İyi yapmışsın canım hurmanın faydasıda çok arada yemek lazım ben gibi abartmayında :) geçen krize girip 15 tane yemişdim ya :)) ama bir daha yapmam öyle inş :)Bende inanıyorum pes edecek cnm hurma yedim 2 tane simdi
Ayyy yok okadar yiyemem canım senin kılona insem ohh ne mutlu banaİyi yapmışsın canım hurmanın faydasıda çok arada yemek lazım ben gibi abartmayında :) geçen krize girip 15 tane yemişdim ya :)) ama bir daha yapmam öyle inş :)
Bırakmam inşallah kuzum siz beni bırakmayında :) kız koruması da var bu işin ben size eşlik ederim tatlım benim o konıda kafan rahat olsun .. Ama şuda var normal yesem hemen 3 kilo bile fazla çıkıyorum ben o yüzden daha benimde yolum uzun canım merak etme daha bir 7,8 kilo vermem lazım şimdilik dahası olur mu bilmem :)
İgsallah ben memnunum sizdenYanii dogru bu isin birde korumasi var
desenize bir ömürr boyu birlikteyiz :):)
Ben dbakırın ilçesindeym Dbakırdan geldiler 40 dklık yol kaynanam vefat etti 8 yıl önce.onlar gelince her kardeşte kalıyolar birer ikişer gece elimizden geldikçe değer kıymet veriyoruz.Anneleri yok gidecek yerleri yok sonuçta.Büyük görümcem aynı zamanda amcamın eşi yani yengemde oluyo:)Başka şehirden mi geldiler ? Çabuk dönerler inş :))
Canım azmettikden sonra inersin ki sende Cankız kadar azimlisin ikiniz bu konuda gerçekden örnek alınacak kişilersiniz .. O günlerde gelecek inşallah canım :)Ayyy yok okadar yiyemem canım senin kılona insem ohh ne mutlu bana
Ayy ne güldüm kızz :)) inşallah Allah sağlık sıhhat versin oluruz ne olcak :)Yanii dogru bu isin birde korumasi var
desenize bir ömürr boyu birlikteyiz :):)
Ne güzel canım doğunun insanları bir ayrı bağlı birbirine , benim lisede Diyarbakırlı bir arkadaşım vardı kardeşim gibi severdim kendisini ben bıralara gelince izimizi kaybettik evlenince soyisimlerde değişiyor.. Ama içtenliği ailesi o kadar iyi insanlardı ki Annesi türkçe bilmiyordu elinde sürekli Kur' anı onu okurdu pek bir severdi benide kalben anlaşıyorduk onunlada yanii :)Ben dbakırın ilçesindeym Dbakırdan geldiler 40 dklık yol kaynanam vefat etti 8 yıl önce.onlar gelince her kardeşte kalıyolar birer ikişer gece elimizden geldikçe değer kıymet veriyoruz.Anneleri yok gidecek yerleri yok sonuçta.Büyük görümcem aynı zamanda amcamın eşi yani yengemde oluyo:)
Ben akşama gelirim kuzum :) mazeretim var biliyorsun :)) kızlar siz yalnız bırakmayın bari topiği Cankızı :))Neyse sohbetinize doyum olmuyor ama ben yatiyorum iyi geceler sabahta birzamet erken girin :)
Hadii sabah ins kilo vermis oluruz öpüyorum hepinizi
Ayy ne güldüm kızz :)) inşallah Allah sağlık sıhhat versin oluruz ne olcak :)
Yıllardır topikde yazan kişiler var ben ismen tanıyorum .. Bizde yıllananlardan oluruz inşallah :))
Hee koz seni ınıtmuşum bak sende yıllananlardansın kızum :)Insallahhhh
bende o yillananlardan sayilirim kilo veremezsemde herhalde bir ömür boyu burda olucam :)
Ne güzel canım doğunun insanları bir ayrı bağlı birbirine , benim lisede Diyarbakırlı bir arkadaşım vardı kardeşim gibi severdim kendisini ben bıralara gelince izimizi kaybettik evlenince soyisimlerde değişiyor.. Ama içtenliği ailesi o kadar iyi insanlardı ki Annesi türkçe bilmiyordu elinde sürekli Kur' anı onu okurdu pek bir severdi benide kalben anlaşıyorduk onunlada yanii :)
Gene diyarbakırlı arap asıllı bir arkadaşlarımız vardı , onlarda çok çok iyi insanlar.. Urfalı arkadaşlarımda var az çok tanıyorum doğulu insanları canım gerçekden candan oluyorlar ..
İgsallah cnmCanım azmettikden sonra inersin ki sende Cankız kadar azimlisin ikiniz bu konuda gerçekden örnek alınacak kişilersiniz .. O günlerde gelecek inşallah canım :)
Ben akşama gelirim kuzum :) mazeretim var biliyorsun :)) kızlar siz yalnız bırakmayın bari topiği Cankızı :))
Adana canimSizler nerelisinizz ben konyaliyim
Hee koz seni ınıtmuşum bak sende yıllananlardansın kızum :)
Ama bu sefer başarıyla yıllananlardan olacaksın inşallah canım :)
Canım benim ailem İstanbulda orada doğma büyümeyim , ama dedelerimiz Selanik göçmeni , eşim tarafı BursalıSizler nerelisinizz ben konyaliyim
Canım benim ailem İstanbulda orada doğma büyümeyim , ama dedelerimiz Selanik göçmeni , eşim tarafı Bursalı
Kız Konyalı arkadaşlarımda var benim aslında yurdumuzun her bir yeri ayrı ayrı güzel insanlarla güzel kültürlerle dolu vatan sevdalısı biri olarak en batısından en doğusuna en güneyinden en kuzeyine kadar her karış toprağınıda vatanperver her insanınıda seviyorum ben canım .. Gurbette olmak sende iyi bilirsin ki insanı bir başka milli duygularla donatıyor.. Vatan ne demek gerçekden insan Gurbette daha iyi anlıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?