97 kiloyla tekrar basliyorumm

Yanii dogru bu isin birde korumasi var
desenize bir ömürr boyu birlikteyiz :):)

Başka şehirden mi geldiler ? Çabuk dönerler inş :))
Ben dbakırın ilçesindeym Dbakırdan geldiler 40 dklık yol kaynanam vefat etti 8 yıl önce.onlar gelince her kardeşte kalıyolar birer ikişer gece elimizden geldikçe değer kıymet veriyoruz.Anneleri yok gidecek yerleri yok sonuçta.Büyük görümcem aynı zamanda amcamın eşi yani yengemde oluyo:)

Yanii dogru bu isin birde korumasi var
desenize bir ömürr boyu birlikteyiz :):)
Ayy ne güldüm kızz :)) inşallah Allah sağlık sıhhat versin oluruz ne olcak :)
Yıllardır topikde yazan kişiler var ben ismen tanıyorum .. Bizde yıllananlardan oluruz inşallah :))

Ne güzel canım doğunun insanları bir ayrı bağlı birbirine , benim lisede Diyarbakırlı bir arkadaşım vardı kardeşim gibi severdim kendisini ben bıralara gelince izimizi kaybettik evlenince soyisimlerde değişiyor.. Ama içtenliği ailesi o kadar iyi insanlardı ki Annesi türkçe bilmiyordu elinde sürekli Kur' anı onu okurdu pek bir severdi benide kalben anlaşıyorduk onunlada yanii :)
Gene diyarbakırlı arap asıllı bir arkadaşlarımız vardı , onlarda çok çok iyi insanlar.. Urfalı arkadaşlarımda var az çok tanıyorum doğulu insanları canım gerçekden candan oluyorlar ..

Neyse sohbetinize doyum olmuyor ama ben yatiyorum iyi geceler sabahta birzamet erken girin :)
Hadii sabah ins kilo vermis oluruz öpüyorum hepinizi
Ben akşama gelirim kuzum :) mazeretim var biliyorsun :)) kızlar siz yalnız bırakmayın bari topiği Cankızı :))

Ayy ne güldüm kızz :)) inşallah Allah sağlık sıhhat versin oluruz ne olcak :)
Yıllardır topikde yazan kişiler var ben ismen tanıyorum .. Bizde yıllananlardan oluruz inşallah :))

Insallahhhh
bende o yillananlardan sayilirim kilo veremezsemde herhalde bir ömür boyu burda olucam :)

Sizler nerelisinizz ben konyaliyim

Sizler nerelisinizz ben konyaliyim
Canım benim ailem İstanbulda orada doğma büyümeyim , ama dedelerimiz Selanik göçmeni , eşim tarafı Bursalı
Kız Konyalı arkadaşlarımda var benim aslında yurdumuzun her bir yeri ayrı ayrı güzel insanlarla güzel kültürlerle dolu vatan sevdalısı biri olarak en batısından en doğusuna en güneyinden en kuzeyine kadar her karış toprağınıda vatanperver her insanınıda seviyorum ben canım .. Gurbette olmak sende iyi bilirsin ki insanı bir başka milli duygularla donatıyor.. Vatan ne demek gerçekden insan Gurbette daha iyi anlıyor...

Ben burda dogdum ama her sene can atiyorum tr gitmek icin insan özlüyor konyaya fazla gitmiyoruz esim antalyali genelikle antalyaya gidiyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…