- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
Canım benim yürüyşümde egzeszmde hep böyle sadece bazen yarm saat yürüyrm bazen 45 dk.inşallah yaaa apzndan bal damlıyor 3 4 kilo ne gzel.olur hedefime 4 kilom var zatenAnam okurken yoruldum kızz :)) Maşallah sporun harika olmuş tatlım.. Yemende gayet güzel bugün hadi bakalım toparlanma başladı desene canım bayrama kadar 3,4 kilo daha versek hepimizde ne güzel olur :)
Düzenli yapmaya devam ettiğin sürece kesinlikle sporun çok faydasını göreceksin canım inşallah .. Verip vermemk birazda bize bağlı :) kaçamak yapmazsak veririz inşallah :)Canım benim yürüyşümde egzeszmde hep böyle sadece bazen yarm saat yürüyrm bazen 45 dk.inşallah yaaa apzndan bal damlıyor 3 4 kilo ne gzel.olur hedefime 4 kilom var zaten
Hadi ya 4 kilo versen 15 kilo mu vermiş olacaksın Maşallah canım ya , hadi inşallah verirsin kuzum :)bayrama kadar en az 15 kilo vermeliyim dyrdm kaldı 4 kilocuk 8 leri görseydm tam bayram ederdim:))
Valla bende ramazanda hiç kendimi kısıtlamazdım bu ilk oldu hayatımda:))Evet canım 26 mart ta 104.6 kiloyla başladım çok şükür 2 buçk ayda 12 kiloya yakn verdim gerçi bugn bi kilo almş gibydm tartda sıkıntı yook hiiiç takmıyorum.Eylülde istedğim incelikte ve kiloda olacam Allah ın izniyle buna inanıyorum.Hepimiz istediğimz kilolara ulaşırz inşallah canlarımDüzenli yapmaya devam ettiğin sürece kesinlikle sporun çok faydasını göreceksin canım inşallah .. Verip vermemk birazda bize bağlı :) kaçamak yapmazsak veririz inşallah :)
Birde Ramazanda yeme düzeni saatler değişiyor ya acaba kilo verebilecek miyiz onuda tam bilmiyorum yani :)
Hayatımda ilk kez Ramazanda kontrollü yemeye çalışıyorum bakalım görcez, normalde hep kilo alırdım Ramazanlarda :)
Maşallah canım basın sağ olsun ben anne özlemini bilirim benim 15 yıl oldu annemi kaybedeliKizlaaar az once tartildim 74.900
toplamda 800 gr yarina 200 daha versem 1 haftada 1 kilo gitmis olacak
bugunde sabah yuruyuse ciktim 6.500 adim atmisim
Ramazanda yapma canimBugün bayağı baktım yorumlara haftada 5 kilo verdiriyrmuş ve yağlArdan gidiyormuş.Sabah öğlen akşam 7 hurma bi kase yoğurt yeniyormuş bi hafta yapamasamda iki üç gün yaparım belki
canım tuzsuz bi ayran iç kilo yapmaz korkma.
kız bi haftadr yürümüyodum özlemiştim açtım hareketli müziği sardım streç filmi kalçama göbeğime bi tempolu yürüdüm bi koştum ohh çok iyi geldi valla:))misafrler gtti spora ağırlk veriym biraz oruç tutmadan
Nisanın dediği gibi tuzsuz ayran iç kilo yapmaz kızum ..
Süper vermişsin hayatım gerçekden Maşallah .Valla bende ramazanda hiç kendimi kısıtlamazdım bu ilk oldu hayatımda:))Evet canım 26 mart ta 104.6 kiloyla başladım çok şükür 2 buçk ayda 12 kiloya yakn verdim gerçi bugn bi kilo almş gibydm tartda sıkıntı yook hiiiç takmıyorum.Eylülde istedğim incelikte ve kiloda olacam Allah ın izniyle buna inanıyorum.Hepimiz istediğimz kilolara ulaşırz inşallah canlarım
Epey erken kaybetmişsin canım anneni demek ki Allah rahmet eylesin mekanlarını cennet etsin .Maşallah canım basın sağ olsun ben anne özlemini bilirim benim 15 yıl oldu annemi kaybedeli
Sen bilirsin kuzum, vücudunu sen daha iyi biliyorsun .. Hadi bakalım sabahı merakla bekliyelim :)Ölsemde icmicem yarin kilo veremem
Valla kizimda diyor anne babam duymasin diye ama nere gidiyim yavrum sola gitsem carsi saga gitsem peny, aldi, dm, takko ohooo daha varda sirayla saymayim karsimda cicekci, lidl, tedox bi arkam bosE süpermiş kız hergün magaza geziyon nerdeysen yavrum :) değişmiyordur da ya sen magazaları değiştiriyorsun her gidişinde demek ki :)) bundan önceki evimde benim çarşıya çok yakındı yürüyerek 10 dk sürüyordu bende ha bire dolanırdım hele indirim zamanları hergün giderdim kaçırmıyım bişeyleri diye :)
Bu evimden yürüyerek yarım saat sürer genede aşırı uzak değil ama gözüm almıyor artık oraya kadar yürümeye giderken iyide dönüşü zor oluyor :)
Bu ev en fazla masraf açısından eşime yaradaı yani :))
Amin canim evet çok erken yaşta yitirdimEpey erken kaybetmişsin canım anneni demek ki Allah rahmet eylesin mekanlarını cennet etsin .
Allah razi olsunOTE="Muruvet, post: 46928019, member: 748780"]Maşallah canım basın sağ olsun ben anne özlemini bilirim benim 15 yıl oldu annemi kaybedeli
Yok ya çarşıda gezinmek daha iyi kalabalık içinde daha güvenli, ıssız yerlerden korkuyorum bende ..Valla kizimda diyor anne babam duymasin diye ama nere gidiyim yavrum sola gitsem carsi saga gitsem peny, aldi, dm, takko ohooo daha varda sirayla saymayim karsimda cicekci, lidl, tedox bi arkam bos
Senin dedigin gibi kucuk bi kanal var issiz korkarim
burdan carsi 20-25 dakika suruyor
cok acil isim olmazsa hep yururum
Sen bilirsin kuzum, vücudunu sen daha iyi biliyorsun .. Hadi bakalım sabahı merakla bekliyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?