3 4 gün yapanlar 3 3/5 kilo vermişlerdi.normalde bi haftada 5 kilo verdiryrmş yorumlardan anladğm o.Ama ramazan yaa çeşit çeşit yemek yapılıyo aZcık ucndanda olsa tadına bakılıyo hazr oldğm an yapıcam bugnlerde protein ağırlklı besleniyim içim bi temzlensin:)) kahveyle ters etki yapıyo protein heralde çünkü sabahtandr bağırsaklarm kavga halinde sesleri hiç kesilmedi:)))Nisaeylemmir sen bir dene bakim canım bende regl döneminde yapım sende iyi sonuç olursa
Ayy canım barış ilan edilir igsallah:)3 4 gün yapanlar 3 3/5 kilo vermişlerdi.normalde bi haftada 5 kilo verdiryrmş yorumlardan anladğm o.Ama ramazan yaa çeşit çeşit yemek yapılıyo aZcık ucndanda olsa tadına bakılıyo hazr oldğm an yapıcam bugnlerde protein ağırlklı besleniyim içim bi temzlensin:)) kahveyle ters etki yapıyo protein heralde çünkü sabahtandr bağırsaklarm kavga halinde sesleri hiç kesilmedi:)))
Ne mutlu seni guldurduk:)Ahahahaa kizlar ömürsunuz valla
uyuklamisim bakiyim kizlar ne yazmis dedim uykumu actiniz
kendi kendime gulmeye basladim
Şı an benim bağırsaklarda öle ses yapıyor ayy :)3 4 gün yapanlar 3 3/5 kilo vermişlerdi.normalde bi haftada 5 kilo verdiryrmş yorumlardan anladğm o.Ama ramazan yaa çeşit çeşit yemek yapılıyo aZcık ucndanda olsa tadına bakılıyo hazr oldğm an yapıcam bugnlerde protein ağırlklı besleniyim içim bi temzlensin:)) kahveyle ters etki yapıyo protein heralde çünkü sabahtandr bağırsaklarm kavga halinde sesleri hiç kesilmedi:)))
Canım çok haklısın herşey islamiyeti kötülemek adına dizayn ediliyor fransadaki polisi öldrme olayını ışid üstlenmiş dediler 50 kişiyi öldrende ışid dedi habrrler.Peki ışid ne için kuruldu??Amerika ve yahudilerin yardmyla tamda bunun için İSLAMİYETİ kötülemek müslümanlık böyle bişi der gibi milletn gözüne sokmak için.Ama bilmiyrlarki kusursz olan müslümanlar değil islamın kendisi.Onu iyice araştrmadan kişilere göre islamiyeti kötülüyolar kötü görüyorlar.Allah yardmcımız olsun bizi doğru yoldan çıkarmasın yanlışı doğruyu kavrama gücü versin inşaAllah canlarım.Ahir zamandayız şimdi dinine sahip çıkmak mükafatın en güzelini hakedyr inşaAllah alacakta.Ben bize değilde çocuklarımıza acıyorum nasıl bi zamana kalacaklar Allah yardımcıları olsun imtihanlarını hafif eylesin Amiin .Bugün alman tv de haberlere bakalım dedik ayy bakmaz olaydım ya haber başdan aşağı müslümanlara saldırı müslümanları kötülemekle doluydu , sinirlerim zıpladı gene yaa !!!
Ahir zamanda müslüman olmak ateşden kor tutmaya benziyecekmiş, o zamanlar yaklaşdı hemde çok demek ki ..
Fransa' da öldürülen polisle ilgili gene düzmece birini bulmuşlar o kadar bariz ki düzmece olduğu ama gelde inandır milleti.. Ne olsa Müslümanların üzerine yıkıyor alçak hain şerefsizler Allah kahreylesin İslamiyeti kötüleyenleri bu mübarek günlerde inşallah .. Öyle canım acıyor ki anlatamam yaa !!!
Abd' de bir kaç gün önce yapılan saldırıda 50 kişi öldü, hemen müslümanlara yıkdılar !! Muhammed Ali ölünce müslümanlık biraz sempati oluşturdu ya arkasından hemen bunu patlattılar.. Müslümanlık aşağılansın diye.. Bu sinsi oyunları hiç bitmiyecek bunların ..
Oyunlarını bozsun başlarına geçirsin inşallah şu mübarek günler hürmetine Yarabbim !!!
