vardı , pantolanlarını bir kere bile giymemişdim üst beden kalın olunca kocaman biri oluyordum , tuniklerimin altına hep strech pantolon giyiyorum..

Bugün o pantolonlarımı denedim , aman bir güzel durdular üzerimde sevdim kendimi be ya :))
Üç beş kilo daha versem karşınızda manken bir ben olcam nerdeyse ayy :))
Vücudumda gayet güzel şekillendi karın kaslarım artık epey belirgin, bacak kaslarım mükemmel ınsanity ikinci ay sonundaki halimi gerçekden çok merak ediyorum inşallah devam edebilirsem bakalım :))

Cnm benim kadar degildir herhalde benim bu actigim kacinci sayfa ben bile unuttum ama busefer öyle bi istek varki icimde basarcamm asla istedigim kiloya ulasmadanda birakmicamm
birsey yicen zmn yaz hemen buraya ben seni engellerim yemessin :)
Evet canımmbu sefer hepimiz kararlıyız inşallah yarı yoldan dönmek yok yıllar sürsede devam edicez hedeflerimize ve hedef kilolarımızıda kotüruyacağız inşallah yeter bu kilolardan çekdiğimiz ya :) siz gençliğinizin en güzel yıllarında ben orta yaşlarımda kilolarla niye çirkinleştirelim kendimizi, sağlığımızda elden gidiyor işin kötüsü .. İnşallah fit hatunlar olcaz :))

Senin adına çok sevindim canım masallah

İgsallah canim

Yemiyorum cnm valla Allahım gitse şu kilolar ya
Bir hafta tartılmıycam demişdin demi tatlım ? Bakalım ne olacak sıkma kendini veremiyorum diye .. Sahurda da hiç değilse yoğurt ye kuzum yogurt zararsız hatta yağları eritiyor metonu kıtlık alarmı verdirmezsin hem bence yogurt bari ye ..

Yeşil çay içiyorum cnm yoğurt midemi kazindiriyo

sorun bende işte nefsime söz geçirebilirsem dişim ağırdı derim dee kendimede dişim ağırıyor yiyemiyorum demeliyim önce:))proya başlayacamda görümceler evlerine gtsin tam uğurlayalım yapcm inşlh

Yeşil çay içiyorum cnm yoğurt midemi kazindiriyo
Ama yeşilçay birşeyler yedin hissi pek vermez canım, az yiyincede vücut kendini kıtlıkda sanıp korumaya alabiliyor ya neyse sen bu hafta böyle bir devam et sonuç alamazsan bari gene yumurta yemeye çalış hiç değilse .. Ama bence gidecek ille canım hiç moral bozma sakın .. Korumaya bile alsa elbet pes edecek yanii :))

Tebrik ederim abla bak zayiflayip istedigin kiloya inince bizleri yanliz birakma olurma bizim yolumuz daha uzun

Tebrik ederim abla bak zayiflayip istedigin kiloya inince bizleri yanliz birakma olurma bizim yolumuz daha uzun
Bırakmam inşallah kuzum siz beni bırakmayında :) kız koruması da var bu işin ben size eşlik ederim tatlım benim o konıda kafan rahat olsun .. Ama şuda var normal yesem hemen 3 kilo bile fazla çıkıyorum ben o yüzden daha benimde yolum uzun canım merak etme daha bir 7,8 kilo vermem lazım şimdilik dahası olur mu bilmem :)

Insallahhhhhhh ablacigim buseferrr basarcam eminimm

Bende inanıyorum pes edecek cnm hurma yedim 2 tane simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…