97 kiloyla tekrar basliyorumm

Canım insanın kalbi güzel olsun karşındaki doğulu batılı arap çerkez kürt türk ne farkeder bende şahsen insanı insan olduğu için yaradandan ötürü severim yeterki kafa dengim ve kanım ısınsın:)sonuçta hepimz insanız gdeceğimz yerde giyeceğimiz şeyde aynı iki metre kabir 5 metre kefen değilmi

Aynen canım çok doğru söylüyorsun kuzum :)

Iftardan sonra agzim bos durmuyorduki acikiyim canim
Bir bugun yemedim iftardakiyle duruyorum
oglani yedirip yatirdim
malum sabah okul var
benimde canim yemek istemiyor gene cia icerim

Iftardan sonra agzim bos durmuyorduki acikiyim canim
Bir bugun yemedim iftardakiyle duruyorum
oglani yedirip yatirdim
malum sabah okul var
benimde canim yemek istemiyor gene cia icerim
Cia nin faydası oluyom canım netten okudum ben bilmiyorum almayı düşünüyorum bugun

Hayırlı günler kızlarr :))

Ben bugün sahurda regl belirtisi gördüm , oruçlu değilim ama sabah sabah da sanki hiçbirşey yok , bazen sökülmem bir iki günü buluyor, oruçlu da değilim inşallah çabucak sökülürümde fazla uzamaz.. Hatmimi yetiştiremiycem diye korkuyorum , bugün 15. Cüzü okuyacakdım ne güzel .. Hayırlısı artık inşallah :) karnımda davul gibi gergin ha def gibi çalınacak nerdeyse :))

E="Olivenoil, post: 46917788, member: 739757"]Hayırlı günler kızlarr :))

Ben bugün sahurda regl belirtisi gördüm , oruçlu değilim ama sabah sabah da sanki hiçbirşey yok , bazen sökülmem bir iki günü buluyor, oruçlu da değilim inşallah çabucak sökülürümde fazla uzamaz.. Hatmimi yetiştiremiycem diye korkuyorum , bugün 15. Cüzü okuyacakdım ne güzel .. Hayırlısı artık inşallah :) karnımda davul gibi gergin ha def gibi çalınacak nerdeyse :))[/QUOTE]
Insallah cabuk sökülür canim
malesef benimkide öyle oluyor 4 5 gun sonra tam geliyor toplamda 10 gunu buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…