Evet canım ISID abd ve yahudi oyunu bilmeyen var mı acep !! Madem İslam savunucusu niye İsraile saldırmıyor en basidi .. Dünya ülkeleri neyin ne olduğunu biliyor aslında ama dünya medyası yahudilerin elinde ve istediği gibi olayı yönlendiriyorlar.. Halklarda bunu hemen öyle kabul ediyorlar..Canım çok haklısın herşey islamiyeti kötülemek adına dizayn ediliyor fransadaki polisi öldrme olayını ışid üstlenmiş dediler 50 kişiyi öldrende ışid dedi habrrler.Peki ışid ne için kuruldu??Amerika ve yahudilerin yardmyla tamda bunun için İSLAMİYETİ kötülemek müslümanlık böyle bişi der gibi milletn gözüne sokmak için.Ama bilmiyrlarki kusursz olan müslümanlar değil islamın kendisi.Onu iyice araştrmadan kişilere göre islamiyeti kötülüyolar kötü görüyorlar.Allah yardmcımız olsun bizi doğru yoldan çıkarmasın yanlışı doğruyu kavrama gücü versin inşaAllah canlarım.Ahir zamandayız şimdi dinine sahip çıkmak mükafatın en güzelini hakedyr inşaAllah alacakta.Ben bize değilde çocuklarımıza acıyorum nasıl bi zamana kalacaklar Allah yardımcıları olsun imtihanlarını hafif eylesin Amiin .
Evet canım ISID abd ve yahudi oyunu bilmeyen var mı acep !! Madem İslam savunucusu niye İsraile saldırmıyor en basidi .. Dünya ülkeleri neyin ne olduğunu biliyor aslında ama dünya medyası yahudilerin elinde ve istediği gibi olayı yönlendiriyorlar.. Halklarda bunu hemen öyle kabul ediyorlar..
O kadar komik ve düzmece ki buldukları katiller inanılır gibi değil bu kadar da olmas pess dedirten cinsden ...
Müslümanlığı karalamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Dediğin gibi canım İslamiyetin kendisi kusursuz, müslümanlar değil..
Müslümansan bunların evlerinde besledikleri afedersin köpekleri kadar bile değer vermez bu haysiyetsizler insana .. Onların verdiği değere de bizim ihtiyacımız yok, bıraksınlar insan haları demokrasi barış nutuklarını hepsi palavra hepsi yalan hepsi sadece kendilerinin rahatı için .. Yıllardır katledilen Filistinler için nerdeydiler, hala amborgolar devam ediyor nerde insan hakları !!! Söz konusu müslümanlarsa kıllarını kıpırdatmazlar !!
O yüzden kendi vatanımıza kendi topraklarımıza kendi bütünlüğümüze hepbir elden sahip çıkmalıyız ki İslamiyete Müslümanlığa da sahip çıkalım ..Türkiye' den başka bunu yapacak ülke yok ortada , son yıllarda da bu açıkca ortada..
Günaydın bende 93 te takıldm regl döneminde tartı sinirimi bozuyor ya.napsam ödem için bende soda yeşil çay limonmu yapsam acep
Sonuçda vermişsin hayatım sabırla onuda yakında görürsün merak etme az daha sabır canım :)Günaydinn dün aldigim 200 gram bugün gitmis yani 90.300 ciktim ben bu gidisle 8li rakami göremicem
Yapabilirsin canım ama regl şişliği malesef genede oluyor canım kafaya takmadan düzenimize dikkat ederek gittikden sonra elbet gidecek ödemde yağlarda tatlım :)Günaydın bende 93 te takıldm regl döneminde tartı sinirimi bozuyor ya.napsam ödem için bende soda yeşil çay limonmu yapsam acep
Regl şişknliiğine bi işe yaramayacaksa içemem onu ozaman:)) devam edecem regl bitince 91 i görürüm belki:))Yapabilirsin canım ama regl şişliği malesef genede oluyor canım kafaya takmadan düzenimize dikkat ederek gittikden sonra elbet gidecek ödemde yağlarda tatlım :)
Bende sahur yapmayım dedim ama alışmışım bir acıkdım o saatte oturdum yedim yaa :))
İftara kadar da durmam kesin yerim bişeyler bende artılardayım aman napalım :))
Banada sofra çok güzel duruyoduda sadece çay içtim maksat eşime eşlik ettim :)şimdide yine sadece yumurta yoğurt yerm heraldeYapabilirsin canım ama regl şişliği malesef genede oluyor canım kafaya takmadan düzenimize dikkat ederek gittikden sonra elbet gidecek ödemde yağlarda tatlım :)
Bende sahur yapmayım dedim ama alışmışım bir acıkdım o saatte oturdum yedim yaa :))
Sonuçda vermişsin hayatım sabırla onuda yakında görürsün merak etme az daha sabır canım :)
Yapabilirsin canım ama regl şişliği malesef genede oluyor canım kafaya takmadan düzenimize dikkat ederek gittikden sonra elbet gidecek ödemde yağlarda tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?