97 kiloyla tekrar basliyorumm

Ay seymi bu ya tr den almistim adini unuttum gece yutuyorsun suyla sabahhemen wc cikartiyor ondanmiii
Yok yok wc ye falan çıkarmıyor bu :)
Tok tutuyor birsürü faydası var yani bir kaşık günde yesen vücudunun ihtiyacını karşılıyorsun şişdiği içinde tokluk yapıyor falan gibi yanii :)

Yok ablacigim panik olmadim sadece her sabah heycanla tartiliyorum hayal kirikligi yasiyorum ama artik üzülmüyorum cünkü basarcam sonunda

Yok ablacigim panik olmadim sadece her sabah heycanla tartiliyorum hayal kirikligi yasiyorum ama artik üzülmüyorum cünkü basarcam sonunda
Bunu duyduğuma sevindim kuzum :) yani hergün keşke tıkır tıkır versek ama işde olmuyor ama ille gidiyor yanii , artık biliyorsun.. Tartılmayıda ben hep kendimi kontrol için yapıyorum aslında.. Artıysam neden artı oldum ne yedimde ödem mi oldu falan şeklinde değerlendirmek için.. Kendimi o zaman daha iyi kontrol ediyorum az yiyorum veya ödem atmaya çalışıyorum falan gibi avantajlara çeviriyorum.. Yeşilçay içiyor musun canım... Bede Ramazandan beri içmedim bugün içiyim bari bol bol gerçekden ödem attırıyor. Kiraz saplarınıda biriktir oda çok iyi ödem attırıcı kaynatır içersin arada :)

Evet haklisin ablacigim
icemedim yesil cayi hosuma gitmiyor tadi midemi bulandiriyor

Ben dün gece bir topikde görmüşdüm ;
Yeşil çay, kiraz sapı çayı demledim sürahiye aldım iki bardak maden suyu ekledim bir limon sıkdım, içine bir tane salatalık doğradım :) 2 lt sürahi oldu bugün bitireyim diyorum .. Büyük bir kupa ile içdim ama içimi bulandırdı biraz .. Şimdi geçdi gerçi bakalım işe yarıyacak mı ödem attırmak için idealmiş sözde deniyek görek bakem :))

Ha birde bir yemek kaşığı chia tohumunu yarım bardak suda az beklettim 5 dk kadar onuda içdim .. Tok olmaya tokum zaten oruçdan alışığım ya açlığa .. Bugün deneme günü olacak iftara kadar birşey yemiyim diyorum :))

Ben sevmiyorum otür caylari
ama hergün olmasada ara sira icerim yesil caydan
Yani bende severek içmiyorum ama ödem attırıyor gerçekden yeşil çay kiraz sapı falan .. Hergün bir kupa yeşil çay içmek hiç dikkat etmeden bile senede 2 kilo verdiriyormuş :) ee biz dikkat ettiğimize göre daha fazla verdirir demi ama :))
Sen ara ara içmeye çalış mecbur canım :))

Hadiii yaaa ozm burnumu tikayip iciyim bariii :)
Abla 40dk yürüdümm bugünn

Canım onu yaptım ben 3 gün yapabildim ama.O aralar mağlum buralarda sokağa çıkma yasağı vardı maden suyu alamadğm içiin üç günle kalmştı.
yarım litre kaynamş suda bir tatlı kaşığı yeşil çay demlensin sonra yarım limon ve bir sade maden suyu koyup ogün içinde içiyosun.Acaiip idrara çıkarıyordu çok şaşırmştım.Başlığıda 15 günde 5 kiloydu sanırım

[QUOTE="Olivenoil, post: 46918066, mebende :)) eşim bıraktırmışdı normal oruç tut bari diye diye :) ama sonra yanlış şeyler yiyince yemeklere saldırmışdım ama gerçekden insan açlık hissetmiyor 3 gün yapacakdım 2 günde kalmışdı .. İki günde iki kilo gitmişdi ama sonra geri almışdım .. İnsan o moda herzaman giremiyor ama ya şimdi tek öğüne bile cesaret edemiyorum :)[/QUOTE]
Evet yaa benim cok hosuma gitmisti 1 hafta niyetlenmistim ama 3 tam gun yaptim kendi kendime yaptigim Icin 4.gun sabah kalktigimda belim cok agriyordu
eyvah dedim bobreklere zarar verdim heralde diye bozdum
gecenlerde ogrendimki vucudunda kirecleme olanlarda bel ve sirt agrisi olurmus
insallah tr de kitabini bulursam izinden sonra musait bir gun bu sefer dr kontrolunde 21 gun yapmak istiyorum
ayrica benim su orucu yaptigimi beyim farketmedi bile ben gecenlerde soyledim
surekli diyet filan yaptigim icin bazen benim yemek saatlerim ona uymuyordu beraber yiyemiyorduk oda hicbirsey farketmedi
71 kiloya dusmustum
sonra annemi yogunbakima kaldirdilar
2 hafta tr ye gittim duzenim bozuldu
genede dikkat ediyordum
geldikten 9 gun sonra annemin vefat haberi gelince tekrar tr gittim bu sefer duzen bozuldu
gelincede oyle
keske annem hayatta olsaydida ben boyle kalsaydim

kızlaar hurma diyetini araştrdım yorumlar süper bayağı kilo verdirmiş bi fkriniz varmı bu dyetle ilgli?
Benim diğer topikde bir genç kızımız yapmışdı 2 gün -900 gr vermişdi sabah öğlen akşam 7 hurma bir kase yoğurt la..
Ama ben denemedim daha hiç canım .. Onun yerine pro yapmak bana hep daha cazip geldi acıkmakdan korkdum .. Belki bir gün denerim :)

Canım annenin mekanını cennet etsin Allah , üzüldüm anneni kaybetmene tatlım benim sanada Allah sabırlar versin .
Tr' ye gidince zaten ne diyet ne bişey kalmıyor ya özlediğimiz şeyler oluyor davetler falan derken kilo alıp dönüyoruz her seferinde , bende öyle oluyorum canım ..

Su orucunu yapmak istemen rahatsızlık için sanırım canım .. Aman o kadar uzun süreyi sakın kendi başına denemeye kalkma tatlım .. Burda da vardır kesin uzmanı ama ben buranın kilere güvenmem açıkcası ya Tr dekiler tellede destek veriyormuş belki öyle faydalanırsın .. çok ciddi rahatsızlıkları olanlar deneyebilir ama o kadar mühim değilse rahatsılığın boşver derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…