97 kiloyla tekrar basliyorumm

Anam okurken yoruldum kızz :)) Maşallah sporun harika olmuş tatlım.. Yemende gayet güzel bugün hadi bakalım toparlanma başladı desene canım bayrama kadar 3,4 kilo daha versek hepimizde ne güzel olur :)
Canım benim yürüyşümde egzeszmde hep böyle sadece bazen yarm saat yürüyrm bazen 45 dk.inşallah yaaa apzndan bal damlıyor 3 4 kilo ne gzel.olur hedefime 4 kilom var zaten

Canım benim yürüyşümde egzeszmde hep böyle sadece bazen yarm saat yürüyrm bazen 45 dk.inşallah yaaa apzndan bal damlıyor 3 4 kilo ne gzel.olur hedefime 4 kilom var zaten
Düzenli yapmaya devam ettiğin sürece kesinlikle sporun çok faydasını göreceksin canım inşallah .. Verip vermemk birazda bize bağlı :) kaçamak yapmazsak veririz inşallah :)
Birde Ramazanda yeme düzeni saatler değişiyor ya acaba kilo verebilecek miyiz onuda tam bilmiyorum yani :)
Hayatımda ilk kez Ramazanda kontrollü yemeye çalışıyorum bakalım görcez, normalde hep kilo alırdım Ramazanlarda :)

Valla bende ramazanda hiç kendimi kısıtlamazdım bu ilk oldu hayatımda:))Evet canım 26 mart ta 104.6 kiloyla başladım çok şükür 2 buçk ayda 12 kiloya yakn verdim gerçi bugn bi kilo almş gibydm tartda sıkıntı yook hiiiç takmıyorum.Eylülde istedğim incelikte ve kiloda olacam Allah ın izniyle buna inanıyorum.Hepimiz istediğimz kilolara ulaşırz inşallah canlarım

Süper vermişsin hayatım gerçekden Maşallah .
Bugünkü dünkü yemeklerin şişliğidir canım hiç kafaya takma onu. İçli köfte yaptık demişdin galiba o bulgurların şişliğidir. Bir iki güne geçer gider inşallah canım .
Eylülde hep braber fit oluruz inşallah canım :)

Valla kizimda diyor anne babam duymasin diye ama nere gidiyim yavrum sola gitsem carsi saga gitsem peny, aldi, dm, takko ohooo daha varda sirayla saymayim karsimda cicekci, lidl, tedox bi arkam bos
Senin dedigin gibi kucuk bi kanal var issiz korkarim
burdan carsi 20-25 dakika suruyor
cok acil isim olmazsa hep yururum

Yok ya çarşıda gezinmek daha iyi kalabalık içinde daha güvenli, ıssız yerlerden korkuyorum bende ..

M Muruvet Başın saolsun canım geride kalanlara hayırlı ömür versin.Sen bu hurma dyetini yapmışmıydın canım?oruç tutmadıpım süre içinde yapsam olmazmı.?zaten bi hafta yapabileceğimi sanmıyrm belki iki veya üçgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…