Çok iyi yapmışsın canım onun bile etkisi olucakdır inşallah .. İç kıı burnunu gözünü kapa dik kafaya :))
Bugün bayağı baktım yorumlara haftada 5 kilo verdiriyrmuş ve yağlArdan gidiyormuş.Sabah öğlen akşam 7 hurma bi kase yoğurt yeniyormuş bi hafta yapamasamda iki üç gün yaparım belkiHic arastirmadim canim hurmanin kalorusi yuksek besleyici ozelligi fazla olan bir meyva ama fazlasi nasil olur bilmem
Ayy bende ancak bir litresini çebildim ya maden suyundan mı ne acayip içimi bulandırdı gerçi dediğin gibi acayip wc ye çıkarıyor ama bugünlük yeter :)Canım onu yaptım ben 3 gün yapabildim ama.O aralar mağlum buralarda sokağa çıkma yasağı vardı maden suyu alamadğm içiin üç günle kalmştı.
yarım litre kaynamş suda bir tatlı kaşığı yeşil çay demlensin sonra yarım limon ve bir sade maden suyu koyup ogün içinde içiyosun.Acaiip idrara çıkarıyordu çok şaşırmştım.Başlığıda 15 günde 5 kiloydu sanırım
Ne güzelmiş Maşallah teyzem Allah Kur' anı şefaatçisi yapsın inşallah.OTE="Olivenoil, post: 46924951, member: 739757"]Canım annenin mekanını cennet etsin Allah , üzüldüm anneni kaybetmene tatlım benim sanada Allah sabırlar versin .
Tr' ye gidince zaten ne diyet ne bişey kalmıyor ya özlediğimiz şeyler oluyor davetler falan derken kilo alıp dönüyoruz her seferinde , bende öyle oluyorum canım ..
Su orucunu yapmak istemen rahatsızlık için sanırım canım .. Aman o kadar uzun süreyi sakın kendi başına denemeye kalkma tatlım .. Burda da vardır kesin uzmanı ama ben buranın kilere güvenmem açıkcası ya Tr dekiler tellede destek veriyormuş belki öyle faydalanırsın .. çok ciddi rahatsızlıkları olanlar deneyebilir ama o kadar mühim değilse rahatsılığın boşver derim :)
Allah sendende razi olsun
annemin elinden kuran dusmezdi ayda bir hatim yapardi
rabbim en guzel sekilde mukafatini verecektir
su orucuna gelince öyle cok ciddi bi rahatsizligim yok
sadece arinma ve nefsimle mucadele etmek istiyorum bakalim hayirlisi ama dayanabildigim yere kadar yapmak istiyorum
Çok güzel canım haftada 1 kilo normal olan ve uzun süredir diyet yapanlar için hele gerçekden iyi bir rakam. Güzelde yürümüşsün canım , kaç dakika toplamda ??Kizlaaar az once tartildim 74.900
toplamda 800 gr yarina 200 daha versem 1 haftada 1 kilo gitmis olacak
bugunde sabah yuruyuse ciktim 6.500 adim atmisim
Al al canım günde bir fincan bari iç en azından :)Icemiyorum diye atmistim yarin alicam bundan sonra icerim bende
Ayy ben onu en fazla bir gün yapabilirim öyle bir hafta falan asla yapamam ya :)Bugün bayağı baktım yorumlara haftada 5 kilo verdiriyrmuş ve yağlArdan gidiyormuş.Sabah öğlen akşam 7 hurma bi kase yoğurt yeniyormuş bi hafta yapamasamda iki üç gün yaparım belki
50 dakikasi seri yuruyus canimÇok güzel canım haftada 1 kilo normal olan ve uzun süredir diyet yapanlar için hele gerçekden iyi bir rakam. Güzelde yürümüşsün canım , kaç dakika toplamda ??
Al al canım günde bir fincan bari iç en azından :)
menüm
sabah bir yumurta bi kase ev yoğrdu ben mayalıyorum şekersz bi.çay ekmek yok ekmeği unutmuşum yaa hiç aklıma gelmiyo ne gzeeell:))öğln akşama kadar bikaçtane hurma yedm iki tane minick çikolatasz gofret.
akşamda ızgara tavuk bol ayran salata iki kaşık sebzeli bulgr
45 dakika 4 km kan ter içinde elbisemi sıktm ter aktı okadar:)) tempolu yürüyş ( 5 - 8 hız aralığı) 20 kol 60 bacak 20 yan yağlar için hareket ve 10 alt karn mekiği o zor anca bukadar yapıyorum ilkin iki yapıyodm:)) 50 yarım mekik toplamda 45 dk yüryş 20 dk egzersz.Bitti çok şükür .unutmadan yeşil kahvem vee bolll suu içtim
canım tuzsuz bi ayran iç kilo yapmaz korkma.Tmm tmm alcam yarin sabah
ben cok aciktim ya kafama agrilar girdi acliktan bayilcam valla birazdan ama bu iyi haber demekki yarin kiloo vericemm :)
kız bi haftadr yürümüyodum özlemiştim açtım hareketli müziği sardım streç filmi kalçama göbeğime bi tempolu yürüdüm bi koştum ohh çok iyi geldi valla:))misafrler gtti spora ağırlk veriym biraz oruç tutmadanAyy masallahh kiz cok iyi gidiyorsunn
E süpermiş kız hergün magaza geziyon nerdeysen yavrum :) değişmiyordur da ya sen magazaları değiştiriyorsun her gidişinde demek ki :)) bundan önceki evimde benim çarşıya çok yakındı yürüyerek 10 dk sürüyordu bende ha bire dolanırdım hele indirim zamanları hergün giderdim kaçırmıyım bişeyleri diye :)50 dakikasi seri yuruyus canim
Yaklasik 20 dakikada magaza gezdim
Anam okurken yoruldum kızz :)) Maşallah sporun harika olmuş tatlım.. Yemende gayet güzel bugün hadi bakalım toparlanma başladı desene canım bayrama kadar 3,4 kilo daha versek hepimizde ne güzel olur :)menüm
sabah bir yumurta bi kase ev yoğrdu ben mayalıyorum şekersz bi.çay ekmek yok ekmeği unutmuşum yaa hiç aklıma gelmiyo ne gzeeell:))öğln akşama kadar bikaçtane hurma yedm iki tane minick çikolatasz gofret.
akşamda ızgara tavuk bol ayran salata iki kaşık sebzeli bulgr
45 dakika 4 km kan ter içinde elbisemi sıktm ter aktı okadar:)) tempolu yürüyş ( 5 - 8 hız aralığı) 20 kol 60 bacak 20 yan yağlar için hareket ve 10 alt karn mekiği o zor anca bukadar yapıyorum ilkin iki yapıyodm:)) 50 yarım mekik toplamda 45 dk yüryş 20 dk egzersz.Bitti çok şükür .unutmadan yeşil kahvem vee bolll suu içtim
Nisanın dediği gibi tuzsuz ayran iç kilo yapmaz kızum ..Tmm tmm alcam yarin sabah
ben cok aciktim ya kafama agrilar girdi acliktan bayilcam valla birazdan ama bu iyi haber demekki yarin kiloo vericemm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?