- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Canım insanın kalbi güzel olsun karşındaki doğulu batılı arap çerkez kürt türk ne farkeder bende şahsen insanı insan olduğu için yaradandan ötürü severim yeterki kafa dengim ve kanım ısınsın:)sonuçta hepimz insanız gdeceğimz yerde giyeceğimiz şeyde aynı iki metre kabir 5 metre kefen değilmiCanım benim ailem İstanbulda orada doğma büyümeyim , ama dedelerimiz Selanik göçmeni , eşim tarafı Bursalı
Kız Konyalı arkadaşlarımda var benim aslında yurdumuzun her bir yeri ayrı ayrı güzel insanlarla güzel kültürlerle dolu vatan sevdalısı biri olarak en batısından en doğusuna en güneyinden en kuzeyine kadar her karış toprağınıda vatanperver her insanınıda seviyorum ben canım .. Gurbette olmak sende iyi bilirsin ki insanı bir başka milli duygularla donatıyor.. Vatan ne demek gerçekden insan Gurbette daha iyi anlıyor...
İyi geceler cnmHadi ben kactimm iyi geceler:)
Allah rahatlık versin yarın 89 l bekliyorum tatlımHadi ben kactimm iyi geceler:)
Aynen canım çok doğru söylüyorsun kuzum :)Canım insanın kalbi güzel olsun karşındaki doğulu batılı arap çerkez kürt türk ne farkeder bende şahsen insanı insan olduğu için yaradandan ötürü severim yeterki kafa dengim ve kanım ısınsın:)sonuçta hepimz insanız gdeceğimz yerde giyeceğimiz şeyde aynı iki metre kabir 5 metre kefen değilmi
Boyum 1.63 canimMaşallah kilo vermeye başladın işde canım, şişlik de gitmişdir.. Boyun kaç Ceydam senin ?
Iftardan sonra agzim bos durmuyorduki acikiyim canimGeçmiş olsun canım :) bizim evin yakınında da kilometrelerce ızunlukda kanal var ve kenarı yürüyüş parkuru ama korkuluk yok birde sessiz bir yer ara ara yürüyenler var ama benim eşimde oraya gitmeme hiç izin vermez kızımla bile birlikde göndermiyor yolda yürüyün daha iyi diyor :)
Sadece chia tohumuyla açlık yaşıyor musun peki canım ??
Kacamaklari yazmamistim birbirimizden destek alip kötü ornek olmayalim diyeMenülerinde biz kaçamak görmüyoruz hayatım , dikkatimizden mi kaçdı acep :) gecen çekirdek vardı bir de tuzluysa ödem çok yapıyor başkada hatırlamıyorum kıı :)
Valla bende sizleri cok sevdimYanii dogru bu isin birde korumasi var
desenize bir ömürr boyu birlikteyiz :):)
Bende sivasliyimSizler nerelisinizz ben konyaliyim
Cia nin faydası oluyom canım netten okudum ben bilmiyorum almayı düşünüyorum bugunIftardan sonra agzim bos durmuyorduki acikiyim canim
Bir bugun yemedim iftardakiyle duruyorum
oglani yedirip yatirdim
malum sabah okul var
benimde canim yemek istemiyor gene cia icerim
Yeni basladim bende ama dunurum aksamlari cia Icerek 10 kilo verdiCia nin faydası oluyom canım netten okudum ben bilmiyorum almayı düşünüyorum bugun
Yeni basladim bende ama dunurum aksamlari cia Icerek 10 kilo verdi
onada bir alman is arkadasi önermis
Canim cia nanegillerden bir bitkinin tohumuGunaydinn cia ne ve nerden aldin
Tok tutuyor mu gerçekden bende de var ama bir iki kere kullandım , bugün bir deneyim bakiim gerçekden tok tutuyor mu :)Yeni basladim bende ama dunurum aksamlari cia Icerek 10 kilo verdi
onada bir alman is arkadasi önermis
Almak değildir o ödemdir canım , çabucak gider meraklanma ..Günaydin bugün 200 gram almisim 90.500 ciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?