- 26 Mart 2016
- 1.703
- 3.052
- 53
- 37
o ekmeği kessen keşke canım inan buzluk dolu kepek ekmek ama çıkarmıyorm öylece duruyo 3 ay olacak beyaz ekmek tam çıktı hayatmdamAffiyet olsun cnm
kiz bana diyorsun az yiyorsun diye sende az yiyorsun birde ekmek yemiyorsun ben ekmekte yiyorum
Teşekkürler canimAffiyet olsun cnm
Yani tam bilmiyorum ama hatta yeşil çay sökülmeyide geciktiriyor gibi geldi, zencefil tam tersi hızlandırıyor.. Ödem de vücut kendini korumaya alıyor ille ödem oluyor bence canım ..Regl şişknliiğine bi işe yaramayacaksa içemem onu ozaman:)) devam edecem regl bitince 91 i görürüm belki:))
bende iki dilim karpuz 3 kiraz az tas kebabı yedim patatesleride vardı :) fazla abartmadım ama gece gece yemiş oldum işde çok acıkmışdım bide hep birlikde olunca tutamadım kendimi :)Banada sofra çok güzel duruyoduda sadece çay içtim maksat eşime eşlik ettim :)şimdide yine sadece yumurta yoğurt yerm heralde
Yok öyle çatlamak falan şekerim sabırlı olmayı öğrendik artık :)Sabir taşi olsa catlarrr be :)
aslında oruçlu olmadığım dönemde normal erken yesem daha iyi olacakda kızımla eşime eşlik edeyim derken düzen kaçdı gene ama düzene koymam lazım olmaz böyle demi canım benim :)Abartmadann ye fazla kacìrmaa
Geçmiş olsun canım aman dikkat et tatlım Tr de salgın var sanırım kimle konuşsam hasta akrabalardan havalar yüzünden galiba ..Hasta olacam sanırım boğazım kuruyo
88 diyordun sanırım ama sen iftar öncesinde tartıl kuzum , gerçi sahur yapmıyorsun ama olsun hem moral olur , tartıldın mı ? Orucu açmadıysan diycem ama siz erken açıyor olmalısınız ??Dayanamadim tartildim 88 im ben enson kaçtım ya unuttum
Sahurun mükemmel, iftar biraz karbonlu yemekler olmuş ama ölçülü yediysen sorun olmaz canım . Kız orda tatlı çıkıyordur kesin yemiyosun demi şekerim :) sen tatlıya düşkünlerden misin yoksa hamurişi severlerden misin Ceydam :)?Kizlaarr gelecegin citirlari(insallah) yuruyusumude yaptim geldim 6.500 adim atmisim tamda vaktinde eve gelmisim
son adimlarimda yagmur ciseliyordu
benden 5 dakika sonra oglum geldiki suyun icinde kalmis cocuk
dun aksamki menumu yazmamistim camide yedigim icin kendime gore tam ayarlayamiyorum malesef
iftar
yesil mercimek, nohut, bulgur ve makarnali bi corba
turlu vardi fasulye kabak ve etinden aldim
bool salata
sahur
2 yumurtayi iyice cirptim sarisi beyazi birbirine karisti iki dilm pastirma 2 dilim kasar peyniri biraz susam biraz ceviz pul biber
Koydum tereyaginda pisirdim
4 cerry domates 1 bardak siyah cay
Şşşşt kız ne diyon anam sen :))Affiyett olsunn löp löp et olsun dermisimmmm :):)
ikinizde görceksiniz üç vakde kadar dermişim :)) o üç vakit artık üç saat mi üç gün mü bilmem ama üç hafta olmasın :))Sen görürsün icime dogdu :)
Ekmeği hergün uemiyorsan sorun değil canım arada bir yiyebilirsin zaten kaloriye vursan kuş kadar besleniyorsun ayy yanına yoğurt falanda ekle diycekdim ki actimel yemişsin iyi yapmışsın şekerim :)) gayet iyi ve az :)) meyve hiç yemiyorsun sen şekerim hiç görmüyorum neredeyse ??Bugünkü menüm
