97 kiloyla tekrar basliyorumm

Insallah cabuk sökülür canim
malesef benimkide öyle oluyor 4 5 gun sonra tam geliyor toplamda 10 gunu buluyor[/QUOTE]
Ayy bazen böyle oluyor benimde öyle olunca günüde uzuyor tabii 10 gün dolunca devam bile etse özür diye başlıyorum ibadetlerime de hemen gelirse 8 günde falan bitiyor, bu ayda 8 günde bitse keşke hatmim için orucum için iyi olacak ya bakalım kısmet artık canım :)

Canim cia nanegillerden bir bitkinin tohumu
Iceriginde baliktam fazla omega 3
isbanaktan fazla demir
sutten cok kalsiyum
yesilcaydan cok antioksidan oldugu soyleniyor
ben dm den aldim canim sizin orda da varsa bulabilirsin
Kinoa da al Cankız :) bulgur yerine kısır yaparsın pilavı bile oluyor oda protein değeri yüksek karbonhidrat değeri çok az arada yenebilir almışken ikisinide al canım :)
Baya faydalıymış chia da Ceydacığım az acıkıyımda yutayım biraz :) ya da yogurda karıştırırım :)

Tok tutuyor mu gerçekden bende de var ama bir iki kere kullandım , bugün bir deneyim bakiim gerçekden tok tutuyor mu :)
Zaten sahura kadar acikmadigim Icin bilmiyorum
ama bence beyinde bitiyor
mesela ben bundan 4 ay once 3 gun su orucu yaptim 3 gun agzima sudan baska 1 lokma bile bisey koymadim ama aclikda hissetmedim

Zaten sahura kadar acikmadigim Icin bilmiyorum
ama bence beyinde bitiyor
mesela ben bundan 4 ay once 3 gun su orucu yaptim 3 gun agzima sudan baska 1 lokma bile bisey koymadim ama aclikda hissetmedim
Ayy su orucunu bende denemişdim tam 2 gün yapmışdım bende :)) eşim bıraktırmışdı normal oruç tut bari diye diye :) ama sonra yanlış şeyler yiyince yemeklere saldırmışdım ama gerçekden insan açlık hissetmiyor 3 gün yapacakdım 2 günde kalmışdı .. İki günde iki kilo gitmişdi ama sonra geri almışdım .. İnsan o moda herzaman giremiyor ama ya şimdi tek öğüne bile cesaret edemiyorum :)

hayrlı günler benimde bugün 4. günüm hala daha sökülmüş değil benimki 15 günü bulur.en son 15. cze geçmiştim 4 gn önce artık yıkandğmda 9 gün oruç tutacam inşlah günlük ikişer cüz okuyarak bitirecem Allahn izniyle.
Su orucu ne yaaa bence sağlıksızdır o kendi fikrin yani.prinç lapası nedir onuda topikleerde gördüm işe yarar bişeymi?
93. çıktım gene e olacak artık okadar yemekten sonra.Bu sabah yumurta yoğurt ve şekersz bi çay içtim.tamamen saf pro yapamasamda ağırlık verecem proteine inşlh

isbanaktan fazla demir
sutten cok kalsiyum
Alacam bigün canım zaten benim demirim çok düşük trioid den dolayi

Insallah cabuk sökülür canim
malesef benimkide öyle oluyor 4 5 gun sonra tam geliyor toplamda 10 gunu buluyor[/QUOTE]
Oooo eniyi benimki 4 günde bitiyor akıllı ya:)

Tek öğnle duruyorum hergun

Iyi cnm fazla almamissinkii

Aaa aynı cüzde kalmışız şekerciim :) sen hızlısın anam hemen okursun Maşallah ben bir okuyana kadar sen iki okursun Maşallah :) ama bende farkettim bazı cüzleri daha hızlı okuyorum bazıları zor :) sonuçda inşallah hatmetmek nasip olur hepimizede sevabına nail olanlardan oluruz :) kız bu uygulamayı Ramazan sonrada sürdürsek ne güzel olur :) ben hergün mutlaka okumaya çalışıyorum gerçi ama sorumluluk olursa daha çok okuruz belki :)

Canım yediklerinin ödemidir hemen kiloya dönüşmüyor sporunu yapabiliyorsan yapmaya çalış .. E bide regl şişliği giderek artıyordur .. Tamamen saf pro yapmasanda salata falan ekleyerek yapılsada faydası oluyor canım..

Su orucu canım aksine çok sağlıklı bir uygulama, başda insana saçma gibi geliyor ama tedavi maksatlı yapılıyor dünyada hatta 40 gün uygulayanlar bile var.. Yemek yerken vücut kendini onaramıyor, ama yemeği kesince vücut kendini tamir ediyormuş. Başlangıçda 3,7, 10 gün yapılabiliyor ama 10 gün ve yukarısı bir bilir kişi eşliğinde yapılması öneriliyor çünkü bazıları hastalıklardan kurtulmak ve arınmak için zor atlatıyormuş ayrıntıları var elbet ..

Bende işe yarardığını çok önceden bir üzüntü yaşamışdım yemeden içmeden kesilmişdim 42 bedenden bir haftada 38 bedene düşmüşdüm ordan biliyorum.. Tabii benimkisi üzüntüyle karışıkdı Allah böylesini yaşatmasın kimseye de .. İnsan bir hafta da bir ayda aç kalabiliyor yani :))

isbanaktan fazla demir
sutten cok kalsiyum

Evet var dm
caymi bu yoksa tablettmi
gercektende kilo verdiriyormu

Ins giderr bi 8 li rakami göremedim yaa
Canım ille gidecek kızz panik yapma şekerciim :) diyoruz ya hergün eksi çıkamayız, kız Muruvvete bak takılı kaldığı halde panik oluyor mu hiç aynen devam ediyor Maşallah , sende öyle canım aynen devam et yanlış bir şey yapmıyorsun ki alasın .. İlle gidecek canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…