97 kiloyla tekrar basliyorumm

Affiyet olsun cnm
kiz bana diyorsun az yiyorsun diye sende az yiyorsun birde ekmek yemiyorsun ben ekmekte yiyorum
o ekmeği kessen keşke canım inan buzluk dolu kepek ekmek ama çıkarmıyorm öylece duruyo 3 ay olacak beyaz ekmek tam çıktı hayatmdam

Regl şişknliiğine bi işe yaramayacaksa içemem onu ozaman:)) devam edecem regl bitince 91 i görürüm belki:))
Yani tam bilmiyorum ama hatta yeşil çay sökülmeyide geciktiriyor gibi geldi, zencefil tam tersi hızlandırıyor.. Ödem de vücut kendini korumaya alıyor ille ödem oluyor bence canım ..
Banada sofra çok güzel duruyoduda sadece çay içtim maksat eşime eşlik ettim :)şimdide yine sadece yumurta yoğurt yerm heralde
bende iki dilim karpuz 3 kiraz az tas kebabı yedim patatesleride vardı :) fazla abartmadım ama gece gece yemiş oldum işde çok acıkmışdım bide hep birlikde olunca tutamadım kendimi :)

Sabir taşi olsa catlarrr be :)
Yok öyle çatlamak falan şekerim sabırlı olmayı öğrendik artık :)
Abartmadann ye fazla kacìrmaa
aslında oruçlu olmadığım dönemde normal erken yesem daha iyi olacakda kızımla eşime eşlik edeyim derken düzen kaçdı gene ama düzene koymam lazım olmaz böyle demi canım benim :)

Sahurun mükemmel, iftar biraz karbonlu yemekler olmuş ama ölçülü yediysen sorun olmaz canım . Kız orda tatlı çıkıyordur kesin yemiyosun demi şekerim :) sen tatlıya düşkünlerden misin yoksa hamurişi severlerden misin Ceydam :)?

Bugünkü menüm
sabah 1tane actimel
öglen 3dilim salamli ekmek
aksam yok
2litre su
45dk yürüyüs
Ekmeği hergün uemiyorsan sorun değil canım arada bir yiyebilirsin zaten kaloriye vursan kuş kadar besleniyorsun ayy yanına yoğurt falanda ekle diycekdim ki actimel yemişsin iyi yapmışsın şekerim :)) gayet iyi ve az :)) meyve hiç yemiyorsun sen şekerim hiç görmüyorum neredeyse ??

Afiyet olsun canım.Oruçlu yürümek zor olmuyomu ya
Yok kız gerçekden oruçluyum yapamam psikolojisine sokmazsa insan zor olmuyor ben sporlarımı hep iftardan önce yaptım bişey olmuyor gerçekden Allah onda da ekstra bir enerji veriyor.. Ağır iş yapanlar nasıl oruçlu oruçlu çalışıyor demi .. Ceyda ne der bilmem ama ben kendime göre yazdım :)

İftarda islim kebabı, 1 kase dövme plavi,1 kase cacik
Sahurda yok yeşil cay
En enterasan yemekler sende ayy :)) islim kebabı nasıldı ya patlıcanlı bişey miydi :) neyse az sonra bi bakarım :) dövem pilavı nasıl yapıyorsun kız :) kız keşke hepimiz komşu olaydık :)
Cankız' a sabah kahvesine
Nisa' ya Kur' an okumaya
Sana akşam yemeğine
Ceyda' ya da yürüyüşe yapmaya giderdik
Bana da gece uykusu kaçan gelirdi anam nöbetçiyim geceleri nasılsa ahahahah :))

Bende yemiyorumçok çok nadir canım :)

Ayy negüzel olurduu keske komsularim olsaydinizz :)

Yanii tabikide olmazzz :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…