sabah 1tane actimel
öglen 3dilim salamli ekmek
aksam yok
2litre su
45dk yürüyüs
Yok kız gerçekden oruçluyum yapamam psikolojisine sokmazsa insan zor olmuyor ben sporlarımı hep iftardan önce yaptım bişey olmuyor gerçekden Allah onda da ekstra bir enerji veriyor.. Ağır iş yapanlar nasıl oruçlu oruçlu çalışıyor demi .. Ceyda ne der bilmem ama ben kendime göre yazdım :)Afiyet olsun canım.Oruçlu yürümek zor olmuyomu ya
En enterasan yemekler sende ayy :)) islim kebabı nasıldı ya patlıcanlı bişey miydi :) neyse az sonra bi bakarım :) dövem pilavı nasıl yapıyorsun kız :) kız keşke hepimiz komşu olaydık :)İftarda islim kebabı, 1 kase dövme plavi,1 kase cacik
Sahurda yok yeşil cay
Senin regl yaklaşıyor olmasın kuzum ? Benim bu ay erken geldi mesela diyet dönemlerinde zamanı da şaşıyor :))Yok cnm ben ümidimi kestim az önce tartildim yarin gene ayni cikarim büyük bir ihtimal
Bende yemiyorumçok çok nadir canım :)o ekmeği kessen keşke canım inan buzluk dolu kepek ekmek ama çıkarmıyorm öylece duruyo 3 ay olacak beyaz ekmek tam çıktı hayatmdam
En enterasan yemekler sende ayy :)) islim kebabı nasıldı ya patlıcanlı bişey miydi :) neyse az sonra bi bakarım :) dövem pilavı nasıl yapıyorsun kız :) kız keşke hepimiz komşu olaydık :) Cankız' a sabah kahvesine Nisa' ya Kur' an okumaya Sana akşam yemeğine Ceyda' ya da yürüyüşe yapmaya giderdik Bana da gece uykusu kaçan gelirdi anam nöbetçiyim geceleri nasılsa ahahahah :))
En enterasan yemekler sende ayy :)) islim kebabı nasıldı ya patlıcanlı bişey miydi :) neyse az sonra bi bakarım :) dövem pilavı nasıl yapıyorsun kız :) kız keşke hepimiz komşu olaydık :) Cankız' a sabah kahvesine Nisa' ya Kur' an okumaya Sana akşam yemeğine Ceyda' ya da yürüyüşe yapmaya giderdik Bana da gece uykusu kaçan gelirdi anam nöbetçiyim geceleri nasılsa ahahahah :))
Bende yemiyorumçok çok nadir canım :)
En enterasan yemekler sende ayy :)) islim kebabı nasıldı ya patlıcanlı bişey miydi :) neyse az sonra bi bakarım :) dövem pilavı nasıl yapıyorsun kız :) kız keşke hepimiz komşu olaydık :)
Cankız' a sabah kahvesine
Nisa' ya Kur' an okumaya
Sana akşam yemeğine
Ceyda' ya da yürüyüşe yapmaya giderdik
Bana da gece uykusu kaçan gelirdi anam nöbetçiyim geceleri nasılsa ahahahah :))
Aynen cnm eşim oğlum atlattı sanki sıra bende ateş gibi yaniyorumGeçmiş olsun canım aman dikkat et tatlım Tr de salgın var sanırım kimle konuşsam hasta akrabalardan havalar yüzünden galiba ..
Senin regl yaklaşıyor olmasın kuzum ? Benim bu ay erken geldi mesela diyet dönemlerinde zamanı da şaşıyor :))
o ekmeği kessen keşke canım inan buzluk dolu kepek ekmek ama çıkarmıyorm öylece duruyo 3 ay olacak beyaz ekmek tam çıktı hayatmdam
Yok öyle çatlamak falan şekerim sabırlı olmayı öğrendik artık :)
aslında oruçlu olmadığım dönemde normal erken yesem daha iyi olacakda kızımla eşime eşlik edeyim derken düzen kaçdı gene ama düzene koymam lazım olmaz böyle demi canım benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?